MOTTÓ: NAGYLELKŰ SEGÍT-Ő

 
A tegnapi nap „Jótett helyébe jót várj” üzenetének egyenes folytatása a mai, amely mindenki számára, szinte már fejbekólintósan jelzi, hogy MINDIG VAN TÁMOGATÁS!! Mindig van SEGÍTSÉG!!
Már kérni se kell – csak MEGLÁTNI!!
 
Mióta EMANUEL megmutatta magát ÚJRA a TÉRBEN, tavaly augusztus 12-vel, azóta TÉNYLEG mindent áthat a SZER ELEM ETETŐ EREJE. Ennek megéléséhez CSAK EGY DOLOG kell: az ELMÉT ELHALKÍTANI. Nem kell lekapcsolni, ahogy a rádiót sem, csak SÁVOT, HULLÁMHOSSZT váltani.
A testi ego elméjének a frekvenciáját a SZÍVTUDATOSSÁG hullámhosszára kell átállítani.
Ha az elme eszerint gondolkodik, akkor tényleg GONDOT OLD. De addig csak „AGYAL” és BETEKEREDIK.
 
Ahogy oly sokszor elmondtam már, mióta a NIBIRU elhozta a SZÉT(H)-VÁLASZTÁS üzenetét, ocsút a búzától, törpét az óriástól, egyben meghozta a VÁLASZTÁS LEHETŐSÉGÉT IS! VÁLASZTANI-DÖNTENI. Az ÁT-HANG-olódás által. De a katyvasznak mindenképp lejárt az ideje.

A Nibiru elhozta annak üzenetét, hogy „MOSTANTÓL” – és ez a lényeg – MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL. Azóta immár TAPINTHATÓ a MEGVALÓSULÁS. Sorra jönnek a tapasztalások, megélések, történetek mindazoktól, akik VETTÉK AZ ADÁST.

Emanuel, a Szíriusz helikális felkelésével egyidőben (hisz Ő MAGA a SZÍRIUSZ, a HAJNALCSILLAG, aki elhozza a „HAJNALT”, az ÉBREDÉST a mély álomból), minderre rátette a maga minőségét, a SZENT SZELLEM EREJÉT. Bár ő ezt anno, már a távozásakor itt hagyta a Földön élők számára EMLÉKEZTETŐNEK, de amíg ÉLŐ VOLT az adott KOR-KÖR „FÉL ELEM” MINŐSÉGE, addig mégiscsak a FÉLELEM volt az URALKODÓ.

2021-ben, a NIBIRU megjelenésével azonban egyértelművé vált: VÁLTÁS VAN. Mint mindig, amikor megjelenik a Nibiru.
Immár LEJÁR, VÉGE a „TEREMTETT ISTEN TEREMTETT LÉNY-ÉNEK” az ÉN-EK-E, az ÉNEKE, ELHAL a HANG-ja – helyette egy MÁS HANG-olás, a FÉL helyett a FEL-HANGOLÁS kezdődik el, egy MÁS-IK dallamra, egy MÁS SÍK HANGOLTSÁGÁRA. Hisz minden HANG, minden REZGÉS, minden HULLÁM....Csak a frekvenciája MÁS.
(Magyar nyelv mágiája!!! MINDEN benne van, ami kozmikus, ezért soha nem tudom megérteni, miért kell nekünk amerikai, orosz, német, indiai, meg bármiféle NEMESEDETT nyelvű emberek tudását követnünk, mikor ők, épp a nemesedettségükből kifolyólag, SOHA nem fogják megérteni mindazt, ami nekünk a „szánkban” VAN. Mert VAN-ság van! NŐ-ség. Ráadásul az ő nyelvük ALAPFOGALMAIT is mi értjük IGAZ-án, ők meg nem...)

A „MÁS SÍK” hangja nem más, mint maga az EREDET, maga a „MI-NŐ”-S-ÉG. Annak tudata, hogy minden NŐ. Ennek taglalására most nem térnék ki, eleget beszéltem róla.
De egy biztos: HULLÁMSZERŰEN érkezik és SZAKASZOSAN „veszi át a terepet” a minőség TUDATI VÁLTÁSA a SZÍV TERÉBEN. Mindenkinél – aki FEL-HANG-olt. MIND-ÉN EG-y-es embernél..
Minden egyes hullámmal EGYRE BELJEBB és általa EGYRE FELJEBB kerülve.
Egyre „szélesebben” érezzük, tapasztaljuk, hogy NINCS ISTEN RAJTUNK KÍVÜL, MINDEN rajtunk múlik.
Ezért NEM LÁTHATÓ a JÖVŐ, a jelenlegi, kifutó világ összeomlása után. Hisz annak HANGOLTSÁGA, REZGÉSMINTÁJA MÉG nem érzékelhető a MAG-a teljességében.
„ÚTON” vagyunk az eléréséhez.

Egyúttal (EGY ÚT-tal) benne vagyunk a MIND-ÉN-ek MINDENSÉGÉBEN, mely mindenségben ott van minden-KI, A-KI azonos velünk. Ez az EGY-BE-tartozás, mely most egy SZERELMETES erővel megújulva működik már. Megszűnik a „KÉRJ ÉS MEGADATIK”, felváltja a „MINDEN SEGÍTSÉG ITT VAN, CSAK LÁSD MEG” minősége.
Szinte már „könyörögnek” a „MÁS SÍK” LÁTHATATLAN tartomány velünk összehangolt szellemlényei, hogy LEgYÜNK JELEN a JELEKNEK, a saját érdekünkben. Mindent küldenek már, mindent az orrunk elé tesznek, csakhogy EMLÉKEZZÜNK igaz ÖNVALÓNKRA, ami a KULCS a „jövő JÖVŐ” (egyébként MÁR ITT LÉVŐ) ajtajához.

Napunk angyala RAGUEL, aki a „harmonikus kapcsolatok” angyala. Szerintem, a fentiek alapján egyértelmű, miért ő érkezett ma... (Ráadásul 9.27-kor befejezve...)