2023-02-10

                                                      MOTTÓ: APÁLY 

Még tegnap este eszembe jutott a CSEND kapcsán - mert valaki kérdezte tőlem, hogy ez a csend netán egy "vihar előttinek" értelmezhető- , hogy nem... Ez a CSEND a BÉKE KISIMULÓ CSENDJE. Még akkor is, ha a külvilágban iszonyú a lárma...
Valaki írta egy kommentben, hogy ezt a CSENDET ÉRTENI KELL TUDNI... Tökéletesen igaza van.
Erről a Csendről szóltak HORVÁTH
 KRISZTINA írásai már korábban is, hogy ha FELHANGOLÓDTÁL és ÁTHANGOLÓDTÁL egy MÁS SÍK rezgésére, akkor MEGÉLED és TAPASZTALOD, hogy legyen bármilyen "hurrikán" KINT, az nem fog érinteni, mert TE BENT már meg tudod élni a TELJESSÉG BÉKÉJÉT.
És ez nem csak érzet, hanem TAPASZTALÁS is, mert konkrétan elkerül minden baj!!!

MA reggelre a telefonom a Portfolio cikkeit hozta fel, mert a gugli barátunk épp így gondolta... Az egyik cikk egy podcast adást ajánl, amiben arról van szó, hogy bizony Magyarországon is megvan az esélye egy 6,5-ös erősségű földrengésnek és hogy ilyenkor mit kell tenni.... Egy másik cikkben egy milliárdos cégvezető hatalmas lebukásáról írnak, ami India-szerte megmozdulásokat, lázadásokat gerjeszthet, ráadásul további lebukási hullám elindítója lehet... Egy harmadik írásban pedig a kamatstop és az ugrásszerűen megemelkedett törlesztőrészleteket taglalja... A további címek pedig mindenhol a harcról, a háborúról, a pénzről, a veszteségekről, a földrengésről, a károkrok, a halálról szólnak.....
Én meg csak ülök és nézek, teljes nyugalomban.... Hisz nem történik más, minthogy LÁTHATÓAN MEGY MINDEN A MAGA ÚTJÁN a BETELJESEDÉSE FELÉ... "ahogy KÖLL", hisz ami most kint zajlik, az KÉSZ FORGATÓKÖNYV.
A külvilág éppúgy egy "külön univerzum", ahogyan minden egyes ember is az. Mindegyiknek megvan a "maga igazsága" - az UNI-verzális, azaz EGY IGAZSÁGON BELÜL. Attól semmi és senki nem térhet el.
A "maga igazsága" tulajdonképpen a saját "működési programja". Ami pedig a TUDATSZINT FÜGGVÉNYE. Minden egyes tudatszint a saját "szabályai és igazságai" szerint működik, ami az EGY-es embereken, az EGY-ÉN-eken keresztül nyilvánul meg. De az összes tudatminőség a "TISZTA EGY REND SZER"-éhez igazodóan, a MA-MA, azaz a M-indség A-karatát betartva létező. EGy-s-MÁS-sal együttműködve, még akkor is összehangban, ha nincs ÖSSZ-HANG.
"ÖSSZ-HANG" az egyívásúak, az egy tudatminőségűek között van. Ugyanakkor a teljes rendszer is összhangban van, hisz mindenki a maga szerepét játsza egy előadáson belül...A KÜLVILÁG is az "Előadás" része. SAJÁT IGAZSÁGGAL, SAJÁT FORGATÓKÖNYVVEL, aminek mi a részesei vagyunk. De ennek a forgatókönyvnek CSAK AZOK a FEJEZETEI érintenek minket, amivel dolgunk van.

A FÖLD "SZER REND"-jét a HOLD szabályozza. A folyamatos ÁR-APÁLY PULZÁLÁSSAL. Ami egész SZER-VEZET-ünkben is megnyílvánuló, hisz így működünk belül is..
Van IDEJE az ÁR-ADÁS-nak (ÁR-amlásnak és ADÁS-nak, ami a bővülés, a tágulás, a haladás) és van ideje a VISSZAHÚZÓDÁSNAK. Ami az ELENGEDÉS, a "VESZTESÉGEK" ideje. A PIHENÉSÉ.
Nem lehet állandóan előre és előre haladni. NINCS FOLYAMATOS FEJLŐDÉS, csak FEJLÖVÉS...
Ez tökéletesen visszatükröződik a gazdasági elméletekben, melyek évről évre az állandó pluszt írják elő. Csakhogy ez tényleg nem más, mint egy "fejlövés", mert aki belemegy a "követelőző játékba" és követi az előírt számokat, annak a "feje csak főhet", hisz teljesíthetetlen - "NORMÁL" üzemmódban...
NEM NORMÁL szerint igen, hisz abban nincs pihenés, nincs lazítás, nincs TEN-MAG-ra figyelés, csakis hajtás, nyomulás, "erőszak"... Önmagunk megerőszakolása az "előírt" értékek teljesítése érdekében. Eredmény? Hurrá, megvannak a számok, csakhogy minek az árán? Sztrók, szívinfaktus, "burn out", azaz teljes kiégés.. Aztán válás, mert a család nem bírja a tempót, hisz nem tud és nem is akar szolga módján lépést tartani a hülyeséggel...
Aki nem tud VISSZAHÚZÓDNI, lazítani, elengedni, pihenni, nem tud TUDATOS lenni arra, hogy "ÉN VAGYOK AZ ÉLET" és nem a számok - attól EVLÉTETIK. Pont azért, hogy LÁSSA: a SZER RENDje ellen ELMÉVEL és AKAROMMAL nem lehet menni,! Sem élni, sem működni - mondjon bárki bármit...
Amikor APÁLY van és visszahúzódik a tenger, akkor visszavisz magával sokminent. Sok hordalékot.. kagylót, látható-láthatatlan élővilágot... Aztán, a következő DAGÁLYNÁL újakat hoz... Új dolgokat rak le, amiket felicsipegetve, összeszedve, "magunkévá téve" megújíthatjuk "készletünket".... És tényleg GAZDAGODUNK, előre léphetünk, mert a REND SZERE SZER-int haladunk és élünk..

A tegnapi CSEND-nap arra szolgált, hogy tudjunk egy más minőséget is meghallani, nem csak a lármát, a zajt...Érezzük a BÉKÉT, a RENDET... hogy MILYEN!!
A mai "APÁLY"-nap pedig arra int, hogy legyünk ÖSSZHANG-ban a TERMÉSZETTEL, ha a visszahúzódás, az elengedés IDEJE VAN, akkor ne TÖR-ekedjünk ELŐ-re, mert abból csak ELŐREBUKÁS lesz.... Jobb magunktól megállni, mint megvárni, hogy megállítsanak minket... (11.33-kor leírva...)

Napunk angyala ma HANIEL, aki a HOLD angyala és pontosan a HOLDFÁZISOKRA való odafigyelésre int minket, a MAG-unk érdekében... Ne a "fogyáskor" akarjunk "hízni"...