MOTTÓ: EGYRE FELJEBB, EGYRE BELJEBB

 
A tegnapi nap „átütő” hatása után ma természetesen megint beállt a nyugalom. De ez a nyugalom „kötelezettségekkel” is jár: mégpedig az ÖNFEJLESZTÉS kötelezettségével. Soha nem elég a felismerés önmagában, azt ki is kell bontani a SZÍVÉRTÉS szintjén és el kell kezdeni ÉLNI.
 
Tegnap, mikor eljutottam a Narnia krónikájának utolsó könyvéhez, „ A VÉGSŐ ÜTKÖZET”-hez (mennyire beszélő már a címe is!!), ugyanazt a „kiütéssel győz” érzetet éltem meg, mint amikor a Kék vér könyvek kerültek a kezembe. Amikor az ember az ITT és MOST-ban, az IDŐ-ben és a TÉR-ben pontosan AZT ÉLI, amiről a könyv szól!!
Ahogyan bemutatta FONDORnak, a fondorlatos majomnak és a naív, jóhiszemű GUBANCnak a „barátságát”, melyből komoly gubancok keletkeztek, oly elemi erővel járt át a „véletlen összecsengés” érzete, mint mikor megszólal a "nagyharang"...
 
Már hetek, vagy már inább hónapok óta folyamatosan jön velem szembe a fondorlat, hol kicsiben, hol nagyban, de érezhetően egyre „besűrűsödve”. Egyre nyomatékosabb hangsúllyal.
Bár a „véletlen” sodorta elém a francia pszichológus videoját is, természetesen nem volt véletlen, hogy elém került, épp most..
Eddig miért nem? Mert MOST van vele DOLOG. Nem véletlenül!
Tegnap, miután jött az érzet, hogy KI KELL olvasnom az EGÉSZ fejezetet (el is ment vele a napom) és majd csak utána üljek kamera elé, úgy döntöttem, fel fogom olvasni ezt a könyvet. HALLANI KELL, hogy miként működik a MANIPULÁCIÓ! (Remélem, nem lesz nagyon unalmas, vagy altató – bár ha altató, akkor legalább beül a tudatalattiba..)
 
BENNE vagyunk, mégpedig a fejünk búbjáig, nem is csak nyakig, a manipuláció tengerében.
A mindent átjáró FONDORLATOK idejét éljük, zajlik a MEGTÉVESZTÉS MAGAS FOKA minden módon és minden téren. Technikákkal, kütyükkel éppúgy, mint hanggal, szóban és írásban.
Mondhatni „félelmetes” ez a MÉRET – de az „EGÉSZ” EMBERT mégsem tudja megérinteni, csak a FÉL-ELEMETESEKET, akik FÉL-rehangoltak és a hétköznapjaikat FÉLELEMBEN, beszűkülve élik.
Már korábban írtam a FEL-HANG-ról és a FÉL-HANG-ról, ami tegnap Krisztinának IS megjelent, elementáris lélekerővel, energiával feltöltve, hogy a SZÍVIG hatoljon, ne csak az értelemig.
FEL vagy FÉL.
Egy aprócska kis ékezet a különbség. De ebben a pici ékezetben a MINDEN DŐL EL.
(9.00-kor: szó szerint)
 
Az elementáris erővel érkezett FELHÍVÁS a JELEN-LÉT-ről üzen.
„JELEN LENNI A JELEKNEK A JELENBEN” – ahogy szoktam skandálni.
Minden bizonnyal vár ránk egy hasonló KÜZD-ELEM, mint a könyvben. Megküzdeni MAGUNKBAN a FONDORLAT, a MEGTÉVESZTÉS erőivel. Felismerni a trükköket, a kicsavart szavakban rejlő HAMISSÁGOT. Már sokszor elmondtam: a HAMISSÁG csak az IGAZSÁGRA tud épülni. CSAK AZT tudja megtekerni. Mindig van benne LOGIKA, és mindig megérezni benne azt az igazság-magot, amit épp megteker. Ezért tud meggyőző lenni és elaltatni a kételyeket, a belső, óvatosságra intő hangot.
DE!! Akiben MŰKÖDIK A SZÍV SZAVA, aki hallja TEN-MAG-a DALÁT, az „zsigereiben” fogja ÉREZNI, egy HÁNYINGER, vagy fojtogató érzetben, hogy VIGYÁZZ!! „Hamis a baba!”
(Egyébként a könyv is pontosan EZT a működést mutatja be!!
Persze "véletlenül"... Vagy "véletlenül" EGY A FORRÁS??..)
 
Ahogy a francia hölgy videojában is elhangzott: akiben tökéletesen működik az 5 érzékszerv és az integrált látásmód, gondolkodás, könnyen beszippantható. Miért? Mert az intelligenciája CSAK AZ ELMÉNEK SZÓL. Mi a szűrő? Mi a kulcs? A 6-ik érzék, azaz a SZÍV-SZŰRŐ, ami a VÍ(S)Z-VÁLASZTÓ.
Nem mondok semmi újat. De újra és újra el kell mondani, hogy BEÜLJÖN, hogy ébresszen, hogy hasson, hogy működésbe lendüljön (9.09....)
 
A mai nap égi konstellációi a „Teremburán” semmi jelentősről nem üzennek. CSEND van. Viszont a csendben lehet FIGYELNI. LÁTNI és HALLANI és ÉRZÉKELNI. Gyakorolni, edzeni, fejleszteni a szűrőképességeinket: EGYRE FELJEBB, EGYRE BELJEBB.
Miről szokott Krisztina írni? "Te csak haladj egyre beljebb, s egyre feljebb".
Mi a könyv utolsó fejezetének a címe? „Egyre feljebb, egyre beljebb”.
ÖSSZ-HANG? Összhang - mert EGY a FORRÁS....😉
No, EZ az összhang nem jön elő SOHA a hamis dalban...