MOTTÓ: ÁLMOK
 
Épp 7.27-et mutat az óra, ahogy leülök megírni a Rituálét... és mily érdekes, mindegyik szám kapcsolatban áll az álmokkal.
Hisz a 2 a HOLD-hoz tartozik, a 7 pedig a Neptunhoz. Mindegyikük a szemmel nem látható világ érzékelését támogatják - HA rájuk tudunk hangolódni. Nem csak révülésben, hanem úgymond minden pillanatban. Révülésben „könnyű” – de minden pillanatban jelen lenni, az már odafigyelést vár el...
 
Ma a „Teremburán” egy, „mindent meghatározó” történés van: MEGÁLLT A PLÚTÓ (természetesen CSAK látszólagosan, a Földről látható pályamozgása szerint) és holnaptól újra ELŐRE MEGY.
Namármost, ha a Plútó újra elindul, akkor beindítja a történéseket és az eseményeket.
Korábban már jeleztem, hogy majd OKTÓBERTŐL várhatók fordulatok, mert ebben a hónapban fog minden tőlünk távolabbi bolyó a hátráló mozgásával felhagyni, és újra előre lendülni.
A sort megkezdte a Plútó.
A Plútó, mint rendszerünk legkülső és legkisebb bolygója olyan nekünk, mint az egész Naprendszernek a NIBIRU. Mindig jelentős változásokat vált ki – pontosabban ELINDÍTJA azt, aminek IDEJE VAN.
 
Bennünk pedig KIVÁLTJA azt, aminek ideje van.
Jön egy érzés, egy felismerés, hogy mit kellene tenni.
Vagy jelentkezik egy VÁGY, ami megvalósítást kíván...
Többször szó volt róla, hogy a Szíriusz ezévi üzenete az volt:
NE AKARJ. Ezzel engedd, hogy jöjjön, ami a TIED. Viszont akkor aztán LÉGY JELEN, hogy felismerd és rá tudj mozdulni.
Mert nélküled hiába a lehetőség...
 
Sokan vannak, akik úgy értelmezik a „Ne akarj”-t, hogy akkor elengednek mindent. NEM. Az EGO AKARÁSA nem egyenlő a vágyakkal, az álmokkal, melyek a lélek mélyéről, szívből jönnek. Ezeket még csak véletlenül se irtsuk ki, és engedjük el, mint feltételezett „akarást”.
Az álmokra és vágyakra fognak éppenhogy megjönni a lehetőségek, mert ami lényeges, azt MEGÉREZZÜK.
Az „akaromban” nincs érzés, legfeljebb csak ráfeszülés.
 
Az éjszaka a HOLD-JUPITER együttállásban biztosan voltak JELENTŐS ÁLMOK. Üzenetek.
Ezek az álmok más szintűek és másról szólnak, mint a szívbéli vágy-álmok. Ezek vagy jósló álmok vagy „tanító álmok”, hisz a Jupiter nem csak az IGAZSÁG bolygója, hanem „tanító” bolygó is.
Én is kaptam üzenetet, mint egy „ráfejelést” a napi Rituálékra, melyek során egymás után kétszer is a MÉRLEG jele érkezett, de nem adtam neki külön jelentőséget, mert beleolvadt a nap komplex üzenetébe.
Mit jelez a Mérleg?
Ahogy a nevében is benne van, az EGYENSÚLYT.
Természetesen elsősorban BENT, magunkban – másodsorban a külvilági kapcsolatainkban, legyen az párkapcsolat vagy bármilyen más társkapcsolat. Olyanok a kapcsolataink, mint amilyenek mi vagyunk bent. Ha rendben vagyunk magunkkal, akkor kifelé is békések leszünk, ha viszont kibillentek vagyunk, akkor előbb-utóbb kivetítjük belső frusztráltságunkat és mindenkivel összeszólalkozunk. Zsörtölődünk, hisztizünk, elégedetlenkedünk, semmi sem elég jó és belekötünk még az élő fába is... Vagy épp MANIPULÁLUNK. Ez utóbbira hívták fel az elmúlt hetek a figyelmet, mert ez a legsunyibb és legveszélyesebb módja a mások kihasználásának és megtévesztésének, egoista, önző szándékból. Ebből kell elsősorban felébredni, mert ez már szinte "divattá" vált.
 
Az éjjeli álmom most a TÁRSKAPCSOLATOKRÓL üzent, feltételezve, hogy a belső munka már elvégeztetett – ami ugyancsak egy plútói hatással indult útjára, a covid „kitörésével”.
Nagyon érdekes, hogy míg az álmom tartott, egyfolytában Beethoven muzsikája csengett a fülemben, a 2-ik szimfonia 2-ik tétele, ami kimondottan olyan, mint egy udvarlás. Mint egy kedves kis csevegés, flört. Van benne némi szenvedélyesség is, fokozódó izgalom, reménnyel átitatva – mint egy igazi közeledésben....
Tehát:
a Jupiter arról üzent, hogy NINCS többé egyoldalú igazság, azaz megszűnik a „HATALOM IGAZSÁGA”. A „leuralással” együttjáró igazság, amelyik a JOG IGAZSÁGÁT működteti a ténylegessel szemben. VÉGE ennek az IDŐNEK – és vége ezzel együtt az ERŐSZAKNAK IS.
Visszaáll a kapcsolatokban az EGYENRANGÚSÁG – de csakis az "EGY IGAZ" TUDATA mellett. NIncs olyan, hogy "mindenkinek megvan a saját igazsága". Nincs többé maszatolás.
De nincs többé „kizárás” sem, hogy a másik nem részesülhet a javakból, mert "ÉN" ÚGY AKAROM, hogy az ENYÉM legyen.
Minden „gyermeknek” (azaz embernek) a JÓ PI TÉR, azaz az ANYAI ÖL az egyetlen BIZTONSÁGOT ADÓ TÉR, ahogy VIGASZT találhat. Aki VÍG-asztalódik, az visszatérhet a BŐSÉGBE, megszabadul a ROSSZINDULATTÓL és az igazságtalanságtól. Ennek feltétele azonban a TISZTASÁG, az ŐSZINTESÉG,a tisztátalan tettekkel való szembenézés.
 
„MOSTANTÓL AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS ÚJ ALAPKRA HELYEZVE”.
Bent IS – kint IS.
 
Nos, ez az üzenet kb ugyanolyan „hatóerejű”, mint volt a Nibirué, hogy „MOSTANTÓL minden jóravaló ember élete jóra fordul”.
Azóta megtapasztaltuk? De meg ám! Mindenki, aki „jóravalóvá” vált.
Most lépünk egy lépcsővel magasabbra....
Napunk kísérő angyala ma JEREMIEL, aki olyan mint a BAK vagy SATANA: a SORSSZERŰSÉGET jelképezi.
Lássuk meg az AJÁNDÉKOT, a LEHETŐSÉGEt a sorsszerű váltásokban, fordulatokban, letelt a FÉL ELEM ideje...
(Megosztva 8.07-kor... Van még kérdés?...)