MOTTÓ: PÁR-BAN/J - PÁRFORDULAT

 
8.55-öt mutat épp az óra, ahogy leírtam a mottót. Megint tökéletes a rábólintás, vagy nyomatékadás. Miért is? A 8-asban megjelenik SATANA, a „végzet”, a lemniszkáta, a „kötelező átfordulás” a látható és láthatatlan viszonylatban. Amikor „lejön” a látható tartományba az eddig láthatatlan, de ÉRZÉKELHETŐ tartomány. Egyben visszafelé is igaz: átlebeg a láthatatlanba az, aminek letelt az ideje a láthatóban. Feloszlik, „mag-boldogul”.
Az 55 az 5-ös kettőzésével nyomatékot ad az 5-ös jelentésének.
Mi az 5? A VÁLTÁS. A kimozdulás, a keretekből való kilépés, „útra kelés”, költözés. Mégpedig MAG-erőből, hisz az 5 az 5-ágú csillaggal egy, ami pedig a MÁGIA, azaz, a bennünk ÉLŐ MAG-erő szimboluma. „AZ EMBER” és benne „A GYERMEK”, az örök megújulásra képes mágusi magerő. Ezért tartozik hozzá a MERKÚR.
Az 5-ös még azt is szokta jelezni, hogy ÉRKEZIK a változás hulláma, mondhatni akaratunk ellenére is – a mi dolgunk erre ráülni és vele tartani. Ha ráengedjük a zsilipet, csak a nehézséget generáljuk. Magunknak.

Nos, bizonyítandó, hogy ma mennyire minden „EGY HULLÁM”: a „Teremburán” pontosan SATANA az egyik főszereplő, aki kapcsolódik URANAHOZ, mellette a HOLDHOZ, valamint a NAPHOZ is. De a MERKÚR is „munkában van”, mert épp szemben áll a JUPITERREL, tehát „serkenti” az IGAZSÁG ÉBREDÉSÉT, a vele valós szembenézést, a gondolkodásunk fejről talpra állítását.
Lehet, hogy nem kellemes a szembesülés, ugyannakor ez a MAG-újulásunk feltétele, ami pedig CSAK JÓT és BŐSÉGET fog hozni, ha sikerül megtennünk.

„BULI” van odefent, mondhatnám – és nem is akármilyen!!
Nem a laza, könnyed fajtából, ugyanakkor mi vehetjük könnyedén és lazán, hisz minden MINŐSÉGI DÖNTÉS rajtunk áll.
Azért nem „laza a buli”, mert nem lehet rajta semmit változtatni.. Mert a „BULI” MAGA A VÁLTOZÁS. JÖN. Ha akarjuk, ha nem. Megdolgoz – ha akarjuk, ha nem.
Ugyanez jelent meg az én észközeimben is – de nem csak nálam, hanem a tanítványoknál is, akiknek a napi húzásait már volt szerencsém látni.

Nálam 1:1-ben lejött a „Terembura”: SATANA érkezett, URANA és a 2-es ház, tehát a KAPCSOLATOKBAN és a FÖLDI, ANYAGI dolgokban várható SORSSZERŰ, de HIRTELEN érkező, „lecsapó” fordulat, ami ugyanakkor MÁR ÉRZÉKELHETŐ VOLT a szemnek nem látható tartományban. Annak, aki eddig is JELEN VOLT.
Tehát, aki „levette”, azt nem fogja meglepetésként érni.

Eljött az idő a térben, hogy egybe érjen, hogy MAGUNKBAN is végre leszakadjon egy sűrű fátyol és lássunk-gondolkodjunk végre tisztán - mert ha eddig magunktól képtelenek voltunk rá, akkor most kénytelenek leszünk.
Miután kinyílt a szemünk, mindez természetesen a PÁR-os viszonylatainkban is meg fog jelenni.
Ez a PÁR-BAN. Amiből lehet PÁR-BAJ is akár.. de a vége egy újabb leszakadás. Leválás. Tisztulás. Felszabadulás. MAG-szabadulás. IRÁNY-váltás. PÁR-FORDULAT.
De PÁL-FORDULAT IS az eddig megakadt dolgainkban. Hirtelen bemozdulnak a megoldások. Sorsszerűen.

Az angyalkártyák is ugyanerről üzennek: CHAMUEL érkezett a „Pályamódosítással” és RAGUEL az ISTENI REND üzenetével. Minden úgy történik, ahogy „köll” , a lényeg, hogy mi haladjunk a MEG-VILÁGOSODÁSunk felé.
Mint tudjuk: egyre beljebb, egyre feljebb.