MOTTÓ: SZÁMVETÉS ÉS SZÍNVALLÁS

 
Magyar nyelv mágiája: újra és újra lenyűgözi az embert, hogy micsoda mélységes tartalom rejlik benne. Annak, aki ÉREZVE ÉRTI..
SZÁM-VETÉS: „számot” vetünk...És minő "véletlen": a 19 épp erről szól..
Aki jár hozzám tanfolyamra, nagyon jól tudja (legalábbis remélem), hogy mit jelent a 9-es rendszer. Hogy micsoda tökéletesen leírja a 9 szám (plusz a 0) az egész LÉT-et, az egész ÉLET-utat.
Hogy mennyire mindegy – ugyanakkor nem mindegy -, melyik ÉVSZÁMOT írjuk, mert úgyis a 9-es rendszeren belül maradunk. Hogy a „felsőbb világunk”, a LÁTHATATLAN dimenziók miként üzennek a számokon keresztül, hisz univerzális, egységes, kozmikus – és mindenki számára érthető. Ha ÉRTVE ÉRTI és ÉREZVE ÉRTI mi van a számok mennyiségjelzője mögött....
Számot vetünk: HOL TARTUNK? Melyik SZÁM REZGÉSÉBEN vagyunk? Ha értjük és érezzük – TUDJUK, hogy mi a következő lépés, hogy mi vár ránk!
No, ezért nem mindegy, hogy ismerjük-e a számokat vagy nem.
 
Számot vetünk – ez alatt nem csak a „vetést” érjük, hanem az „aratást is”. Honnan indultunk és hogyan; hova jutottunk és hogyan? Milyen utat tettünk meg? Elszámolunk az eredménnyel és magunkkal is. Mi miért történt és minek mi a tanulsága? Megértünk-e és megértettük-e?
Most, ami lehet leszűkítve a MAI NAPRA vonatkozó (de egyébként is ebben a hullámban vagyunk), biztosan elszámolunk valamivel és leszámolunk valakivel. „Bezárjuk az ajtót és eldobjuk a kulcsot”.
Ha MEGÉRTÜNK és MEGÉRTETTÜK az összefüggéseket, akkor NEM HÁTRA kell nézni, hanem a tapasztalatokkal gazdagodva tovább menni.
Mivel családunk egyik tagja is épp eme „számvetésben” és „színvallásban” van, „azuram” írta neki a következőket:
„új élet, új gondolkodas, új tevékenysegek, új elvárások és egy bezárt ajtó eldobott kulccsal”.
Nagyot néztem, mikor olvastam, mert nem jellemző rá ez a filozofálás, de „talált, elsüllyedt”. Ezért hoztam is, közös használatra, mert igaz...

EGy tegnapi történet tökéletesen visszaigazolta, hogy akiben élő a méltóság, akkor MOST (mert IDŐ VAN), kap egy hátsó fenékbe billentést, hogy tegye már rendbe azokat a dolgait, amiket ELTEMETETT. Ugyanis egy ajtót CSAK AKKOR lehet bezárni és a kulcsát végleg eldobni, ha TÉNYLEG MINDENT LEZÁRTUNK.
Amíg azonban valami rendezetlen, és nem lezártuk, hanem csak ELNYOMTUK – az ITT és MOST-ban FEL FOG TÖRNI.
Pontosan a rendezés céljából.
Sokan összekeverik a MEGOLDÁST a belső LE-NYOMÁSSAL.
Azt hiszik, ha „eltemetik”, akkor el van temetve. Pont.
Csakhogy ez nem így van. Mert a temetés nem egyenlő a FELOLDÁSSAL.
A tegnapi történet alanya bekerülve egy spirituális csoportba, olyan sötét energiákat tapasztalt meg, amitől sokkot kapott. Félelmek törtek rá esténként, nem tudott aludni, nem merte a „FÉNYT” kikapcsolni. Teljesen kikészülve talált hozzám.
Mivel nincs eleve rossz, mondtam neki, hogy a spiri csoport által kiváltott „sötét” energia azért tudott "életre kelni" és hatni rá, mert BENNE IS OTT VAN. És IDEJE VAN, hogy szembenézzen vele.
Nem véletlenül került oda, nem véletlenül érzett egy vonzást – mert ott várt rá a megoldandó helyzet és feladat. A SZEMBENÉZÉS.
Mint kiderült a kártyákból is, jó adag eltemetett félelem van benne, attól, hogy a valamikor legyőzött rák bármikor feljöhet újra.
Tehát?
 
Amit eltemettünk, de még van benne élet, az bizony ELSZÁMOLÁST igényel, hogy FEL TUDJUK SZÁMOLNI és SZÍNT VALLJUNK magunknak, magunkkal szemben, hogy TISZTA VIZET ÖNTSÜNK A POHÁRBA.
Nem könnyű. Ennek az illetőenk is megmutatták a lapok, hogy végig KELL mennie ezen az úton, saját érdekében. Mert benne van a potenciál a „JÓRAVALÓSÁGRA” – csak lendületbe kell hozni.
Ha azonban „csontvázak vannak még a szekrényben”, azokat bizony először ki kell dönteni... (10.00)
 
A BŐSÉG akkor tud áramolni, ha MEGÉRTJÜK, hogy minden értünk van, ha NEM ALSZUNK BELE A KÁBÍTÁSBA, hogy „ha már eltemetted, ne bolygasd”, hanem vesszük az adást, mert tudjuk, hogy a „sokk”, a felrázás, SZÍNVALLÁSRA késztet és csakis értünk van.
 
„ÉBREDJ EMBER MÉLY ÁLMODBÓL, MEGSZABADULSZ RABSÁGODBÓL”.
 
Van, aki ALTAT – és van, aki ÉBRESZT.
A kapcsoló a mi kezünkben van, melyik utat választjuk.
ROSSZ ÚT NINCS. Csakis döntés. És annak a megélése....
Ha hagyjuk magunkat altatni – azt az utat fogjuk tovább járni és rójuk tovább a karma köreit. Maradhatunk továbbra is "törpék", senki nem fogja rajtunk SZÁMON KÉRNI.
Ha viszont engedünk az ÉBRESZTŐ ENERGIÁKNAK, akkor a KOZMIKUS váltással összhanban, kvantumugrással landolhatunk az ÖRÖM-LÉT-ben, visszatalálva TEN-MAGUNK harmonikus RENDEZETTSÉGÉBE, az "EGY"-be.
 
A JELEN KOZMIKUS VÁLTÁSBAN szabadon választhatunk:
MÁSOK ÁLMÁT ÁLMODJUK – vagy a MAGUNK ÁLMÁT ÉLJÜK.. Mégpedig ÉBEREN!
 
Napunk angyala JEREMIEL, aki minő „véletlenül” a „SZÁMVETÉS” üzenetével érkezett.
Engedjük el, ami lejárt, dolgozzuk fel, ami visszaköszönt, rakjunk RENDET és térjünk SZER ELEMBE magunkkal, mert csak így lehet ÉBREN ÁLMODVA BŐSÉGBEN ÁRAMOLNI...