MOTTÓ: ÁR – MINT ÁLDOTT RÉSZÜNK ÁRAMLÁSA

Ma nehezebben megfogalmazható a napi irány, inkább érezhető, mint megfogalmazható.
Horváth Krisztina verseiben jelent meg ez a kifejezés: ÁRAMLÁS, mely Á-ldott R-észünk „mozgása”.
Mint tudjuk, az ÉL-et = LÉ-tezés. Az ÉL-ET = TE-LE.
Oda-visszaolvasva értelmes. Sok alapfolgalom ilyen.
Az élet valóban TELE van. Azaz? BŐSÉG VAN! Ami tele, az nem üres.
Mégis mindig elfogadja az ELME és el is hiszi, hogy van üresség, hiány és nélkülözés.
Az ELME azért tudja elhinni, mert SAJÁT TEREMTÉSE – de csak itt az anyagban. Egyébként SEHOL nincs „Telítetlenség”.
Az ember legnagyobb gátja és akadálya nem más, mint saját EGOJA és annak ELMÉJE. Ha szimbiózisban lenne TEN-MAG-jával, akkor akkor soha nem lenne TEN-MAGA gátja.

Tegnap éjjel érkezett egy üzenet: „A NAGY MAG ELNYELI A KIS MAGOT”.

Ez úgy hangzik, mint a kapitalista tanítás alaptézise, hogy a „nagyhal megeszi a kishalat”. Igen, „OlyAN MINT” – DE NEM AZ!
Sok megtévesztés alapja, legyen az verselés, üzenet, kijelentés, megfogalmazás, alkotás, festmény, írás „OLYAN MINT” és az emberek beveszik, pont azért, mert „olyan mint”...
Csakhogy NEM AZ!! NEM EGYENLŐ AZ EREDETTEL, amire hasonlít!! Sok hamisító épp azért és CSAK AZÉRT tud sikeres lenni, mert „olyan mint” az, akit utánoz.
Itt van például az a sok asztrozófus. Az asztrozófia fogalma egyértelműen Paksi Zoltánhoz köthető. Nem Zentai Annához és nem is Veres Mónikához. Lehet, hogy ők Paksinál végeztek – de bizony én sehol nem olvastam, hogy bárhol bármikor is hivatkoztak VOLNA rá, mint eredetre!!! És nem csak ők, de SENKI MÁS, akik e minősítés birtokosaként tevékenykednek. Pedig ez lenne a MINIMUM, ha már „hirdetem az igét”. No, az ilyen és hasonló „olyan mint”-eknél mérhető le igazán, hol is van a TISZTESSÉG és a TISZTELET. Ha nincs, akkor bizony TISZTASÁG SINCS! Tehát?
Nem a TEN-MAG dolgozik bennük, hanem a kis ego ELME-MAGja.

Az az üzenet, hogy a „NAGY MAG ELNYELI A KIS MAGOT” ugyanarról üzen, amiről Horváth Krisztina írásai IS. Ugyanis ez a „NAGY MAG”, azaz a bennünk élő (IS)-TENMAG nem más, mint a mi ÁR-unk, amire be vagyunk "ÁR-az"va. Az ÉRTÉK-MÉRŐNK.
A MI-NŐ-s-ÉG-ünk. Ami MOZGAT, ami ÁRamlásban tart.
Azaz az Á-ldott R-észünk.
Ha EZT MEGÉREZZÜK és eggyé tudunk válni vele – egybéként EZ az az „unio mystica” amiről a spirik mindig beszélnek - , akkor szó szerint egy MÁS SÍK-ra kerülünk, egy más tartományba, ami MEGHATÁROZZA az EGO működését is.

Jelenünkben, a mostani élettérben, az EGO még el tudja nyomni TEN-MAG-át. Nem hallja meg a súgását, nincs vele összhangban, ezért terelhető, ezért irányítható mások által, ezért működik FÉL ELEM-ként. Nincs EGÉSZ-ben, nincs ÉGI ÉSZ-járásban. Gondolkodását a külvilág és a „más-ok” határozza meg, nem saját OK-ja, OK-TÁV(j)A, amit nem hall, hisz ELHANGOLT...
Nem befelé éli életét, hanem kifelé. Nem magának akar megfelelni, hanem másoknak. Elfelejtette, hogy az élet nem rajta kívül zajlik, ÁRAMLIK, hanem egyedül és kizárólag benne, TEN-MAG-ában.
Az ÉRTÉK-MÉRŐ benne van és nem mások által felállított mérce szerint.
Nos, lehet, kicsit elvontra sikeredett a mai Rituálé, de ahogy mondám, mindezt leírni bonyolultabb, mint érezni és benne lenni.
A lényeg az, hogy aki benne van az ÁRAMLÁSBAN, tenmaga Áldott Részében, az folyamatosan MEGTAPASZTALJA a TELE-LÉT-et. Mindene megoldódik – de az is igaz, hogy ha kibillen, azonnal meg is érkezik a „fejbekólintás”. Ami kicsit FÁJhat is. Miért? Azért, hogy MEGÉREZZÜK, hogy TUDATOSODJON bennünk, MIKOR, milyen helyzetben billenünk még ki? Mikor kerít hatalmába a „kis mag”, az ego. Mikor reagálunk és CSELEKSZÜNK MÉLTATLANUL.

Nem könnyű a méltóságot, a tudatosságot, a jelenlétet folyamatosan megtartani.
De nem is lehetetlen. REND A LELKE MINDENNEK. Amikor a TEN-MAG-ban vagyunk, akkor érezhetjük meg ezt a REND-et. Ennek tapasztalata mindenkiben megvan.
Csak ehhez kell visszanyúlni, felidézni és újra és újra átÉREZNI, milyen is. És ahogy ezt megtesszük, már benne is vagyunk az ÁR-amlásban...Kilépve a karma fogságából, szabadon, bőségben...

Napunk kísérő angyala ma RAGUEL, az ISTENI REND üzenetével érkezett. Azaz? „Tekints túl a látszaton”... Mi a látszat itt a Földön?
A „kis mag”. Mi van mögötte? A „TEN-MAG”... aki működtet...
Tulajdonképp nincs másról szó, mint arról, hogy nem a TEREMTETT működteti a TEREMTŐT, hanem a TEREMTŐ A TEREMTETTET.
Ideje van a megfordulásnak és a helyreállításnak.. Bennünk – aztán majd kint is láthatóvá válik..