MOTTÓ: EMLÉKEZZ

 
Folytatódik az ÁR-amlásban lét, az EMLÉKEZÉS. Mire is? Az ÁR-ra, az Á-ldott R-észünkra. IGAZ ÖNVALÓNKRA. A belőle fakadó képességekre, a LÁTÁSRA és HALLÁSRA – mely meghatározza aztán az egész hozzáállásunkat, a létezésÜNKhöz való viszonyunkat és az egész életvezetésünket. Ha ÁRAMLÁS-ban vagyunk, akkor mindig a JEL-ÉN-ben vagyunk, érezzük és vesszük, mert megLÁTjuk és megHALLjuk a JEL-eket, tehát az ÉN mindig „JEL”-ben van. Ekkor nem veszünk bele a külvilág zajába, hanem ÉRTJÜK a miérteket, az összefüggéseket és eszerint tesszük a DÓGUNKAT....
Ez egy egészen MÁS VILÁG. Mert MÁS a TUDAT-LÉTE.
 
Azok a képességek, amikről tegnap volt szó, idővel egészen biztosan újra aktívak lesznek. De először MAG-unkra kell tudni emlékeznünk, MAG-unkat kell ismernünk. És nem csak azt az „egot”, akik éppen itt és most vagyunk.
Ennek feltétele azonban az „EGYRE BELJEBB”. Így jutunk CSAK „EGYRE FELJEBB”.
 
Tegnap, mikor kitettem az ECHO együttes slágerét, épp kimozogtam a tanításnapot, meg a vezetés stresszét, fel-felnézve a csillagos égre, közben jót mosolyogtam magamban az összecsengésen, hogy minő véletlenül ÉPP ez a sláger szólal meg a yt-on. Azonnal ÁTHALLOTTAM a dalszöveget, ami olyan volt mint egy „feloldás” a nap során elhangzottakhoz, hisz tudom, hogy sokkoltam a társaságot ..😎.
És ez még csak a kezdet..😋... A Jupiter „dolgozik” és bizony MINDEN igazságnak VILÁGOSSÁGBA kell kerülnie az évezredes torzításokkal szemben!!
Ahogy baktattam tovább és hallgattam tovább a slágereket, megint „fülbe jött” egy TORZÍTÁS, amire felkaptam a fejem. A „Kósza szél...”. Mivel indul a dal? Hogy mennyire KEGYETLEN A VILÁG! Felállít egy hatalmas kontrasztot az ÉLET és a SZERELEM KÖZÉ.
„Az ÉLET KEGYETLEN”. A feloldódást pedig a SZERELEM adja meg. Nos, ez utóbbi igaz, de miért is kegyetlen az „ÉLET”???? Hisz annak RÉSZE a szerelem és a szerelem mindig LELKESÍT, FELTÖLT, ÉLETERŐT, ENERGIÁT AD. MÁS VILÁGBA visz el. MÁS emberekké válunk. JOBBAKKÁ. Akkor nem az EMBERREL van inkább baj?
Nem az EMBER a kegyetlen, mert „kiesett a SZER ELEMÉBŐL”?
9.27-kor leírva még a számok is ezt a kérdést teszik fel 🤭...
 
MIÉRT AZ ÉLET kegyetlen????
Hogyan lehet az ÉLET, maga a LÉT KEGYETLEN????? Amikor az ÉLET maga a MINDEN???
A LÉ, a LÉ-tezés, ami ÁR-ad, ami NŐ-vekszik, ami CSODÁS és GYÖNYÖRŰ és BŐ-s-ÉG-es???
Mitől vált „kegyetlenné”????
EZT SÚLYKOLJA belénk minden. Felmenőink, irodalom, történelem, slágerek, természettudomány...
„Kegyetlen természet”, "kegyetlen élet". Amiben csak ELNYOMÁS van, HARC ÉS KÜZDELEM.
TÉNYLEG????
KI az elnyomó??? Kinek kell állandóan a harc?? Kinek a LÉT-ELEME a küzdelem, mert maga is egy FÉL ELEM?
Az Y-é.
A „TÖRT ÉN”-é, ami állandóan bizonyítani akar, ezért állandóan küzd, eltapos, leural, birtokol.
Pedig semmi szüksége nem lenne rá. Ez a saját TÖRT programja – AMIT VISSZATÜKRÖZ A TERMÉSZET. Ugyanis az állatvilág az EMBERI SZELLEMI SZINT TÜKRE.
Alapvetően NINCS GYILKOLÁS és ÖLÉS, alapvetően NEM eszi meg egyik állat a másikat – ez egy TUDATSZINT TÜKRE. Ha változNA az EMBER tudatsíkja, változna az őt körülvevő külvilág is... Úgyhogy a dinók korát jobb ha nem kívánjuk vissza... (9.33... megint itt a rábólintás, hogy ami lejárt, az a MÚLT és inkább TANULJUNK belőle, minthogy újra akarjuk élni!)

Az ÉLET NEM LEHET KEGYETLEN!! Mert NEM TERMÉSZETE. És NEM IS TERMÉSZETES.
Mindaz, ami IS-TEN-i, az IO. Az BŐ, az ÁLDOTT, ÁLDÁSOS, TISZTA és EG(y)-SZER-Ű.
Ki az, aki bonyolít, kuszál, kever, hazudik és átforgat? Játszmázik, ferdít, kibillent, átpolarizál?
EGYEDÜL AZ EMBER – de az az ember, aki SZÍV-TELEN.
Aki ELFELEJTETTE MAG-ját. Az ERED-Ő-jét.
Tenmaga ISTEN-létének tudatát, akiből kiveszett a MI-NŐ-s-ég.

Nincs addig TISZTULÁS, amíg az EMLÉKEZETET fátyol fedi.
De az emlékezés, csakis BENT, MAG-unkban indulhat el. Ezért terelt be minket 2020-ban a világjárvány – mint KATALIZÁTOR.
Hogy LEHETŐVÉ tegye, ALKALMAT adjon az elmélyülésre – mert ELJÖN (eljött) a MÁS SÍK VILÁGA, amire át KELL HANGolódni.
Mindennek alapja a HANG. A belső hang, mely SÚG. Néha CSENG is a fülünk. Besípol...Szabályosan érezni, mintha egy kapcsoló állítódna át. Aztán ahogy jött, úgy megy. De valami ilyenkor egészen biztosan érkezik.. Később majd értelmet nyer... Csak NE AKARJUK megfejteni, amikor „köll”, úgyis megmutatkozik.

Tehát, a mai nap a BELSŐ KIEMELKEDÉS, a FELÜLEMELKEDÉS, a LÁTÁS lehetőségét hozza.
Nem a tüncikézés a lényeg ODAKINT – aki ebbe belefeledkezik, TELJES MÉRTÉKBEN a LÁTSZAT és az anyag foglya. ÉS SEMMIT NEM ÉRZÉKEL a MAGAS-MAGOS összefüggésekből. A HÁT-TÉR-ből, az IRÁNYBÓL, és abból, hogy miért, hogyan épülnek egymásra az események.... LÁSSUK az eseményeket – de NE MERÜLJÜNK BELE.
„LÁSD a múltat – ÉLD a jelent – és BÍZD a jövőt”.
(Erre most rá is tüsszentettem. 2-szer is)..

Napunk angyala ZADKIEL a HALLÁS képességét segíti – azét a belső hangét, mely mindig a JÓ úton tart minket... (9.44....)