MOTTÓ: MEGVALÓSULÓ ELKÉPZELÉSEK

 
Ma szó szerint „tetten” érhetők olyan elképzelések, melyeket valamikor korábban szőttünk és ZSIGERILEG éreztük, hogy JÓ LESZ. Ha nem is közvetlen nekünk, akkor valaki másnak, de mindenképp előnyös, és hasznos, JAV-unkat szolgáló elképzelésként.
Ma testközelben érezhetjük meg mindezeknek visszaigazolását és annak igazságát, hogy TÉNYLEG "MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL”.
A mesékben a „jótett helyébe jót várj” teljesen megalapozott történés, mert ALAPVETŐEN nem is lehet másképp. A nagy kérdés azonban az: képesek vagyunk-e meglátni azt a JÓT, ami nekünk érkezik, nekünk szól? Mert az ELVÁRÁSAINK bizony sokszor vakká tesznek és csalódottá, amikor nem azt kapjuk, amit EL-várunk.
A JÓT a mai ember szinte már csak a vagyonban, az anyagi dolgokoban képes értékelni (na, erre most rá is tüsszentettem!). Nem látja meg az apró JELEKET, amik pedig kimondottan neki szólnak.
Ha mi tisztességgel járunk el, mégis becsapnak, megrövidítenek minket, akkor általában elvárjuk az anyagi jóvátételt. Attól, aki megrövidített minket. Pedig NEM attól fogjuk visszakapni.
A tisztességes hozzáállásunk MÁS területen majd hoz gyümölcsöt, ahogy a megrövidítőtől is elvétetik az, amit ő elvett, és ugyancsak MÁS területen. Ott, ahol érzékenyen érinti. És minő érdekes: mi ezt „véletlenül” pont megtudjuk, vagy meglátjuk.
MINDIG elénk teszi a sors, szinte tálcán hozva az ELÉG-TÉTEL-eket, de azért, hogy LÁSSUK: nincsenek véletlenek. Ok és Okozat kézenfogva járnak. És hagyjuk ELÉG-ni, azaz magunk mögött azt, ami már a múlt..
 
Amikor tőlünk elvesznek, akkor annak üzenete van: hol nem figyelünk az értékeinkre! MILYEN ÉRTÉKEINKRE nem figyelünk rendesen oda?? Vagy netán korábban mi magunk vettünk el másoktól valamit? Apró bosszúból vagy bármi más okból – de SZÁNDÉKKAL? Akkor az mindig vissza fog kanyarodni. Hisz mindig azt kapjuk vissza, amit mi indítunk magunkból. Csak ezt meg kell tudni LÁTNI.
A legjobb út a TISZTELET-TISZTESSÉG-TISZTASÁG útja.
Az ÉRTÉK-és MÉRTÉKREND tudata (erre most „azuram” tüsszentett rá). Ha néha döcögősen is haladnak a dolgaink, meg-megakadva, csak türelem. Megjön az, ami a MIÉNK, mert nem lehet másképp. Mindez a nap számában, a 15-ben is kifejeződik. Miért? Mert az 1=ÉN. Az 5 pedig a bennem élő MAG-erő, MÁGUSI, teremtő, alkotó képesség. Ami mit hoz el? A 6-ot, a beteljesülést, a bőséget...
 
Ha úgy néz ki, megrövidít a külvilág, ha elvesz: visszajön majd más téren. Mindig BENT kell tudatában lennünk annak, hogy a kozmoszban NEM LEHET és NINCS IS hiány, hisz CSAK VAN-ság van. Ahogyan CSAK ÉLET van és NINCS HALÁL.
Ha mindezek TUDATÁT TUDATOSAN TARTJUK MAG-unkban, akkor az AZONOS-az-AZONOSSAL rendje SZER-int csakis a JÓ áramlik hozzánk, mert magunk is IO-ságban, azaz TENGELYBEN vagyunk...
 
Napunk angyala ma SANDALPHON, aki a GYŐZELEM hírével érkezett...Beteljesülés, megvalósulás, beérkezés – ez mind-mind egy győzelemérzetet ad, erősítve bennünk az ÖRÖM-LÉT-ÉT..
ÉS ne feledd: JÓTETT HELYÉBE JÓT VÁRJ!
 
 
(Kép: Tűzmadár_Benedek Elek meséihez)