MOTTÓ: JÓ HÍR

 
Ma kimondottan „szellemi nap”-nak nézünk elébe, mikor „dőlnek be” az üzenetek. Jönnek az ötletek a korábban megjelent keresztúthoz, mint váltáshoz. Érkeznek a megoldások...
7.37-et mutat az óra és 7 fokot a hőmérő. Hát ... megint...
A számok mindig tökéletesen bejeleznek, mutatva a „karmesteri felütést”...
Hisz mi a 7? Az elcsendesülés, az elmélyülés, az álmok, a titkok, a fátyol mögé kukkantás, a magunkba vonulás száma. A Neptun tartozik hozzá, aki a LÉ áramoltatója, aki elvisz a VÉG-TELEN LÉ-t élményébe...És ha megtapasztaltuk a végtelent, akkor többé nem nyomja lelkünket a végesség.
Mi a 3? A harmonia, a rend és a továbblépés száma.
37=10=1 - itt az új kezdés, az irány, melynek alapja a MAG-batérés, a MAG-unkba fordulás, mert BELÜLRŐL érkezik a MAG-oldás..
737=17=8 - megintcsak a LÁTHATATLAN világ jelenik meg, a "TÚL"-világ, a csillagok birodalma, ahonnan mindaz, ami LÁTHATÓ, ered...
 
Nem is ragoznám ma tovább, hisz nincs miért.
Ma az elcsendülés, a befelé figyelés napja van.
Lehet, hogy programokban gazdag nap elé nézünk, mégis azt fogjuk észre venni, hogy dőlnek be az ötletek, a meg-OLD-ások...
Egy a lényeg: legyünk nyitottak, ne menjünk el a „jelek" mellett és ne vessünk el ötleteket, főleg ne a bevillanó ötleteket.
 
Lehet, ma vágyjuk a csendet, a magányt, az elvonulást – akkor engedjünk neki teret, mert e csendből, magányból, elvonulásból fog megszületni az „épülésünket” szolgáló erő. Ez lehet egy csendes, elmélázós reggelizés, kávézás, utazás - sokszor elég csak néhány perc és máris magunkban vagyunk..
Azaz HELY-ben..
 
Napunk angyala ma Azrael, aki „üzenetet hoz a mennyekből”.
Azrael a „halál” angyala is: ő segít lezárni dolgokat, helyzeteket, kapcsolatokat, kilépni a visszahúzó, romboló, önemésztő lelkiségből, betekerítő gondolatokból.
Nem elég azonban csak kilépni: kell az ÚJ IRÁNY is.
Tegnap ez az új irány érkezett meg - ma pedig jönnek hozzá a sugallatok, a megvalósító, teremtő ötletek.
Arra figyejünk: mihez társul ÉRZET! Borzongás, vagy felvillanyozottság, vagy egyfajta szétterülő megnyugvás. Ezeket kell követni..