MOTTÓ: KEZDŐ LÉPÉSEK

 
8.08-kor ültem ide a gép elé az „átfordulás” gondolatával.
Előbb volt a gondolat, utána az órára pillantás - és minő véletlen:
a számsor visszaadta a gondolat tökéletes tükrét, hisz ebben a felállásban pontosan az ITT és MOST-ban megélhető EGY-bekelést mutatja, a MÁS-VILÁGGAL. A 8, mint tudjuk már, Satana száma, a KAPUN TÚLI, MÁS VILÁG jelképe, amiből táplálkozva éljük az ITT-LÉT-et... És aminek az első lépéseit megtesszük, aszerint, amiről idáig szinte nap mint nap szó volt. MÁR NINCS AKARÁS, csakis a MINDENSÉG AKARATA ÉL - BENNEM, VELEM EGY-ütt.

A mai napnak a SZÁMAI is az első lépésekről üzennek, a KEZDÉS lehetőségét tükrözik, hisz a 22 a "rejtett 1", a 11 pedig azt az ERŐT jelképezi, ami a TEN-MAGOMMAL való EGY-be KELÉSből ered-Ő...

Átfordulást már sokszor megéltünk. Sok kapun átmentünk.
De a tegnapi valami MÁS VOLT.
Ezt próbáltam az esti összefoglalóban is átadni, kiegészítve Horváth Krisztina írásával.
Ha valaki követi a „Zsibongás” oldalt, érzékelhette Mártinak tegnap megosztott két írásában, hogy MOST valami MÁS érkezett.
Még akkor is, ha az egyik írás 2014-ből való.
Az elmúlt napok valamelyik rituáléjában már szó volt arról, hogy a szellemi váltás-látás hulláma kb ezidőtájt indult el. Előtte is voltak spirituális témájú írások, de talán az Aranyasszony-trilogia volt az első, ami egészen MÁS irányt mutatott. Pontosabban KONKRETAN megadta az ÁT-HANGOLÓDÁS útját. (Kár, hogy az írója azóta elfelejtette, mit is írt és beleragadt maga is „John” világlátásába).
A regény végén a „nagy megváltódás”, az „új világrendben” való élés kulcsa nem más, mint a SZÍV ÁTHANGOLÁSA.
Azé a SZÍVÉ, mely minden VISZ, minden KI-SZŰR és mint igazi VÍZVÁLASZTÓ működik bennünk.
A SZÍV ÚTJA a KÉK-LÉNy-s-ÉG útja, amit kívülről soha senki semmiféle kütyüvel, eszközzel, hullámmal, kvantummal át nem tud hangolni. Mily érdekes: Ausztráliában van a KÉK HEGY, mögötte az óceán - tehát szó szerint VÍZVÁLASZTÓ szerepe van...
A SZÍV a bennünk LÉ-vő MINŐSÉG-jelzőnk, a TEN-MAG minőségjelzője. Amihez csakis nekünk van hozzáférésünk.
Mindezt tökéletesen levehetjük környezetünkből: beszélhetünk bármiről, bármilyen át-és felhangolódásról, mutathatjuk az irányt, amíg az nem rezeg össze a befogadó ÉRTELMÉVEL és ÉRZETÉVEL, amíg nem fordul át BENNE – addig csak üres szó marad minden.
De amint átfordul, azaz koppan a tantusz, onnantól ÉLŐVÉ válik benne az ÉRTÉS-ÉRZÉS. Ha ez a 3 összefut egy pontban, akkor megtörténik az ÁTHANGOLÓDÁS.
De CSAKIS BELÜLRŐL.
 
Tehát beszélhet bárki bármilyen csodagépről – átmenetileg adhat gyógyulást, de magát az átfordulást SOHA nem fogja megadni.
Ugyanakkor beszélhet bárki arról, hogy a testbe ültetett chipek rezgéstartománya befolyásolja a tudatot és emiatt még a halálunkat sem élhetjük meg jól – EZ SEM IGAZ, mert bármilyen mesterséges, teremtett kütyü csakis a TESTHEZ TARTOZÓ ELMÉT tudja befolyásolni, a SZÍVTUDATOT SOHA!!!
 
Az elmúlt évek során kaputól kapuig haladtunk, EGYRE BELJEBB, EGYRE FELJEBB.. Ezért volt a sok „ismétlés”, hisz alapvetően soha nem lehetett semmi újat írni – csak MÁSKÉPP, de mindig azt az EGY UTAT.
Mivel minden EGY.
A leérkező írások is EGYEK. Mindig ugyanarról az EGY ÚTRÓL szólnak, csak más-más hangolásban, más-más hangsúlyban, attól függően, mikor minek van épp itt az ideje.
De tegnap már a KAPU IS MÁS VOLT.
Annak, aki ÉRZÉKELTE.
Ezen átlépve már tényleg csakis az EGY TISZTA MI-NŐ-s-ÉG kezdi meg működését, amiben már nincs KÉT-s-ÉG, nincs vetítés, nincs megtévesztés, nincs „fényezés”, hogy „haladjunk a fény felé”,, hogy legyünk mi a „fény az éjszakában”, „gyertyaláng a sötétben”, aki utat mutat a tapogatózóknak.. Aki még ilyeneket ír, nagyon KÍVÜL VAN AZ EGYEN. Szó szerint MAG-án KÍVÜL van, mert bizony a KINT befolyása alatt áll.
Annak a KINT-nek, ami a „kapun” innen van még.
Tehát JÓL FIGYELJÜNK ODA, kinek az írásait, hangját követjük!!!
A „fényezők” BEZÁRNAK, bealtatnak, eltömítik a SZÍV-et – bár az is igaz, csak azét tudják, akik VELÜK EGY HULLÁMON REZEG.
Akiben már ÉLŐ és ÉRZŐ az ÉRTELEM, azt ugyan nem tudják FÉL-re vezetni.. Mert ők már nem FÉL-nek..
 
„...
S kapuról kapura, egyre beljebb érsz.
Mert tágulás van.
Önmagodon belül.
Hisz már örömlétbe tértél a Mind-Éneken felül.
Hol már csakis kitárt kapuk várnak,
hisz kinyittattak benned már a zárak.
Itt nincsenek már titkok, s nincsenek több fátylak.
Itt már csakis őszintén s TISZTA SZÁNDÉKKAL éled meg,
mi adatik a MÁ-ban.
Hisz lecsupaszítottad magad Magodnak Akarata által.
S ezután már léptek nélkül szárnyalva suhansz tovább,
mert itt már így létezel, vég nélküli szabadságban.
S csak élvezd e léted, s lásd magodban mindig e tiszta képet.
Mert ilyen az, amikor újra eredendő Lényed, lénységedet éled.
Tekints hát az Égre, Magodnak közepébe,
s fogadd be e látványt, mely megmutatja néked,
hogy az, aki Te vagyok,
mily gyönyörlétbe ébredt, s élek.” (Horváth Krisztina)
 
„TISZTA SZÁNDÉKKAL” és ŐSZINTÉN... Minő véletlen: ma MIHÁLY szegődött mellénk, kinek üzenete miről szól e MÁS VILÁG-ban?
A TISZTA SZÁNDÉKRÓL....aminek MINDEN EGYES LÉPÉSÜNKET meg KELL határoznia. Az elsőt és minden azt követőt..
(Kép: depositphotos)