MOTTÓ: TARTSD, MIT ELKEZDTÉL!

 
Tegnap több visszajelzést is kaptam, hogy VALÓBAN fordulat következett be az életekben, és szó szerint mindegyikben a „Minden jóravaló ember élete jóra fordul” megvalósulása mutatta meg magát! Beindultak a MEG-OLDÁS-ok és feltűntek hozzá a megfelelő emberek is.
A mai nap a FENN-TARTÁS energiáját hozza: tehát ami elindul, az MARAD.
Ugyanis mindig ott szokott a probléma feljönni, hogy „jaj, el se hiszem, hogy mindez velem is megtörténhet” – és addig mondjuk, míg képesek vagyunk megállítani, sőt, a visszájára fordítani a már megindult folyamatot.
Ez a tipikus esete annak, hogy annyira megszoktuk a „sz@rt”, hogy már visszavágyjuk.
Ugyanis abban már „kiismerjük” magunkat.
Mint amikor valaki notóriusan alkoholos férjet vonz be magának. Ivott az apa – iszik a férj. Miért? Mert olyan családban szocializálódott, amiben megtanulta, hogyan lehet ezzel a helyzettel megbírkózni. Ez a „saját terepe”. Ha jó férjet kapna – nem tudna ezzel a jósággal mit kezdeni. CSakis akkor, HA BELÜL MAGÁT IS ÁTHANGOLJA és kilép a megszokás kereteiből.
Ugyanez érvényes KOZMIKUS méretekben is.

Lássuk meg: kicsiben AZT KAPJUK, azt éljük, ami kozmikusan is megvalósul!!
Hányszor mantráztam már: KOR-KÖR-VÁLTÁSBAN vagyunk. Eddig a valódi boldogságot a MÁSVILÁGON élhettük meg, ahol megszűnik az EGO és már CSAK a felsőbb ÉN ÉL. „Kozmikus miNŐségében”.
Az EGO megszűnésével pedig eltűnik minden félelem, gát, elmeprogram.
Most olyan Kor-KÖR-váltásban vagyunk, amikor egy KORSZELLEMISÉG ér véget – és visszatérünk az EREDETHEZ és már nem kell a "Másvilágra" átlépnünk, ahhoz, hogy megéljük a "MÁS VILÁGOT". ITT és MOST BENNE lehetünk.
MErt megszűnik az „ÖL-és” és visszatérünk az „ÖL”-be.

De ehhez NEKÜNK KELL hozzátennünk a magunkét.
Nekünk kell felhangolódnunk a IO-ra és elhinni, elfogadni, hogy IGEN, MŰKÖDIK!!
Aztán pedig BENNE MARADNI.
Élvezni és élni a MAG-MEG-újulást, az örömlétet, a sikert, teljes TUDATOSSÁGBAN, hogy BENNEM AZ ISTEN – akkor KI TUDNA VISSZARÁNTANI IMMÁR?
Senki. Illetve de, egyvalaki: ÉN magam (hmm.. 8.08 – mondhatni, nincs kérdésem...)

Hajnalban együttállt a JUPITER a HOLDDAL a HALAK csillagkép visszaúszó szálánál. Tehát ÁLMAINKBAN is feljöhettek olyan képek, látások, látomások, melyek SZEMBESÍTETTEK MÚLTBÉLI VISSZAHÚZÓ félelmekkel, gátakkal, egy helyzet vagy valakinek az alakjában. Szerintem ezek az álmok most sokaknak megmaradtak. Érdemes elmerengeni rajta, mert egészen biztosan megmutatják, hol van az a belső ERŐ, mely minden gátat képes legyőzni.
Bennünk...
Nincs nagyobb erő az ANYAI SZERETETNÉL - éljük meg ezt az erőt, ezt a MI-NŐ-s-ÉG-et magunkkal, magunkban, magunk iránt is...hisz minden IO forrása.