MOTTÓ: VILÁGOSSÁGBA TÉRÉS - ÜRESHOLD NAPJÁN

 
Először a „KÖD ELŐTTEM-KÖR UTÁNAM“ mottó ugrott be, de mikor megérkezett a FELHŐ lapja a Lenormand kártyából, rájöttem, hogy sokkal inkább a VILÁGOSSÁGBA TÉRÉS a nap MAGJA..
Hisz mi van a KÖD ELŐTTEM és KÖD UTÁNAM KÖZÖTT?
A PILLANAT, maga a VILÁGOSSÁG. És NEM A FÉNY!!!
Mint tudjuk már a VILÁGOSSÁG = a SÖTÉTSÉG (ÜRESHOLD-kor meg különösen egybeáll..)

A Világosság a TELJESSÉG, a FÉNY A RÉSZ, mely a SÖTÉTBŐL fakad. A jin-jang szimbolika SEM a nő-férfi dualitása, a fehér-fekete váltása, a fény és sötétség párosa, hanem CSAKIS a LÁTHATÓ és a LÁTHATATLAN RÉSZEK viszonya. Hisz minden, ami látható a LÁTHATATLANBÓL ered. A látható a világos – a láthatatlan a sötét.
ÉRtjük? Érezzük?
 
Miről beszélünk már jó régóta? Hogy miről üzen a „jövő JÖVŐ“? (Ami már itt rezeg egyébként..) Az ÉRZÉKELÉS fontosságáról és a PILLANAT megéléséről. ÉLNI a PILLANATBAN, MEGÉLNI a PILLANATOT. Amiben “nincs más”, “CSAK” a MINDEN!
A PILLANAT pedig nem egy pillanat, hanem a MINDEN-s-ÉG.
Hol érünk VILÁGOSSÁGBA? Mindig csakis „A“ PILLANATBAN.
Sem a múltba nem tudunk visszatérni, se a jövőbe nem látunk bele. Mert nem is kell. Köd mögöttem, köd előttem. Hol vagyok? MAGOMBAN, EGY-ben, benne a PILLANATBAN, a ILÁGOSSÁGBAN.
ÉRtjük?
Érezzük?
 
Rebesgtetik és lebegtetik KINT-re a PÓLUSVÁLTÁST. Aha… Tipikus. Már keltik a félelmet, mi lesz, ha a MÁGNESES SARK-váltás megtörténik. DE!!! Kéretik GONDOLKODNI!
Hol zajlik az ÉLET?? BENT. És NEM KINT!!
Ha a Földön meg is történik egy SAROKPONT VÁLTÁS – annak ELŐTTE hol KELL megtörténnie??
Hol KELL megélnünk a NÉZ-Ő-PONT-váltást? A SZEM-LÉ-letváltást?
A SARK-váltást, amiből LÁTVA látok és KI-INDULOK?
TEN-MAG-unkban. És sehol másutt.
Miről beszélek (Krisztinával és MÁrtival együtt) már jó két éve intenzíven? Az ÁT-HANG-olásról és a FEL-HANG-olásról.
Hányszor elmondtam és leírtam már a HÚROK hangolásának mintapéldáját? ELÉG-SZER....
Tegnap előtt jött az üzenet, hogy egy ÚJABB KAPU nyílt meg, ami már nem egy kapu a „sok közül“, hanem ez már „A“ KAPU.
Az „A“ KAPU, amikor VÉGLEG eldőlt, melyik TEN-g-ER-be ugrottunk fejest. Innentől abban a LÉ-ben fogunk ÉLNI. És CSAK abban és CSAK annak a MINŐSÉGÉT.
 
Amikor ide születünk a Földre, testbe – tessék csak a gyerekeket megfigyelni – mindent nulláról kezdve kell megtanulni. Ahogy haladunk a megismerés útján, úgy szokunk bele testi mivoltunkba és hisszük azt, hogy egyek vagyunk vele. Nos ez igaz is valahol, csak nem úgy, ahogy gondoljuk.
Elfelejtjük TEN-MAG-unkat az IDŐ haladtával. Elfelejtjük az EREDŐT és azt az ŐS-TUDÁST, mi a EGy-ÉN-is-ÉG-ünk sajátja.
A felejtésre erősítenek rá a vallások, a most kialakuló „chrislám“ pedig már készíti az új elmeprogramot a mesterségesen létrehozandó „új világrendhez“. Újra és újfent és továbbra is a „teremtett“ TÖRT ÉN erőlködése hogy magából „teremtőt kreáljon“, pedig Ki és MI MIND ÉN KI Egy-ÉN-is-ÉGének az eredője?
A VÉN-ŐS-is-ÉGE.
Ami a BŐSÉG, a SZÉPSÉG, a REND, a HARMONIA, az ÁR-adás és ÁR-amlás, Á-ldott R-észünk működése. (Hmm.. van olyan verselő, akinek az „áramlás“ a szennyet hozza fel… Hát, itt mutatkozik meg, hogy mennyire TISZTA a lénysége…De akinek az ő szava kell, hát na: azonos az azonossal….)
 
Ma olyan VÁLTÁSBA értünk, amikor már a MÁSIK SÍKBAN vagyuk és ABBAN TISZTULUNK tovább.
Feljönnek a berögzöttségeink. Amiket belénk neveltek. Amiket tanítottak. Most “pucolódik ki” a maradék ELME-program: a hiánytól való szorongás, a félelmeink maradéka..
A “FÁZÁS”. A MEG-REKED-ÉS.
 
A gondolataink nagyon gyorsan LÁTHATÓVÁ VÁLNAK most már. Szembe jönnek velünk történésként, tényként, hogy LÁSSUK, mi van a fejünkben. Ha már látjuk, akkor azonnal tudunk is korrigálni, JAV-ítani, IO-vá tenni. MAgunkban, magunknak, magunk által…
Ugye értjük? Ugye érezzük?
 
Napunk angyala ma RAGUEL, aki a “harmonikus kapcsolatok” üzenetével érkezett.
KIVEL vagyunk alapvetően harmonikus kapcsolatban?
MAG-unkkal. VÉN-ŐS-ünkkel, ki a JELEN LÉT-ünkben mutatja meg magát a JELENLÉT-ben. Azaz a PILLANATBAN. Ahol a VILÁGOSSÁG VILÁGÍT – ahol látjuk az EG-ÉSZ VILÁG-MIND-ÉN-s-Éget…
(huh.. magyar nyelv kozmikus mágiája..magnyelve… maga a SZER ELEM!)