MOTTÓ: BECSÖNGETTEK...

 
Először 9.00-kor ültem a gép elé, aztán némi csevej után, mert el kellett újságolnom „belső körben is”, hogy mi jött ma, most 9.19-kor. Újra...
Nem tudom, mit fog hozni a mai nap, lehet, hogy ma MÉG CSAK a CSENGŐ szólal meg, mint a suliban: de mire mindenki megtalálja a helyét és HELYET FOGLAL, az MÉG IDŐ.. A tanár is csak utána jön be a TER-embe és kezdi el a TAN-ítást...
Szerintem mindenki ÉRZI, mi van e kép mögött - és tessék: 9.22-t mutat épp az óra. Véletlenül, mikor az érzékelésről van szó...Mert ITT és MOST valóban az ÁTSEJLÉSre kell figyelni a TÉR-ben!)
 
Elmondom, mit hoztak ma az „észközök”, az értők kedvéért:
1. BAK-8-Satana.
Nos, ez a 3 TELJESSÉGGEL EGY. Annak a valószínűsége, hogy az asztrokockákból ez így összeálljon, bizony elég csekély..
- BAK jele – sorsfeladat. Küldetés. Emlékezés. Múlt. Tapasztalatok – és azok leszűrése.
- 8 – Satana száma: hol volt-hol nem volt. Az ARATÁS, az OKOZAT, a KÖVETKEZMÉNY. ÁT-lény-ÉG-ülés.
- SATANA – az IDŐ és TÉR kapujának őrzője, mint MA-ÁT. Szépasszony, akit ODA-ÁT lehet meglátni..
2. A cigánykártya az ÖZVEGYASSZONY lapját hozta, aki egy-az-egyben SATANAI-BAK minőség. Az élettapasztalatban gazdag NŐ, akiben ÉL a LÉ-T, aki mindig megújulni képes, tanít, nevel, a következő ÉLETRE, a „FI”-re figyel, őt terelgeti, OK-ítja...
3. A Lenormand a KERESZT lapját dobta. Keresztút. VÉGE valaminek, hogy megszülessen az ÚJ.
4. Végül az angyalkártya SANDALPHONT küldte a TÉRTISZTÍTÁS üzenetével (9.29-kor leírva... hát na: ilyenkor már nem lehet szóhoz jutni, hogy mennyire szinkronban van a „fent” a „lenttel”, a „kint” a „benttel”. Ezért mondom mindig: a számok jelentését ismerni KELL! Hisz a 9-2-9 pontosan a kapcsolatok, a minket körülvevő tér jelölője (is),)
5. Mindehhez megjegyezném, hogy azontúl, hogy MA VAN ÚJHOLD, tehát egy KEZDÉS, egy FELÜTÉS, más különösebb konstelláció NINCS a „Teremburán”. Sőt, amik eddig voltak, azok is elcsendesültek.
Szó szerint CSEND van odafent.
És mégis: a LÁTHATATLAN TARTOMÁNYBÓL, a „SÖTÉT-s-ÉG”-ből MOST érkezik a legmarkánsabb, legerőteljesebb BECSÖNGETÉS.
 
November 21-től megnyílt KAPU, „A” KAPU – ami megnyitotta a VÉG-telen ÁR-amlást. De ezt HOL ÉLJÜK?
BENT.
Nagyon érdekes, hogy „ZSIBONGÁS” Mártinak már 1 éve lejött az üzenet, hogy a „nagy átfordulás” akkor várható, mikor leesik az első hó. Mi volt az elmúlt két napban?
Leesett az első hó....

Ha belegondolunk, hogy a KAPURA vonatkozó üzenet, ami a BELSŐ MEGÉLÉSEKRE vonatkozott MÉGIS össze volt kötve egy KINTI JELLEL – akkor mi is a LÉNYEGI? Amit mindig mondok: a KINT "KATALIZÁTOR" a BENT-hez. "CSAK" JEL!!
Akkor mi is IGAZÁN A FONTOS??? Az, hogy mi történik a külvilágban? Vagy az, hogy MILYEN ÉLET-MINŐSÉGET élünk meg BENT, magunkban???
Addig, amíg valaki rá nem ébred arra, hogy MINDEN ÉLET, MEGÉLÉS, ÉRZÉS, GONDOLAT, ÉRZÉKELÉS és TAPASZTALÁS BENNE ZAJLIK és SEHOL MÁSUTT – addig van „KINT”. Addig van KÁBULT, ELKÁPRÁZTATOTT állapotban. Addig ALSZIK.
Tehát, amikor valaki azzal a kérdéssel jön, hogy „de mikor lesz már kint változás” – addig nem jött rá a létezés lényegére.
Mindazonáltal KINT IS MEGLESZ a VÁLTOZÁS – hisz KOR-KÖR-váltásban vagyunk - , de ennek ELSŐ és ALAPVETŐ feltétele a BELSŐ LÉT-MINŐSÉG ÁTHANGOLÁSA.
Aki megtette a MAG-áét, az már „átcsúszott” a KAP-UN az „ÁR-amlattal” (hmm... 9.39...már csak vigyorgok)... Ő már benne van abban a SE-M-LÉG-es állapotban és annak a BIZTOS TUDATÁBAN, hogy a TELJESSÉGET ÉLI. Ő már KÍVÜL-ÁLLÓ a KÜL-világtól.
Ő már TISZTA, hisz ami TELJES, az TISZTA.
 
A JELEK, a HANG-ok – így a „becsöngetés is” – a CSENDBEN érkeznek.
Ma „csend” van odafent. És csend idelent. Semmi nem mozdul. Áll. KIVÁR. Mint a Titanic c filmben, mikor az orrára bukott hajó megállt. Minden elcsendesült. És mindenki.
Aztán elindult az alászállás...
 
Tehát elindul a TÉR megtisztulása.. IS... Ennek a BECSÖNEGETÉSÉT hallhatja meg mindaz, aki JELEN VAN. A JELEKNEK, a JELENBEN...
Mert ami megvolt BENT – az megjelenik KINT IS.. (9.44....most nem vigyorgok, csak futkos rajtam a libabőr...)
Nekünk nincs más dolgunk, mint JELENBEN LÉTEZVE TARTANI MAG-unkat....
(Megosztva 10.01-kor...Nincs kérdésem...🙂)