MOTTÓ: SZERELMETES SZÜLETÉS

 
Ma valami csoda van a Térben!
SZÜLETÉS és a HALÁL. Kézenfogva. Együtt.
Mert EGY és UGYANAZ A PONT, csak az IRÁNYA ellentétes.
A REZGÉSE, a MEGÉLÉSE, a MINŐSÉGE azonban TELJESEN AZONOS.
Nem véletlen az sem, hogy ma ASRAEL érkezett kísérő angyalként, hisz ő SATANA-i minőség, ő a „Halál angyala”, kísérő angyal. Segíti és kíséri az ÁTKELŐKET. Akár ERRE akár ARRA.
És most MEGJELENT az ÁTKELÉS ÜZENETE. ONNAN IDE. A SZER ELEM EREJE kel életre. ITT és MOST.
Eddig is itt volt – de NEM ÚGY, ahogy most készülődik, hisz NEM tudjuk testben, milyen test nélkül odaát, igaz? Milyen is valójában a „megboldogulás”?
 
Mielőtt nekiültem megírni a Rituálét, azzal a Horváth Krisztinával beszéltem, akinek a verseit meg szoktam osztani. Elmesélte álmát, mely nem is álom volt, hanem egy SÍKVÁLTÁS TUDATOS MEGÉLÉSE. Ahogy hallgattam, egy hatalmas megnyugvás járt át, mivel pontosan azt mesélte el, azt ÉLTE MEG, amire a felkészítés már 2 éve zajlik! Amit már két éve folyamatosan mondok, hogy KIFUT EGY KORKÖR és HELYETTE ami érkezik, nem más, mint MAG-a az EREDET RENDJE. Ami immár VISSZAÁLL. Aminek már nem a „FÉL” ELEM a működési alapja, hanem az EG(Y)SÉG.
Igen ám, de ehhez NEKÜNK is fel KELL HANGOLÓDNI. Bent. NEM KINT, hanem BENT. Magunkban.
Fel KELL ismerni, hogy a jelen „egom” nem egyenlő a VAGYOK AKI VAGYOKKAL, azzal az ERED-Ő-vel, aki BENNEM VAN, hanem annak RÉSZE. Egy vele, mégis RÉSZ. Mint a tenger és annak cseppje.
 
A felhangolódás IRÁNYA és MILYENSÉGE pedig nem más, mint a SZER ELEME.
Ezért kapott (majdnem) mindenki egy EMLÉKEZTETŐT, hogy ébredjen fel benne az ÉRZET, amiből aztán tovább tudd emelkedni. Ez volt a nagy „dobbantó”, hogy mindenki ráébredjen: BENNE VAN AZ ÉLET és NEM RAJTA KÍVÜL. Soha nem fogja senki a MÁSIK ÉLETÉT ÉLNI, nem tudhatja, mit érez, MILYET ÉREZ, milyen szinten, milyen intenzitással, hisz a másik egy MÁS SÍK, MÁS OK-ból van itt.
Csak azok tudnak „EGYÜTT ÉREZNI”, akik EGY SÍKON, egyazon HANGOLTSÁGBAN vannak.
Ez a „KÖRBE TARTOZÁS” milyensége.
Megjelent az ÉGEN IS A JEL, megjelent a SZÍRIUSZ üzenetében, előtte a Nibiruval: VÁLTÁS VAN.
És SZÉT-VÁLASZTÁSA az Ó-nak az ÚJ-tól, ami nem új, hanem a „VÉN”-ŐSi. (VÉN=EREDENDŐN „régi”)
 
Aki a „törpék országának” tudatmezejében van, az lehet, hogy tud verselni és beszélni a szívbéliségről, meg hinteni a káb-port, de SOHA NEM FOGJA TUDNI ÁTÉLNI ezt az EREDENDŐ SZER ELEM miőséget az ITTés MOST-ban, TESTBEN, mert „KÉP-TELEN”. Nincs KÉPE az ÉRZETRŐL.
Ha nincs képe az érzetről, akkor nem is tudja ÁTADNI. Tehát NEM KÖZVETÍTŐJE a SZER ELEM MEZEJÉNEK. Mesélni, regélni, altatni, ringatni tud – de ha NEM ÉLI, NEM TUDJA. Márpedig a Nibiru óta már ÉLHETŐ. Ő hozta a BELSŐ SZÉTVÁLASZTÁST: az elengedéseket, a kapcsolatok elszakítását, a kilépést a saját magunk által kialakított karmikus köforgásból. A TUDAT felszabadulását.
Ha ezt a felszabadulást, szabadságot, függetlenséget nem éled nap mint nap, akkor bizony csak a FÁJ DALOM dala tör fel belőled, a szenvelgésé, a szenvedésé, na meg a FÉLELEMÉ.
AKIK FÉL-ELEM-ben vannak, ők TÖRPÉK, hisz FÉL-MAGOS-ak.
Ők MÉG CSAK „ODAÁT” tudják megélni a MAG-MEGBOLDOGULÁST.
De azok, akik sikerrel áthangolódtak, MÁR TESTBEN IS.
 
EZ JÖN. Immár tapintható „előkészületben”. Ezt álmodta, pontosabban élte meg Krisztina is.
Hosszú felkészülést kaptunk – pedig az áthangolódás egy csettintés kérdése (9.19-kor... ámen..)
Egy biztos: újabb CSODA SZÜLETIK – de hogy KI VAN BENNE, az az EG(y)-ÉN döntése és felkészültségének kérdése..