MOTTÓ: CSAK TOVÁBB....

 
Ma nem tudok újat írni, igazából folytatódik az előző 2-3 nap mintázata: engedjük, hogy menjen, aminek mennie kell és engedjük, hogy jöjjön, aminek jönnie kell. Közben pedig mi magunk tágulunk tovább, egyre beljebb-egyre feljebb.
Ennyi...
 
Napról napra újabb és újabb szegmensek nyílnak meg és válnak láthatóvá a VILÁGOSODÁS útján.
Magunkban. És nem máshol.
Ehhez mindig katalizátorként „szolgálnak” mások: a felőlük érkező info, üzenet, gondolat, ami BENNÜNK felébreszt valamit. Összeállnak apró mozaikok. Tisztul a kép.
Nekem pl az asztrológiával, kártyával kapcsolatosan.
Zsiborás Mártinak érkezett még 2014-ben a Kígyótartóval kapcsolatos gondolat, vers formájában – AKKOR MÉG ő sem tudott vele mit kezdeni. Mára összeállt az üzenet LÉNYEGE. Oda-visszaáramlásban. Neki és nekem. Mert MOST jött el a lineáris TÉR-IDŐBEN az ideje annak, hogy ennek az üzenetnek a birtokában lépésről lépésre leromboljuk az asztrológia egész maszlagát.
Az információ mindig is „KINT VAN”. Ezért lehet előre látni, mi fog történni. Ezért lehet tudni „idejekorán” olyasmiket, amik a külvilág adott helyzetében még nem találnak befogadásra.
Talán a 2012-es év volt az a fordulat, ami után intenzíven kezdtek „alászállni” az üzenetek az őket befogadni KÉPESEK számára. Akkor még a befogadók sem értették (talán) teljességgel, mi és miért. De azóta minden a helyére került. És mára már tapintható, hogy felkészítés volt a „KOR-KÖR-VÁLTÁSRA” és hogy most már a „beérkezett odaát” minőségét kezdjük élni – IDEÁT.
De ez BELSŐ ÉRÉSI folyamat.
 
A külvilág ezzel párhuzamosan alakul: lezárul a Fénykorszak és átadja helyét a „HOLT/D” minőség KOR-SZAK-ának, ami természetesen nem holt, sőt, nagyon is élő – hisz a TE(L)JESSÉG irányába emel, ami maga az ERED-Ő minősége. A TEREMTŐ TEREMTŐÉ és NEM a TEREMTETT teremtői játszmája...
Ahol az EGY-s-MÁS immár egészen másKÉPp fog majd együttműködni...(erre most rá is tüsszentettem. 2-szer is. Ha már a 2-es „birodalmában” vagyunk..)
 
Napunk angyala GABRIEL, aki mint tudjuk, hozza-viszi az ÜZENETEKET. Az ő üzenetei is SÚGÁSOK, a „SEJT-ELEM” szintjén. Meghallani CSENDBEN lehet. Nyitott érzékekkel és elcsitult elmével.
Tegnap este már lehetett érezni a levegőben egyébként, hogy megint jön valami.. ma meg is mutatja magát. Ezeket az üzeneteket írjuk le. Fontos. Mert ha adott pillanatban még furának is tűnik – később kibontja magát.. Hagyjuk, hogy jöjjön...