MOTTÓ: KAPU

 
Ma a „Teremburán” HOLD-SATANA kapcsolódás van, ami pontosan megfelel "A KAPU"-hatásnak.
Jelentőségét mutatja, hogy az „észközeim” is pontosan leképezték.
Ha Hold és Satana kapcsolódik, akkor az ÉRZÉKELÉS KAPUJÁT kell nyitva tartani, és NEM az elméjét...(erre rá is tüsszentettem 🙂).

A Hold és Satana között amúgy is különleges a kapcsolat: megfigyelték, hogy időnként KÉK HULLÁMOK érkeznek Satanáról a Holdhoz, amit aztán a Hold pulzál tovább a Földnek.
Satana és a Föld között nincs direkt kapcsolat. Csak a Hold által..
Azt is megfigyelték, hogy a TOBOZMIRIGYÜNK KÉK fotonokat bocsát ki alvás közben, tehát, amikor ezek a kék hullámok hozzánk elérnek, akkor a tobozmirigy lesz a „kapcsolatfelvevő”.
Minek a szerve a tobozmirigy? A „3-ik szemé”, ami a MAG-SZEM, a belső látás szerve. Ez a "SZEM-MAG".. Amiről a Kék vér könyvekben alaposan és részletesen lehet olvasni.
 
Mit ad a MAG-SZEM és mit nem, arra a tegnap délutáni csörtém egy „tudós filozófussal” adott tanubizonyságot.
Ennek a férfiembernek van egy remek könyve, amit szívesen megvettem volna, pláne azután, ahogy elmagyarázta a logikáját és felépítését. Nekem sokmindenre visszacsatolást adott és érdekelt még az ő betű-szám rendszere is.. Amikor kiderült, hogy én "miben utazom", minden téren kijött az emberből a "férfi" és a "tudós": azaz a lenézés, a gúny és a lesiccentés az irányomban, úgy a tanításaimat, mint a "női" minőségemet illetően.
A "törpéskedés" helyett pedig lehett volna akár egy EGYÜTTMŰKÖDÉST is kialakítani - de ennek az "úriember" minden esélyét elvágta azzal, hogy a végén közölte velem: nem adja el nekem a könyvét, mondván, szerinte az engem összezavarna!
Nem tudtam, hogy röhögjek vagy azonnal sarkon forduljak, de adtam még egy esélyt a párbeszédnek, visszakérdezvén: miért akarja helyettem eldönteni, hogy engem az ő könyve összezavarna-e, vagy sem? "Mert ő látja rajtam" – jött a válasz. Aha. Értem.
Látja.... Látja azt a nem láthatót, amire előtte TŐLEM bizonyítékot követelelt...
ÉRtjük? Érezzük az ELME és az ÉRZÉKELÉS közötti összebékíthetetlen ellentétet?
Pedig lehetett VOLNA egy együttműködést is létrehozni, hogy úgy enged utamra a könyvével: beszéljünk róla később, nekem mit adott, hogyan tudtam alkalmazni?
DE NEM!
Hiába no: "A törpék csak a törpékért élnek".
Pont.

Tökéletes „helyzetgyakorlat” részese lehettem e diskurzusban, miként működik az anyagba ragadt ELME, akin még „Aslan se tud segíteni”....
Pedig Aslan folyamatosan segít – mert SÚG!!
HANG-ot ad...HANGOL...
De egy elmés ezt csak úgy fogja értelmezni, hogy „kipattant egy gondolat a fejéből”....ja, mert az agysejtjei legyártották...
Az ilyen és hozzá hasonló figuráknak, „törpéknek” falra hányt borsó az a MEGTAPASZTALÁS, hogy a LÁTHATATLAN TARTOMÁNY BÁRMIKOR FELÜLÍRJA A LÁTHATÓT. Miért? Mert ezt BENT, MAGUNKBAN éljük meg, és a megélést soha NEM LEHET sem centivel lemérni, sem matematikai elméletekkel kiszámolni.

A tapasztalásban a bizonyíték maga a tapasztalás.
ÉLED, mert TUDOD.
TUDOD, mert ÉLED.

Még egy szösszenet: amikor a „tudományos filozófusnak” azt találtam mondani, hogy a magyar nyelv MAG-nyelv, és mint MAG-nyelv MÁGUSI, azaz ISTENI, mert KÓDNYELVKÉNT a legközelebb visz az Univerzum megfejtéséhez - akkor többször helyreigazított, hogy a magyar nyelv egy „TEREMTETT MESTERSÉGES NYELV” és nem "mágusi"!
Mondom: a magyar egy MESTER NYELV. Válasz: NEM, MESTERSÉGES.
No, itt feladtam...
"Teremtett lények" elméjével nem lehet diskurálni "LETT" minőségből.
Ennyi. Lsd "Babba Mária és a trutyi" felette...

A mai nap "kapunyitogató" minőségét SEM fogja egyetlen "teremtett fő" sem megérteni.
Bár, az ő életükben is előbb-utóbb jön egy "bomba", mikor kénytelenek lesznek szembenézni az anyagba merevedett teoriáik megkérdőjelezhetetlenségével és rá kell döbbenniük: VAN TOVÁBB és VAN BELJEBB IS!
Amikor rá kell ébredniük: az ÉLET nem a mérhető, kiszámolható világan van, hanem BENNÜK!! Ráébredni, hogy a betegesen hajszolt bizonyíték nem más, mint saját létezésük..
Hát, ez az ébredés van, amikor fáj...

Ma, a HOLD és SATANA kapcsolódásából egy „löketet” kaphatunk a BELSŐ megélések, megtapasztalások terében. Érkezhet egy megérzés, egy rábólintás, egy megértés, egy válasz, egy megélés a TÁGULÁS, a LÁTÁS és ÉRZÉKELÉS tartományában.
VILÁGOSSÁGBA kerülhetünk egy adott témában..

Napunk kísérő angyala ma ZADKIEL, aki a „TISZTÁNHALLÁS” üzenetével érkezett.
Szerintem Egy-ÉRTEL-mű, miért...
Amit ma meghallunk, amit a mai nap megértünk és megélünk, egészen biztosan meg fog jelenni hamarosan az ANYAGBAN is.
A beteljesülések NAGYON GYORSAK – ezért VIGYÁZZUNK minden kérésünkre, gondolatiságunkra. Ne merüljünk bele pl olyanokba, hogy „kíváncsi lennék, hogy mit tennék, ha....” – mert ripsz-ropsz ott lesz az a "ha" helyzet.
NE PROVOKÁLJUK a jósorsunkat – viszont annál inkább ERŐSÍTSÜK magunkban a JÓ-LÉT és az ÖRÖM-LÉT TUDATÁT. Ennél fontosabb nincs!
Ehhez és ebben kaphatunk ma súgásokat....

Csak legyen fülünk a HALLÁSRA!

(Kép: Nagy-Britannia, Wells, Sumerset, Katedrális)