Reggeli Rituálé - délután....
 
MOTTÓ: NÉGY, MINT KAPU
 
Nem véletlenül csúsztam meg ma a Rituáléval, ugyanis ki KELLETT olvasnom a Narnia krónikájának az utolsó kötetét. Ez pedig tovább tartott, mint gondoltam. Közben pedig beérkezett Krisztina írása is - így eltelt a délelőtt. Az, hogy egészen mást terveztem mára: SEMMIT NEM SZÁMÍT. Ugyanis, ha ÉLED a LÉ-T-et, akkor azt KELL tenned, ami JÖN. És ebben van a LÉNYEGI különbség, hogy ki az, aki az IGAZ FORRÁSSAL áll kapcsolatban és ki az aki a LÁTSZATTAL...
 
Ma egy KAPU NYÍLT meg. NEm is akármilyen: FELKÉSZÍTÉS a 3-ik FELVONÁSRA.
Már sokszor beszéltünk róla és megjelent Krisztina, Márti írásaiban is, hogy a covid, a háború, a gazdasági manipuláció után LESZ egy 3-ik "felvonás", aminek a játszmájába sokan bele fognak esni azok közül, akik ki tudtak maradni az előzőekből. Aki ELMÉS maradt - az elbukik. Aki viszont már HALLJA A MAG-DALÁT, és BENT tud MARADNI a BELSŐ TERÉBEN, mindenen túl tud lendülni. Mégpedig SZER ETETBEN, BÉKÉBEN, BŐSÉGBEN.
Lesz ki MEG-BOLDOGUL és lesz, aki MAG-BOLDOGUL.
A döntés szabad és EGY-ÉN-i.
 
Nos, ennek a felismerésnek az energiaterét ÁT-ÉS MAG-ÉLNI, felért egy teljes ÁTÉGÉSSEL.
Ami maga a CSODA.
Elmondhatatlan...
 
Sokszor mondom azt is: IGAZSÁG EGY VAN. ÉRzed vagy nem érzed? Nincs más út. Ha ÉRZED, akkor BENNE vagy és meg is hallod a hangját. Ez az EGY HÚRON pendülés.
Akivel egy húron pendülünk, egy hangot hallunk. Így érkezett meg KRISZITNÁNAK is és MÁRTINAK is a maga üzenete...
(Krisztina írását KÜLÖN megosztásban teszem ki).
 
A mai kapu, a mai ÁTÉGÉS a MANIPULÁCIÓRA hívja fel teljes "mellszélességgel" a figyelmet, ugyanis az érkező 3-ik felvonás EZEN ALAPUL.
Nem véletlenül érkezett a Térbe a nemrég kitett francia video.
Nem véletlenül érkezett a Térbe a megvezetés, a hamisság, a FÉL-RE hangoltság témája, ami a FÉL-emberek HANGJA. Már beszéltem és írtam róla: FÉL-HANGOLT vagy vagy FEL-HANGOLT??
Egy picike ékezet a különbség - mégis EGY VILÁG AZ ELTÉRÉS!!
Már nincs ARC NÉLKÜLI JÁTSZMÁZÁS!
NÉVEN KELL NEVEZNI A HAMIS HANGON JÁTSZÓKAT!
Aki "lopja" az "adást", őt "nem rázza meg" egy érkező felismerés. Ő "leül, elgondolkodik, aztán jön neki" az írás. Csakhogy ez NEM ÍGY MEGY.
Az, aki ÉLI, AZONNAL VESZI, ráhangolódás nélkül KAPJA.
Aki "akarattal hívja le az információt" - NEM a KÖZVETLEN, a TISZTA FORRÁSSAL kapcsolódik, hanem csak a "teremtett világ teremtőjével". Ezért nem is szólhat tiszt hangon!
Már lejött Krisztinának egyik legutóbbi írásában, hogy NEM A PRÓBA IDEJÉT ÉLJÜK - hanem ÉLESBEN megy a "játék".
VÉGE a felkészülésnek. Tudod vagy tudod?
Éled vagy éled?
Ez és CSAK EZ a döntő....
Minden további a VIDEOBAN...