MOTTÓ: JELEN-LÉT

 
Jelenlét és odafigyelés. No és kristálytiszta szándék.
E három dologról üzen a mai nap.
 
Mikor tudunk eredményesek lenni? Ha jelen vagyunk. És odafigyelünk. Ha összeszedettek vagyunk.
Ez utóbbival nekem sok bajom szokott lenni, mert akármennyire is igyekszem, úgy elsiklok dolgok felett, hogy egyszerűen nem látom meg. Az online csoportom időpontjait például harmadszorra sikerült normálisan beírni a zoomba. Pedig amikor először beírtam - rosszul -, akkor is figyeltem, koncentráltam – csakhogy épp a másik csoport időpontjaira. Nem láttam meg. Nem vettem észre, hogy a másikat írom...Szerencsére azonban, a „MAG”-om, vagy nevezhetjük „felsőbb Én”-nek, mindig ÉBER és tutira tudja, hogy az „én” milyen hendikeppel van „megáldva”, mert mindig küld egy ÉBRESZTŐT! Ami úgy érkezik, mint a csörgőóra hangja az éjszaka csendjében.. Óhatatlanul felráz. Ennek köszönhetően, KÖVETVE A HANGOT, mindig időben tudok korrigálni...
 
Az én példám (is) jól mutatja, hogy NEM VAGYUNK EGYEDÜL. Mindig van segítség és mindig időben – csak ÉSZRE KELL VENNI, követni a MEGÉRZÉSEKET és tettekre váltani.
Ennek feltétele azonban a JELEN LÉT – és természetesen a TISZTA SZÁNDÉK is. Az én példámnál maradva: a feledékenységem nem tudatos és nem is akaratlagos és nincs mögötte soha ártó szándék, úgyis csak magammal szúrok ki, ha elmegyek a figyelmeztető jelek mellett.
 
A segítség, a támogatás mind-ÉN-kinek megadatott és megadatik, folyamatosan és állandóan, mert mindenkinek van egy MAG-ja, mely a szemnek nem látható, mégis vezet és irányít. Nem hagy „elveszni”. Mindig BŐSÉGBEN tart, adja a megOLD-ásokat – de csak akkor, ha HALLGATUNK RÁ.
Küldi a FELISMERÉSEKET – csak tettekre kell váltanunk.
 
Az „észközeim” ma újra a „Leszálló Holdcsomópontot” dobták, ami a KEZDÉS, az „alászállás” jelölője. Hozzá a 9-es házat, ami pedig a magas szellemiség, a TÁVLATOK jelölője.
Tehát figyelmeztet a „FELSŐBB VILÁGOKKAL VALÓ KAPCSOLÓDÁSRA”, a „JELEN LÉTRE”, de jelzi azt is, hogy az „alászállás”, az „indulás” egy OLYAN HOSSZZAB TÁVÚ PROGRAM kezdete, amihez a belső felkészülés már megtörtént. Immár eljött a „megvalósulás” Ideje a Térben...teljes összhangban SATANA pozíciójával, hisz tegnap „megállt”, két napig még „helyben jár”, majd 25-vel útjára indul (képletesen természetesen).
 
Satana, mint az utolsó szemmel látható bolygó, nekünk „KAPU”.
Van akinek azonban „KAPU-TT”.
Aki nem tanult, nem ébredt, nem tett semmit az elmúlt 2 év során, aki képtelen volt hangolódni minden JEL ellenére az „új idők új dalaihoz” – akkor rajta, mint tudjuk, még Aslan sem tud segíteni.
 
Minden JEL a SORSFORDÍTÓ időkről üzen Itt, a Térben.
Erre a fordulatra készített fel a coviddal indult időszak, ami folytatódott a Nibiru, majd Emanuel, majd a Szíriusz HANGOLÓ üzeneteivel.
Aki vette az ADÁST, az elkészült és már NYUGALOMBAN VAN MAG-jában. Éli a belső békét, a „SZER ELEMÉNEK” HANGOLTSÁGÁBAN.
Aki nem – az most is sürög, forog, lázad, elégedetlenkedik, nyugtalan, ideges, fél, szorong, mérgelődik, szitkozódik, sőt, átkozódik, hogy milyen világot kell megélnie. Állandóan kint lóg a külvilág hírcsatornáin, vagy épp bújja egyik spiri videot a másik után, tömi magát mindenféle előrejelzéssel, asztrológiai vagy asztrozófiai helyzetjelentésekkel. Ő is állandóan „jelen van”, nehogy lemaradjon valamiről - csakhogy az ő „jelenléte” a „védekezésről” szól. Kapkod, felhalmoz, ráadásul eszetlenül, mert állandó készültségben van. Azaz feszültségben.. A feszültség pedig minden, csak nem nyugalom...
 
7.07-kor rápillantva az órára, mely megerősíti a NYUGALOM CSENDJÉT - végszóként megismétlném a nyitószavakat:
JELENLÉT, ODAFIGYELÉS és KRISTÁLYTISZTA SZÁNDÉK.
Ha e 3-at betartjuk csak IO-l járhatunk...
És ebben támogat ma MIHÁLY is minket, mint napunk kísérő angyala..