Reggeli Rituálé 2020-11-04 MOTTÓ: ZÁRÁS-ELŐKÉSZÍTÉS

Egész létünket és létünkön belül az egész utunkat, minden cselekedetünket a HÁRMASSÁG RENDJE hatja át.
Az a HÁRMASSÁG, ami EGY.
Hogyan?
Gondoljunk bele (azon túl, hogy a Skorpió Akadémia youtube csatornán ezt a számokról szóló videoban részletesen kifejtem): amit ELKEZDÜNK, azt MEGCSINÁLJUK, amit megcsináltunk, azt LEZÁRJUK, befejezzük - és mindig épp azt az EGY dolgot, amivel foglalkoztunk. Aztán ahogy lezártuk, már indul is a következő hullám.. Mégpedig UGYANEBBEN a ritmusban.
Az életünket is elkezdjük, aztán belenövünk, bejárjuk, majd a végén lezárjuk. Azt az EGY ÉLETET, amit épp él(t)ünk.
 
Nem véletlen a „SZENT" HÁRMASSÁG fogalma sen – de csak akkor, ha a „SZENT" LELKET, vagy a „SZENT" SZELLEMET, ami az „atyát és a fiút összefogja”, NŐ-nek NE-VEZZÜK!!!
Ami egyébként pedig ALAPBÓL ÍGY IS VAN.
Az, hogy erről az egyház, ami „ANYA-SZENT-egyház” (!!) nem hajlandó tudomást venni, az egy dolog. Eltagadni azonban mégsem tudja, de még meghazudtolni sem, mert ami KOZMIKUS REND, az REND. Pont.
 
A HÁRMASSÁGban benne van a HARMONIA, amit nem kell már magyarázni. Ami harmonikus, az ki-egy-én-súlyozott, tehát RENDben van. A harmonia mindig kisimít, felszabadít, megkönnyebbülést hoz, elrendezi a kuszaságokat, HELYÉRE teszi bennünk a zűrzavart és újra működésbe hozza a SZER ETETŐ ELEMÉT, azaz az örömteliséget. Ezért érdemes harmonikus muzsikát hallgatni, mert mindig segít az elsimulásban. Különösen a HÁRMASSÁG rendjében írt zeneművek, amelyeknek van egy kezdő, nyitó tétele, ami mindig pergő és lendületes, hisz minden nyitáshoz lendület kell; majd folytatódik egy lassú tételben, hisz maga az út is már egy lelassult folyamat; végül elkövetkezik a zárótétel, melyben újra felcsendül a lendület, mégpedig az ÖRÖM, az összegzés, a "MÉLTŐ BEFEJEZÉS" energiáiban..
 
A hármasságnak az utolsó fázisa, a ZÁRÁS, mindig egyben előkészítés is.
Ebben a szakaszban összegzünk, kiértékelünk, levonjuk a tanulságokat, tehát tudjuk, hogy legközelebb mire figyeljünk oda, mit NE tegyünk meg, mit NE engedjünk magunkba, egyben azt is, hogy hova helyezzük a fókuszt, milyen jelekre legyünk figyelmesek. Kivel érdemes a kapcsolatot fenntartani és kivel inkább hanyagolni. Eme tapasztalatok birtokában már készítjük is elő az újabb „tercet”, tervezzük a következő feladatokat, és beállítjuk az iránytűt...

Ma egy ilyen hatású nap van: KIÉRTÉKELÉS és ELINDULÁS.

Egyik nincs a másik nélkül. Így, kéz a kézben egy FOLYAMATOT tartanak fent, ami maga az ÁRAMLÁS. Nincs szakadék, nincs megszakadás sehol.
Ha mélyen belegondolunk, vagy inkább beleérzünk, ez maga a VÉGTELEN LÉTEZÉS... Ami azonban nem „rendetlen”, nem csapongó, hanem RITMUSA van és RENDJE.
Ami a „SZENT HÁRMASSÁG”.

Az utat, amire „leszerződtünk”, BE KELL JÁRNUNK. Ez vitán felüli.
De egy nem mindegy – ami MIND-nek EGY (és ugyanaz):
a HOGYAN!
Ebben az egyben van SZABAD AKARATUNK, ebben van döntési szabadságunk. A MINŐSÉGÜNK felett mi döntünk. A KAPCSOLÓ BENNÜNK VAN – ahogy szoktam volt mondani. Ez sajnos „szarci ügyci” – mert bizony a FELELŐSSÉGGEL egyenlő, ami pedig sem EL és sem ÁT NEM HÁRÍTHATÓ (hmm.. 8.55-kor). Mindig a felelősségtudat az, ami az emberek minőségét meghatározza,
és ez tudat az, aminek felismerése változást, JAVULÁST hoz az életünkbe, egy ÚJ SÍKRA emelve (pontosan ezt fejezi ki a 8.55...)
A felelősségtudat MAGUNKRA vonatkozik. Senkiért nem lehetünk felelősek (ha már kinőtt a gyerekkorból) és senkiét nem vehetjük át. Mi a felelősségtudatunk minőségjelzője?
A TETTEINK. Az ÉLETMÓDUNK.
NEM feltétlenül az, hogy vega vagyok vagy húsevő. Ezt már jó lenne elfelejteni és ezen felülemelkedni. Mert vannak nagyon genya és jellemtelen vegák a sok tisztalelkű között, ahogy van nagyon sok tisztalelkű húsevő a sok romlott között. NEM FOG A TUDATUNKBA beleégni az elfogyasztott étel és ital energiája, az az energia, amivel A TESTET TÖLTJÜK. Ha a testet ledobtuk, azzal együtt a beletömött energia is eltűnik... CSAK A TUDATOSSÁG, a FELELŐSSÉGVÁLLALÁS MINŐSÉGE AZ, ami MEGHATÁROZ, és amit továbbviszünk.

Egész földi utunkat a HÁRMASSÁG HULLÁMA határozzák meg. Tehát MINDIG benne vagyunk egy zárásban és egyidejűleg egy kezdésben. Minden zárás és kezdés lényege a LÁTÁS, az ÉRZÉKELÉS és ÉSZLELÉS, annak tisztulása, tágulása.
Ami elvezet az „Egyre beljebb, egyre feljebb” irányba....

Napunk angyala ma RAZIEL, aki ebben támogat minket...persze csak ha kérjük..