MOTTÓ: „SZABADSÁG, ELVTÁRSAK”

Nem bírtam kihagyni ezt a mottót, miután minden a szabadság, a felszabadulás körül forog, mégpedig a gondolat, a szellemiség vonatkozásában.
Persze tudom, az „elvtársaknak” nincs jó íze és nem is lesz soha, de most kivételt teszek e szóval, mert tényleg azoknak köszön be a „szabadság” akik „AZ ELV” társai, akik TÁRSAK A SZABAD TUDAT ELV-ében.
Azt is tudom, hogy az ELV az ELMÉHEZ köthető és mindig arról beszélek, hogy ne ő, hanem a SZÍVTUDAT legyen az elsődleges, most mégis megmaradnék ezen a vonalon. És nem a komolyság, hanem a laza szarkazmus és humor szintjén.
Tehát ÉRTSE mindenki úgy, ahogy a SZÍVE ÉRZI 😋.. (ráadásul 10.44-kor...)

Ha megnézzük, ma minden az „egyeskéről” szól: az ÉN-ről, a MAG-unkról, és az Egy-s-ÉG-ről. De nem azért, mert 11.1-e van, hanem azért, mert ez leng be a TÉRBE és a számok csak ráerősítenek a „központi elvre” 😙.. Minden síkon, formában, üzenetben, rezgésben és "remegésben" 🤭 ma a FELSZABADÍTÓ SZELLEMISÉG, GONDOLATISÁG jelenik meg, BŐSÉGBEN és BŐSÉGGEL ÁRADÓAN.
Kinek miben, milyen témában, milyen téren érkezik TENMAGÁT ILLETŐEN egy vagy több „aha”-gondolat, melynek következtében átjárja a felszabadulás bizsergése, a megkönnyebbülés hulláma, felszabadulva az ÉRTÉSBEN, ami elviszi adott DÖNTÉSEK meghozatalához - nem tudhatom. De a lényeg megint a DÖNTÉSEN van. És nincsenek azok az annunakik, vagy ahstar kapitány, vagy bármilyen fenyegető űrlény, vagy legyen szó valamely bolygóközi inváziótól minket megvédeni akaró illuminátusokról, igazából BÁRMILYEN AGYAMENT agymenő agymenéséről – minket, akik ÁR-amlásban vagyunk, senki és semmi nem tud ebből kibillenteni.
Pont.
Aki a HELY-ÉN van, csak a VAN-ságban VAN....Mert VAN...
 
Napunk kísérő angyala ARIEL, kezében a bőségszaruval.
Mit üzen ő?
Azt, hogy a VILÁGBAN CSAK BŐSÉG van. De csak akkor lehetünk részese, ha felszabadítjuk szellemünket, gondolkodásunkat a KÖTÉSEK ALÓL. Ha VAN HITÜNK MAG-unkban, MAG-unkból
ERED-Ő-ÉN...
Ma ehhez minden segedelmet megkapunk, de egy feltétellel: ha JELEN vagyunk ÉBER LÉ-T-ben...és NEM A FÉNY KÁBULATÁBAN tartjuk magunkat, ahogy arra sokan próbálnak rávenni...
Mi inkább a VILÁGOSSÁGBA térjünk. A FÉNY káprázatát meg hagyjuk meg a „függőknek”, akiknek a tisztánlátáshoz még hosszú az útja...