"MÍG ÉLÜNK TANULUNK"


"Míg élünk tanulunk"

Csak nem mindegy MIT és HOGYAN és KI által?

Nagy kérdés: információkat gyűjtünk életünk folyamán, melyeket aztán a nagy áradatban mindjárt el is felejtünk, vagy TUDÁS-t, a szó nemes értelmében. Olyan tudást, mely a megértést szolgálja...

Megérteni önmagunkat, az ittlétünk célját és ezáltal többé-kevésbé a világot is.

"Normál" iskolákban mindezt nem tanítják. Nem véletlenül... A különböző vallások hittan óráin, egy tudatosan irányított erőrendszer mentén, pedig teljesen kiforgatva.
A vallásoknak nem az ember jóléte a célja, hanem az, hogy eszmei (és fizikai) rabságba ejtve őt, energiájából táplálkozzanak és így tartsák fent magukat, rendszerüket, hatalmukat, irányító-befolyásoló erőterüket.

Csakis az ÖNMEGISMERÉS az egyetlen út, hogy saját magunk megismerésén keresztül az irányított rendszerkből is ki tudjunk lépni.

Szinte minden ember keresi életének célját és szeretné megérteni a sorsát.
Szinte mindenki felteszi élete során legalább egyszer magának a kérdést:
KI vagyok ÉN?? És MIÉRT vagyok itt?? MILYEN hely ez itt a Földön??
MI a szerepem itt?? MI a feladatom?? MIRE vagyok elhivatott??
KIK ezek az emberek itt mellettem?? Miért vagyok pont velük kapcsolatban??
Mi az, hogy LÉLEK?? És mi az hogy ÉLEK??
És mi a Gondolat?? Van egyáltalán ISTEN?? És ha van, HOL van??
....stb.stb.....Ismerős?

A fel- és megismerés útjához alternatív lehetőségek tengernyi tárháza áll immár rendelkezésre, csakhogy ezek is, akár a vallások, hatalmas csapdákat rejtenek, hisz lélekhalászok, tudatvadászok vannak elegen. Na, de akkor kiben lehet egyáltalán megbízni??

Az útkeresést jómagam is végig jártam és tapasztalatból mondhatom: a jó döntés legbiztosabb alapja az intuíció! A szív. A megérzés. Csakis így lehet kikerülni a megtévesztéseket! Kiszűrni az igazat a sok hamis közül.
A szívet ugyanis nem lehet elmeprogramokkal manipulálni. Az ember nagy szerencséjére, mert ez az egyetlen csatorna, ami olyan "pálya", ami közvetlenül kapcsolódik a isteni minőséggel. Ha nem így lenne, már elvesztünk volna.
Ezért fontos, hogy legyen mindig TISZTA a szívünk!

CSAK tiszta a szívvel lehet ráérezni, ki az, aki felelősséggel viseltetik a tudás, a bölcselet és embertársai iránt. Aki nem vizet prédikál és bort iszik, hanem ÉLI a tudását!

A Skorpió Stúdió "kézzel fogható" ÉSZ-közök egységbe foglalt tárházát kínálja, melyeket könnyedén tudunk alkalmazni a mindennapokban, ugyanakkor remekül fejlesztik az intuíciót, a belső látást, a megérzést.

Egymásra épülve:

- az intuitív és "elvont" gondolkodás indítómotorja a SZÁMMISZTIKA

- amit követ a TENYÉR TITKAINAK  feltárása

- majd az ÍRÁSKÉP elemzése

- ezután megtudjuk, mit árul el az ARC-unk

- majd következik az igazi magyarul értelmezhető kártya, a CIGÁNYKÁRTYA

- és végül a NAPRENDSZERÜNK megismerése

A teljes ívű tanfolyan végére megismerjük önmagunkat, megtudjuk kik vagyunk, honnan jöttünk és miért, mi a célja életünknek és rájövünk a Minden EGY misztériumára. Ez pedig a Bölcsesség MAG-ja, "MAGA A BÖLCSESSÉGmely belőlünk fakad, bennünk él - csak életre kell kelteni az EMLÉKEZÉS által...

A SKORPIÓ STÚDIÓ alapítója és tulajdonosa ZOLLER MÁRIA, akinél magam is tanultam.
Az ő tanfolyamán ébredtem rá, hogy teljesen mindegy, milyen "ÉSZ-KÖZ"-höz nyúlunk az önmegismerés terén, "MINDEN EGY", tehát teljesen "MIND-EGY", melyiket választjuk, mert mindegyiknek UGYANAZT az EGYET KELL mutatnia.