MOTTÓ: ÉRZÉKENYSÉG vagy ÉRZÉKENYÍTÉS

Épp 8.22-t mutat az óra, 9 fok mellett és 77%-os telefon töltöttségénél, ahogy nekiülök a Rituálé megírásának. Mit mondhatnék e számok láttán: MINDENT megjelenítenek, amit megfogalmazni készülök.
Nézzük hát:
8 és 22: az érzékelés magasfoka, az odaátról áthozandó információ ideátra, a Hold képességével, a láthatatlan tartományba való beleérzéssel. Ami itt a 4-ben, az anyagban ölt formát és elindít valami újat. Ad egy felismerést, ad egy gondolati lökeket. Vagy épp egy visszaigazolást egy korábbi megérzésre.
9 – a TEJÚThoz köthető e szám, márpedig ma a Tejút jelent meg az „észközeimben”, két helyen is, tehát a TEJÚT TISZTA MINŐSÉGE kapja ma a főszerepet. A 9 az a teljesség, az a semlegesen szelíd, bölcs, de erővel feltöltött minőség, amikor már értve értem és tudva tudom, mert látom, amit látok....mégpedig TISZTÁN. Mert BENNE VAGYOK.
A 77 a Fény számának a duplázása. A Fény dimenziójának a határszáma, ami ugyancsak egyfajta felülemelkedettség – de még mindig nem a Te(l)jesség! Ez a filozófusok száma, akik már jól látják, érzik az anyag működését, de egyet nem tudnak még: „átlibbenni” SATANA tartományába és eljutni a VALÓDI és TISZTA teljességbe.
Mire mindezt leírom: 8.28-at mutat az óra, szó szerint visszaadva az utolsó mondatot, ami mire „hegyeződik ki”? Az ÁTBILLENÉS fontosságára. Mert CSAKIS abból indulhat egy MÁS SÍK.. A MAGOS SÍK működése, amikor már HALLOM a MAG-OM hangját.
 
A mai nap a két minőség, a „hetesség” és a „kilencesség” között „nyóc”-ról szól. Arról az átfordulásról, ami a legnagyobb kihívás, mert ÉRZÉKELÉS ALAPÚ, és amit sokan képtelenek meglépni. Mert ugyebár az érzékelés nem bizonyítható. MÁrpedig a filozófusok igéje a "bizonyítsd be"!
Ebbe a tartományba tartozik a spirituális világ zöme, akik benne ragadtak a hetességben, és azt hiszik, övék "a tudás".
Hát NEM!
Tegnap takarítás közben azon merengtem, mennyire átjárja a spirituális világot az a LIBERÁLBOLSEVISTA szemlélet, ami napjainkban a politikát is uralja. A relativizálás, a szavak kiforgatása, az „ÉRZÉKENYÍTÉS” – ÉRZÉKELÉS HELYETT, hisz kritizálni nem lehet, pedig aki ÉRZÉKEL, az nem tud mást „befogni”, mint az Igazságot, amit KI IS KELL MONDANIA. És ez bizony sokszor ELLENTÉTBEN áll az „érzékenyítők” dumájával, mint pl azzal, hogy egy spirituális ember mindig mindent elfogad, eltűr, mondván, az élet része a tarkaság, ahányan vagyunk annyi az igazság és mindennek helye van az Univerzumban, ha neked nem tetszik a másik, akkor benned van a hiba, nézz magadba....
Ha kimondod a VALÓSÁGOT, az IGAZAT, mely EGY – akkor megkapod, hogy ez CSAK a TE igazságod, miből gondolod, hogy csak te látod jól a világot, nincs szabvány, mely mindenkire ráhúzható....
Az „érzékenyítésnek hála” sokan esnek a spiri LELKI TERRORNAK EME CSAPDÁJÁBA és hiszik el a „tükörelméletet”, hogy azt látod kint, ami benned van. Következmény: „áss mélyre”, „turkálj magadban”, keresd a PROBLÉMÁT és annak GYÖKERÉT. Értjük? Érezzük, milyen ALJAS az egész?? Mert MIT TESZ FÓKUSZBA?
A folyamatos HIBAKERESÉST. Mi ennek a trendnek az eredménye? Az, hogy NINCS NYUGTOD. Állandó az önostorozás, a „soha nem lehetek elég jó” érzete, ezért újra és újra KERESED magadban azt, AMI NEM JÓ!! Mire kijavítasz egyet, belefutsz egy következő okostojás guruba vagy „madonnába”, mert te meg már KERESED ŐKET, hisz függővé lettél. Vajon mi újat mondanak, amit MÉG NEM fedeztél fel magadban, hogy MÉG MI NINCS RENDBEN veled, benned? Mi az amit MÉG NEM TUDSZ??
Az önsanyargatás, az ismeretvadászat FÜGGÉSBE visz. Úgy érezzük, LEMARADJUNK valamiről. Milyen érzetet kapunk az újabb és újabb előadók hallgatása során? Azt, hogy KEVÉS VAGY. HIÁNYOS. KERESS és akkor TALÁLSZ. Mit? HIÁNYT. Beszűkültséget. Problémát. Még akkor is így van, amikor szendvicsbe csomagolják az üzenetet: feldícsérnek bevezetőként, majd mikor bekaptad a horgot következik a kritizálás, aztán lezárásként újra kapsz egy vállveregetést. EZT a KOMMUNIKÁCIÓS MÓDSZERT TANÍTJÁK.
Csak mondom...
 
Nagyon síkos és veszélyes a spirivilág terepe. Ha a politikában fel is ismerjük a csúsztatásokat, a hírekből már kihalljuk a hamis hangokat – itt nem olyan egyszerű a TISZTÁNHALLÁS.
Itt a LELKEDÉRT megy a „harc”. NEM AKARJÁK, hogy ÉRZÉKELJ, mert akkor ÁTLÁTSZ RAJTUK – ezért ÉRZÉKENYÍTENEK.
Eladják neked a DUMÁT, mesterien felépítve az igazságmagra épített hazugságot, teletömik a fejedet a meditáció fontosságával, elmondják neked, mit hogyan csinálj – közben BEKEKERNEK MÓDSZEREKBE, FÜGGŐVÉ téve, kiölve belőled a TERMÉSZETES ÉRZÉKELÉST és a JÓ-zan PARASZTI ÉSZT...
Ahol nincs joga a TISZTA SZÓNAK, ahol nincs foganatja a TISZTA ÉRZÉKELÉS TAPASZTALATÁNAK, ahol nincs JÓZAN ÉSZ, ott fogni kell a kalapot és távozni.
Jézus is SZÓKIMONDÓ volt. Nem kertelt, nem hímelt-hámolt, hanem KIMONDTA és MEGMONDTA. Mert a TISZTASÁG nem engedi a szófacsarást. Sokaknak nem is tetszett, leginkább a szófacsaró papoknak és a farizeusoknak.
Az EGYENES az EGYENES és nem görbe. A görbe meg görbe és nem egyenes – még akkor sem, ha egyébként kicsi egyenes szakaszokból áll össze...
 
Mai angyalunk HANIEL, akinek több arca van: hozzá tartozik a HOLD, a Szenvedély, de az ÉRZÉKENYSÉG is. Ma ez utóbbi minőségében van itt. Hisz CSAKIS az érzékenység finomsága az, ami a SZÍV-SZŰRŐNK tisztaságát, szövetének erősségét megadni képes... (8.55....- RAJTUNK ÁLL, hogy működtetjük vagy csak hagyjuk..)