MOTTÓ: FELSZÍN ÉS MÉLYSÉG

 
Minden kapuátlépés, minden új kezdés euforikus lendülete után jön egy természetszerű elcsendesedés...
Mint amikor egy nagy hullám tetején kifutunk a partra és ott maradunk. És várjuk a következő hullámot...
Ez a partot fogás örömteli addig, míg a hullám emléke ott van a talpunk alatt. De amint körülnézünk, amint elindulunk, feljönnek a szokásos nyűgök... Azt látjuk: a part ugyanaz, semmi nem változott...Ettől aztán „készek vagyunk”...És epekedve várjuk a következő hullámot...
Pedig tényleg NEM UGYANAZON a PARTON vagyunk. Látszólag igen - mégis egészen MÁST LÁTUNK rajta..
Mert már MÁS SZEMMEL nézünk, másképp reagálunk, másképp éljük a nem változott környezetet.
 
A 25-e egy csodát hozott. Megtörtént a „Nap egybeérése a Holddal”, elindult SAT-ANA is az előremutató útján. Szétesett aznap az idő, tapintható volt, hogy MÁS SÍK-ra lendültünk át.
Ahol meg kell találni a helyünket, a működési mintánkat...
Az indulás energetikája mindig hatalmas és izgalmas, mint amikor felszáll a repülő. De amíg az a repülő repül, és amíg le nem száll, mi egyhelyben vagyunk.... „Telünk az időben”... Ülünk-állunk, sétálunk, teszünk-veszünk, és VÁRUNK. Igyekszünk az időt a landolásig JÓL és hasznosan tölteni, hisz NINCS ráhatásunk, hogy a TÉRBEN az IDŐ milyen gyorsan telik a felszállás és leszállás között...
Most ilyen „repülős” napok előtt állunk (9.55..igen..)..
 
Ami frusztrálólag hathat ránk, az az, hogy euforia ide vagy oda, mégsem történik semmi. Mégsincs semmi változás...Minden megy tovább mint eddig. Ugatnak a kutyák, a törpék ugyanúgy törpéskednek. ahogy eddig is...
A karaván azonban mégis halad...
A víz felülete mindig a FELSZÍNT tükrözi vissza. A felette látható világot. De az, hogy a MÉLYBEN mi zajlik, biz nem látjuk..
Viszont tudhatjuk, hogy "ott élnek a halak, mint hal a vízben” – tehát bőség van és áramlás, FOLYAMATOS a mozgás, nincs megállás, még akkor sem, ha a felszínen nem látszik...
Erre gondoljunk, mikor úgy véljük, nincs változás.
 
Egyébként pontosan erről üzennek az „észközök” is: megéltünk egy felütést? Belógott valami ígéret a térbe? És lógva is maradt?
Nyugi. Legyünk résen és JELEN: meg fogjuk tapasztalni, hogy minden megoldódik, meglesz az az „új hely”, amit meg kell találnunk, aminek az ígérete megérkezett.
Szerszámos életemből véve a példát: amikor új gép érkezik egy műhelybe, azt is először ki kell csomagolni, alapot kell neki készíteni, helyére állítani, felszerszámozni, beprogramozni, megismerni a működését, próbaüzemet indítani és amikor már minden egyértelmű és stabil, akkor indulhat útjára a teljes üzemeltetés....
No, mi is úgy vagyunk most, per pillanat, mint a „megérkezett”, de még „becsomagolt új gép” 🙂..
A „Teremburán” a mai nap MEGÁLL A MARS és látszólagos pályáján hátrafelé fog mozdulni, egy szép hurkot bejárva. Mit jelent ez?
A SORSSZERŰ VÁLTÁS útjára ráléptünk, a HULLÁM EREJE kivitt minket a partra (vagy becsomagolva megérkeztünk az új műhelyünkbe 😉..), de most megtorpan a lendület.
Ugyanis "minden SÍKON" meg kell „érkeznünk”.
 
Az üzenetek is ugye mindig úgy szólnak (mint legutóbb a Jupiter-Hold együttállása idején), hogy „MOSTANTÓL.....”. Amikor a Nibiru bejött a Térbe, akkor is így volt: „MOSTANTÓL... minden jóravaló ember élete jóra fordul”. Azóta eltelt másfél év. IDŐ a TÉRBEN.
Először tudatosítani kellett, mit az a "jóravalóság", majd "életre kelteni" és miután ez sikerült, MÁRA elindult a bőség áramlása az életünkben.. Annak ellenére IS, hogy mit akarnak nekünk a külvilágból mutatni... Mit bizonyít ez? Azt, hogy csakis a BELSŐ HANG-oltság a MÉRV-adó a siker vagy sikertelenség terén.
 
A Jupiter-Hold találkozó is azt üzente: MOSTANTÓL.... a kapcsolatok teljesen új alapokra helyeződnek..
Tehát ezen a téren is KELL IDŐ A BETELJESÜLÉSHEZ...
 
Mi az, amit nem szeretünk? Várni és türelmet gyakorolni.
De tudomásul kell vennünk: MEGÉLHETJÜK a MINŐSÉGI ÁTALAKULÁST MAG-unkban, hisz ott van a való élet – viszont amíg a TÉR és IDŐ birodalmában vagyunk, addig kénytelenek vagyunk kivárni, míg KINT is megtörténik az átalakulás, az „üzembe helyezés”...
 
Napunk kísérő angyala továbbra is URIEL, aki a SZELLEMI MEGÉRTÉST erősíti bennünk. Ugyanis ha értve értjük, hogy mi miért és hogyan történik, akkor nem lohad le arcunkról a türelem mosolya... (10.16.. és igen 😙...)
 
 
(Kép: Festék Művészeti Stúdió shop)