MOTTÓ: A HÁLÓ RENDJE

 
Ha másképp nem, hát az internet hálóján keresztül már megtapasztalhattuk, hogy miként tud „minden mindennel” összekapcsolódni. A face által még azt is, hogy mindent tudnak rólunk – igaz, ehhez mi magunk adjuk az információkat, de tény, össze tudnak minket kapcsolni olyanokkal mint mi magunk. Azonost az azonossal. Hasonló érdeklődési kört, sőt, még azokat az ismerősöket is felhozza, akiket tényleg ismerünk, csak nem kapcsolódtunk velük még a facén. Ez már egy olyan komplex hálózat, amit szinte képtelenség lekövetni. Technikai oldalról pedig egy egész városnyi szerver biztosítja a működést.
Már majdnem olyan, mint a minket körülvevő kozmikus háló .... mert CSAK AZ tud leképeződni, „látványossá válni”, ami VAN, ami „nagyban IS működik”, a szemnek nem látható síkon és mezőben. Mert a „kiscsibe olyan mint a nagycsibe csak kicsibe”....
 
A saját életében mindenki megtapasztalta legalább egyszer, miként működik az isteni rendezőelv.
Miként rendeződnek úgy össze a szálak, melyekről nem is tudunk, mégis úgy, hogy nekünk jó legyen, nekünk megoldódjon egy problémánk, feladatunk. Ezek a „csodás véletlenek”. Pont akkor, pont azok, pont ott..
A „kozmikus hálónak” természetesen mindenki része és a pillangó elv alapján tényleg minden rezdülés eljut valahova. A VÁLASZ pedig VISSZA. Lehet, nem akkor, mikor „EL”-várjuk, hanem később, de mindenképp akkor, amikor NEKÜNK a legalkalmasabb – „véletlenül”... Ráadásul egy előre megírt út alapján, hisz mindenki, aki itt van, egy maga által előre megtervezett utat jár be.
Na, ebbe gondoljunk bele, hogy ezeknek az utaknak megvannak a találkozási pontjai.... Akkor és ott, amikor "köll"... Amikor Idő és TÉr EGY-be ér...
 
A kozmikus „holoháló” NEM AZ EGO ELMÉJE szerint működik.
Egészen más a RENDEZŐ ELVE.
Az ego elméjének is van egy hálója, hisz az ego által „gyártott” gondolat is rezgés és ha elindult, akkor el is jut valahova, közben pedig összetalálkozik más rezgésekkel, mások által, de AZONOS SZINTEN kibocsátott hullámokkal. Így erősítik egymást. Ezek a felerősödött hullámok aztán vissza is hatnak a kibocsátóra, s így jutnak olyan dolgok az eszünkbe, melyek visszacsatolásként hatnak a saját gondolatainkra.
Ha ez így működik az ELME szintjén, akkor hogyan működik „isteni”, kozmikus szinten?
Ugyanígy, CSAK MÁS TARTOMÁNYBAN.
 
Az ELME szintjén keringenek azok az információk, melyek meg tudnak BETEGÍTENI. Erre a szintre teszik rá a „programozók” a VÍRUSOK információját és aki összerezeg vele, bizony beteg lesz.
Az Elme a FÉLELMET érzékeli. A cv is pontosan erre van ráprogramozva. Az, hogy laborban kutatják és vizsgálják, csak annyiból igaz, hogy a REZGÉSÉT tesztelik az INFORMÁCIÓNAK. Ahogy a homeopátia is működik. Az „alkati szerek”-ben már nincs anyag, csak információ és azok hatnak a legerősebben. Ismert, bevált módszer. Gondoljuk, hogy az „okosok” ezt ne tudnák és ne alkalmaznák saját céljaikra? Dehogynem. A hatalom a kozmikus működéseket képes a saját céljaira lefordítani és képes olyan információkat kiküldeni a térbe, amelyek hatására az emberek elkezdenek egyik pillanatról a másikra félni, szorongani.
Ezzel párhuzamosan egyes politikusok „véletlenül” pont e félelmek megoldásáról kezdenek beszélni és „véletlenül” épp választásokat megelőzően. És mily érdekes: pont ők fogják a választásokat megnyerni.... Ez a technika ott működik leginkább, ahol a nép már nagyon lebutított. ÉRZÉKETLEN. Csak az ELME irányítása alatt állnak, ami olyan MINT a szívbéli működés, CSAK MÁS TARTOMÁNYBAN. Értjük a lényeget?
Mondjuk a lebutításnak is megvan a maga módszere, útja, folyamata... de ez itt most nem téma. Csak a HÁLÓZAT működése.
 
Az ISTENI HÁLÓZAT maga a REND és erre csakis a SZÍVBÉLISÉGGEL lehet felcsatlakozni. Aki ebben a „tengelyben” benne van, nem befolyásolható semmiféle ELME-REZGÉSSEL, mert magasan felette van. Ezért mondjuk mindig: a SZÍV-TUDAT tartománya az, amit semmiféle földi hatalom befolyásolni nem tud (és ahogy ezt leírom, épp 8.27-et mutat az óra... Nincs kérdésem..🙂)
Az isteni hálózat tartományában is igaz, hogy mindenkihez az kanyarodik vissza, amit kiadott magából. Ha jószándékot – akkor az. Ha rossz szándékot, akkor az. A szándék is REZGÉS. Egy MINTA.
És minta a mintával kapcsolódik. DE...
Mivel a FÉNY tartománya egy zárt rendszer, amiben természetesen működik az isteni szabály, mégis magát a rendszert áthatotta EDDIG egy program, a „TAGADÁS” programja. Ezért történhetett meg annyi igazságtalanság. CSAK A MESÉKBEN ÉLT MÉG AZ EREDET EMLÉKE, hogy JÓ TETT HELYÉBE JÓT VÁRJ.
Ez adott reményt, vigaszt, hogy előbb-utóbb kiderül az igazság és az „i”-t eltagadók is elnyerik „méltó jutalmukat”. El is nyerték, legfeljebb egy következő inkarnációban.
Nos, ENNEK a működési módozatnak értünk a végére.
 
Immár TÉNYLEG igaz, ahogy az EREDET RENDJE SZERINT is, a „JÓTETT HELYÉBE JÓT VÁRJ”. Az IGAZAK-hoz visszakanyarodik az IGAZ-ÁG. A hamisak pedig aratják a maguk hamisságát.
MOST, igazán MOST élhetjük meg és tapasztaljatjuk meg azt a csodás HÁLÓT, azt az ISTENI REND-ező elvet, ahogy varázsütés szerűen minden jóra fordul az életünkben. Még akkor is, ha az ELME hálózatának a síkja, félelmet és bajt kiált.
MOST tudjuk igazán megtapasztalni, milyen az EREDET minősége és milyen a TAGADÁSÉ, a hamisságé.
 
Mindenki azt aratja, amilyen SZELLEMISÉGBEN ÉL. Aki az ELME SÍKJÁNAK a rendezőelvében, hálózatában rezeg, az azt fogja megtapasztalni. Aki fel tudta magát hangolni a SZER ETETŐ MINTÁZATÁRA, pedig azt. Bizonyítandó, hogy a KÜLVILÁG CSAK SZÍNPAD. És vége a színpad uralmának...
 
A VILÁGOT VILÁGOSSÁG uralja.
Maga az isteni REND rendje és annak mindent és mindenkit átható HÁLÓZATA. Ha mi világosságban vagyunk (és nem hagyjuk magunkat a FÉNY által elkápráztatni, pontosabban TUDJUK, hogy a FÉNY a VILÁGOSSÁG RÉSZE), akkor csakis a IO-ra számíthatunk, azt élhetjük. Minden téren, minden síkon, mert EGY-ben vagyunk és nem FÉL-ben (mert a Fény csak egy FÉL ELEM!!)
Mindezt hol?
BENT MAG-unkban...
Napunk angyala megint RAGUEL, aki az ISTENI REND-ről üzen.
Nincs kérdésem ....😉