MOTTÓ: AZ IGAZSÁG ODAÁT VAN...

 
... mondjuk sokszor. Igen. OTT IS és ITT IS. Mert a lemniszkátává tekert GÖMB az attól még, hogy megtekert, mégiscsak EGY. Tehát mindig is EGY IGAZSÁG VOLT és VAN – és annak annyiféle TORZÍTÁSA, ahogy tengelyéből kibillent ember él a Földön.
Mondják a spirik: mindenkinek megvan a maga igazsága. Igen.
Épp a fentiek okán. Ha én kibillent vagyok, akkor ANNAK MEGFELELŐEN, azon a szinten fogom látni a világot és e látásmódnak fogom az igazságát élni.
„A törpék a törpékért élnek” – a törpe-igazság mentén. Ami a törpék igazsága.
De attól még megvan az EGY IGAZ LÉTEZŐ IGAZSÁG – amit ASLAN meg is mutat a törpéknek, csak ahhoz fel kellene ébredniük és felemelni a fejüket a köldöknéző tartásból...

Az az IGAZSÁG, ami tehát „odaát” van – az „ide-át” is ÉRVÉNYES.
Ezt az igazságot, ami a TISZTASÁG-TISZTESSÉG-TISZTELET igazsága, melyben benne van az ÉRTÉK-és MÉRTÉKTUDAT, és ami a SZER ELEMÉBEN mondhatni MAG-ától működő, minden ember ÉRZI.
A „zsigereiben”. Amikor szerelmesek vagyunk, akkor hirtelen JÓ-nak látjuk a világot, minden megszépül, és hol repkednek pillangók?
A gyomortájékon, a „zsigereinkben”.
Hol az ÉLET és a HALÁL még az orvostudomány szerint is?
A zsigereinkben. Mert ott van a FELSZÍVÓDÁS és a KIVÁLASZTÁS.
Ez a terület az az ENERGETIKAI terület, amit VÍZVÁLASZTÓNAK hívunk, ez a SZÍV TERÜLETE. (Megint mondom: NINCS CSAKRARENDSZER, ez kitalált és mesterséges. HÁRMASSÁGBAN vagyunk, aminek a KÖZEPE a SZÍV-VISZ „réteg”, mely SZŰR vagy/és ÁTENGED).
A SZÍV VISZI az IGAZSÁGOT és ENGEDI ÁT az „alsó” világokba, de SZŰRI is KI a HAZUGSÁGOT, ami fennakad, amit ÉMELYGÉS, és HÁNYINGER kísér. Tehát JELEZ a SZER-VEZET, mely VEZET minket, hisz a szervezet alapvetően a TEREMTŐ és nem a teremtett világgal van összekapcsolva.
Mi tudunk a TEREMTETT EGO ELMÉJÉN keresztül, a FELEJTÉS ÁLTAL lekapcsolódni a vezető SZER-ről és a szervezetünket is tönkretenni a sok benyelt HAMISSÁGon, hazugságon, megtévesztéseken, manipulációkon, téveszméken keresztül.
(9.44....”ámen” )..

Ma, 27-e van, ami a „Szent Szövetség” száma. Amikor ez megjelenik valahol, mindig tudhatjuk, NEM VAGYUNK EGYEDÜL. Van valaki, aki mellettünk áll, vagy ránk gondol, vagy velünk rezeg.. Akivel EGY-ek vagyunk, egy tőről fakadunk, még akkor is, ha testben nincs jelen az életünkben.
A 27-es szám az „ODAÁT”-ról jövő KAPCSOLAT száma. A „felsőbb szövetségé”, mely valamikor megköttetett két EGY-ÉN között, hogy IDEÁT TARTJÁK EGY-s-MÁST. Akkor, amikor „köll”. Akkor jelennek meg egymás életében, mikor „köll”. Sem előbb, sem később.
De biztos, hogy behozzák egymásnak az ODAÁT EMLÉKÉT... EMLÉKEZTETNEK a MÁS-SÍK-ra, a MÁSIK VILÁGRA, elérve egy KÖZÖS MAG-fordulást.
Ma mindenképp megtapasztalhatjuk ennek a számnak a mágiáját: valaki MELLÉNK áll, valaki MEGTÁMOGAT, valaki EMLÉKEZTET, hogy NE NÉZZÜNK HÁTRA. Hogy legyünk bátrak a 25-vel megnyílt KAPUN ÁLTÉPVE elfogadni mindazt, ami JÖN, amit KAPUNK – hisz most már egyértelműen működik, a MINDEN ÉRTÜNK, SEMMI SEM ELLENÜNK.

24-ről 25-re virradó éjjel, a szokásos 3 órás időszakaban, pontosabban 2.33-kor jött az alábbi üzenet, amit dünnyögve írtam le, mert hogy minek is, amikor annyira logikus és egyértelmű. Reggel meg se néztem, mert minek... Aztán ma jött az érzés, hogy olvassam csak el! És dobtam egy hátast...
Tehát, az alábbiakat írtam le:

„FŐ-CSERE / FŐHELYCSERE / FŐ-HELYCSERE / FŐHELY-CSERE”.
 
 
Azt, hiszem, ebben minden benne van, amiről a 25-e, Satana útrakelése, a Nap-Hold Egy-Más-ba érése üzent...Magyar nyelv mágiája... Egy csoda!!!

Ma a „Termeburán” a MERKÚR és a PLÚTÓ, valamint a HOLD és a JUPITER kerülnek kapcsolatba egymással.
A HOLD és a JUPITER a HITET, az IGAZSÁG ÉRZÉKELÉSÉT erősíti bennünk (9.55-kor...ámen..), a MERKÚR és a PLÚTÓ pedig a MEGÉRTÉS általi MAG-ébredést. Az ÁTFORDULÁS MEGÉRTÉSÉT.
EZ adja az erőt a MEGÚJULÁSBAN való útrakeléshez...
Aki megélte a 25-i váltás ENERGETIKÁJÁT magában, annak a következőkben nincs más dolga, mint RENDÜLETLENÜL haladni ezen az úton. Ekkor lesz mindig abban az IGAZSÁGban, ami nemcsak „odaát” van, hanem „ideát” IS!
SZÉP lesz, mert megláthatja SZÉPASSZONY arcát és SZER ÉN, mert innentől CSAK a SZEREN JÁR...

Napunk kísérő angyala ma URIEL, a TISZTA FELFOGÁS angyala – aki személyében pontosan azt a két konstellációt tükrözi, amiről fentebb szó volt. Általa érthetőbb. Hisz a Tiszta Felfogás szerint csakis a FEDDHETETLEN, a TISZTA és IGAZ gondolatok azok, melyeknek magunkban teret adhatunk és melyek csakis az ŐSZINTESÉGGEL párosulhatnak. Honnan tudjuk, hogy egy gondolat, tiszta és feddhetetlen? Onnan, hogy ÉREZZÜK!!!
Mert JÓL ÉREZZÜK magunkat tőle!
Eljött az idő, amikor nincs alkudozás, nincs egyezkedés, megalkuvás meg pláne nincs. Nem csinálunk s..g...et a szánkból, amit mondunk, ahhoz tartjuk magunkat (ez nem összekeverendő a dogmatikus gondolkodással!!!!). Nem másokra vonatkoztatjuk a kijelentéseinket – hanem magunkra. Ne várjunk másoktól egyenességet, őszinteséget és korrektséget, ha mi nem így járunk el.
MI LEGYÜNK AZOK – ha más nem az, azzal neki kell elszámolnia.
És most már el is fog. Nem évek múlva, hanem szinte azonnal... De ez legyen az ŐDÓGA...
(10.07.. utolsó ámen)..