MOTTÓ: EGY LÉPÉS TŐLED......

 
....9 az Univerzumtól...
Igen, igen. Tudjuk. Csak azt az ELSŐ lépést ne lenne olyan nehéz megtenni! Ugye?
Ma a HOLD és a MARS közrefogják a Földet a TEJÚT szélénél.
Ez a pozíció annyira meghatározó, hogy minden „észközöm” ennek jelentőségét és „utasításait” adja vissza.
„Nyisd ki rózsám kapudat, kapudat,
hadd kerüljem házadat, házadat...”
 
Kapunyitás nélkül nincs „látogatás”. DÖNTÉS nélkül nincs „9 lépés”.
Ha érkezik bármilyen homlokracsapós felismerés, melynek következtében mint vakufényben látunk meg és át egy adott helyzetet, játszmázást, emberi kapcsolatot, megoldandó matekpéldát – tehát bármit, akkor ne maradjon úgy, ne merevedjen bele a villanás pillanatába, hanem LÉPJÜNK. Térjünk vissza a matekpéldához és oldjuk meg.
A manipulálásban pedig legközelebb intézkedjünk úgy, hogy az illetőre fény essen és kiderüljenek a hátsó szándékai.
Ha saját berkeinken belül látunk rá valamire, TENMAGUNK hülyeségére – akkor pedig SÜRGŐSEN és azonnal „nyissuk ki azt a kaput”, hogy a felvillant segítséget és megoldást ALKALMAZNI IS tudjuk.
Egy példa:
 
Van egy nagyon kedves régi ismerősöm. 3 gyerekes családban, két fiú után a legkisebb leányként látta meg a napvilágot. Az anyja férfibűvöletben élt, neki „ember” csak a férfi volt. Őt, mint leányt, egy véletlen malőrnek tekintette és egész életében így is állt hozzá. A bátyjai detto, hiszen ezt a mintát látták. Amikor apukájuk eltávozott, az örökség úgy esett, hogy a szülői házat az anyával "all incluzív", a leány örökölte meg. A két fívér legnagyobb fellélegzésére. Senkit nem érdekelt, hogy a ház nem ad, hanem visz, hogy arra folyamatosan költeni kell és amihez anyuka nem adja a saját részét, hisz a lányáé immár... Anyuka az "édes élet" együttélésében egy alkalommal olyannyira rosszul lett, (mert beevett), hogy kórházba került. Ha a lánya nem veszi észre időben és nem intézkedik, már nem lenne földön futkosó...
Nos, ez a betegség és a visszatérés ténye és lehetősége nem belátásra bírta a „kedves mamát”, hanem feljött benne a legrosszindulatúbb, leggonoszabb mentalitása, melynek célpontja saját lánya lett. Ennek következtében a leánynak elkezdtek a fogai meglazulni, plusz ilyen-olyen testi tünetei kialakulni...Már szóltam neki, hogy az anyjával kellene csinálnia valamit, mert ő fog rámenni erre a játszmára, ha hagyja. Nem, nem lehet, mit szólnának a bátyjai, na meg a falu... Kérdeztem tőle, kifizetik majd a fogaid árát?? Egy alkalommal váratlan felajánlást kapott a mama elhelyezésére egy idősotthonban, de nem fogadta el. Közben a mama felemészti a lánya keresetét, szándékosan lelak és tesz tönkre mindent maga körül, mivel már NEM az ő gondja...
Ahol akadályt gördíthet, azt megteszi. Ahol pletykálhat, ott megteszi. Ahol lejárathatja a lányát, ott megteszi....
Tegnap magam is próbáltam a lelkére beszélni, a magam módján és lendületével, 😋, hogy lássa már be: saját maga ellen dolgozik!
Ha nem lennénenk testi tünetei, azaz nem mennének tönkre a fogai, meg érnék sérülések hol itt, hol ott, mert NINCS TARTÁSA, nincs benne ELLENÁLLÓ képesség, akkor azt mondanám, hogy persze, így etikus, a mama az mama és gondoskodni kell róla.
De ha a mama egy gonosz banya és elveszi a lánya életterét, tönkre teszi az egészségét a sunyi visszaéléseivel, akkor megszűnik az etika. Ráadásul az ÉG már nyújtotta a segítő kezet, adta a jeleket, kínálta tálcán a lehetőségeket...Azt az ELSŐ LÉPÉST, a DÖNTÉST azonban neki kell meghoznia. Ha hagyja, hogy mindenféle ÁLERKÖLCSI elméletek uralkodjanak felette, akkor a saját élete fog rámenni. Kérdeztem is tőle, és mi lesz, ha TE ESEL ÁGYNAK?? Számíthatsz a fívéreidre? NEM. Akkor???
 
Nos, ez a példa jól példázza, hogy bár van az „együtt-egymással-egymásért” SZER RENDJE, na de ha az együttből az egyik visszaél a KÖZÖSSÉGI együttműködés oda-vissza egyensúlyával, akkor nem az a módja, hogy teret adunk neki a mérleg nyelvének még mélyebb elbillentéséhez, hanem az, hogy KIÁLLUNK MAG-unkért. Kiáll bárki és ÉRTÜNK??? Segíteni tud - de a SAJÁT ÉLETÜNK FELETT CSAKIS MI RENDELKEZÜNK. Ha hagyjuk MáS-OK által elcseszni azt, amit mi felépítettünk, akkor az a mi döntésünk. Viszont akkor fogjuk be a szánkat és ne panaszkodjunk.
OK-OKOZAT együtt jár.
Ha valamit nem tudunk megoldani, mert „lehetetlen” – akkor egy lehetőségünk van még: KIVONNI magunkat belőle. Érzelmileg.
Ne tudjon hatni ránk. Olyan, mintha nem is mi magunk lennénk benne a helyzetben.. Akkor olyan védőfalat tudunk felhúzni, ami megóv minket és nem fog például a fogunk kilazulni (9.09...igen)
 
Napunk angyala SANDALPHON, a GYŐZELEM hírnökeként érkezett. Igen. A legnagyobb győzelem a magunk felett aratott győzelem a JÓ-zan PARASZTI ÉSZ segedelmével.
Tehát? Minden sikerülhet – de nélkülünk nem megy... Egy lépés tőlünk, 9 az univerzumtól.
Csak „nyisd ki rózsám kapudat...” (9.21-kor lezárva - és igen!!!)