MOTTÓ: EL(Ő)KÉSZÜLET

 
10.01-én pontosan 10.01.kor ülök neki a Rituálé megírásának, melyben - minő érdekes - minden az 1-ről és a 0-ról szól, a "gyermek" megjelenése által. Hogyan s Miért?
Mert az 1 a KEZDET. A 0 peddig a TÉR, amit a GYERMEK kapcsol össze magában.
A TAROTBAN a 0 a "Bolond" lapja, aki NEM BOLOND - ettől mindig a hajamat tudom tépni -, hanem „A GYERMEK”.
Az a KÉSZ EMBER, aki most kezdi meg ÚJ ÚTJÁT. Még tele van a MÁS SÍK VILÁGÁNAK a tisztaságával. Még nem tapasztalta meg a rosszakaratot, a bántást... A földi világ „alját”.
A Madonna-szobroknál a kézben tartott „Kisjézus” ez a „GYERMEK”. Nincs NEM-e, mert nem ismeri a NEM-et, a nemiséget. Nincs benne a TAGADÁS szelleme, mely mindennek a megrontója. Nem ismeri a hazugságot, az érdeket, a haszon fogalmát és annak lesését.
Nem tudja, hogy a SZER-zés nem egyenlő a tolvajlással.
Neki még a SZER maga az ÚT, mert ő még SZER ÉN.
Az ő számára a tükör még az IGAZAT és a VALÓT mutatja, mert ő még TISZTA és MAG-át látja benne.
 
Nem tudom, ki hogyan van vele, de a kifutó világ és annak „lakói” egyre inkább elviselhetetlenek. Az elmések szűklátókörűsége, végtelen ostobasága, érzékeltelnsége, a sunyi megtévesztés, a beteg lelkületű emberek bájolgása, öntörvényűsége és ARCÁTLAN hazudozása, már elérte az az ELÉG VOLT!! szintet.
Az "arcátlanon" most szó szerint lovagolnék. Ugyanis mennyien vannak, akik verselgetnek, ringatnak, „bűvölnek”, kommentelnek, beszólogatnak, mégpedig ARC NÉLKÜL ARCÁTLAN MÓDON??
Magyar nyelv mágiája. Arcátlan a "pofátlan", és aki pofátlan, annak általában nincs is arca..
E típus teljes skálája megtalálható a facén, mert a „való világban” képtelenek magukat megélni. képtelenek MAG-ukat felvállalva tisztességesnek és tisztának maradni. Megalkudnak, aztán beletörnek, aztán találnak egy platformot, ahol kompenzálhatnak és a saját frusztrációikat levezethetik mások megtévesztésében, vagy saját fröcsögésükben.
Beteg a társadalom.
Pontosabban „az ember”, mert elfelejtette TEN-MAG-át.
EMBER-ből "emberré" lett. MINŐSÉGBŐL minősíthetetlen..

Mindig úgy képzeltem el, hogy kell valami villanásnak, „durranásnak” történnie, ami MEG-ÉR-INT, ami elÉR minden embert, ami mindenkit EGY-formán FELÉBRESZT a kábulatból. Amikor mindenki, szó szerint „EGY CSAPÁSRA” felriad, ráébred maga-magára és elkezd emlékezni. Az emlékezése által pedig elfeljti a kábulatot.
A Tarotban az „Akasztott” lapja mutatja, pontosan a 12-es szám mágiájában a jelen helyzetet: a fejjel lefelé lógó "embert" a FELEJTÉS KÁBULATA tartja fogva. Pontosabban saját maga tartja magát fogva, mert fél keze és lába szabad. ha akarna, meg tudna szabadulni... Akkor újra TALPRA ÁLLHAT és bekövetkezhet a KÁBULAT FELEJTÉSE és újra éledhet az emlékezés...

Minderre ma mit olvasok a Narnia krónikáiban?

„Mindenről megfeledkeztünk, ameddig nem jött az a csattanás és meg nem tört a varázs. Nem tudtuk, kik vagyunk és honnan származunk. Nem tehettünk semmi egyebet, nem gondolhattunk semmi mást, csak amit Ő akart. Éveken át nyomasztó, sötét, bús gondolatokkal töltötte meg a fejünket. (..) Ám a robbanás pillanatában – amikor megnyílt a föld és a tenger emelkedni kezdett – minden eszünkbe jutott.”

Aztán szó van arról, hogy megnyílt a hasadék, melyben „ÉL-etre kelt a TŰZ” a VÍZ mellett.
Ahogyan mi is itt mindig erről beszélünk: a TŰZ ÉLETRE KELTI A VIZEKET..
Tehát más is hasonlóan látja a „megváltást” – ami miért is lehet így? Mert a LÁTÁS azt mutatja mindig, ami VAN.
A VAN-ságot pedig mindig lehet ÉRZÉKELNI. Ezért fedik egymást a jóslatok. Igen ám, de MIKOR valósul meg a LÁTÁS LÁTVÁNYA?
EZ a nagy kérdés.
Ráadásul az ELME erre soha nem kap választ, mert csak MEGÉREZNI LEHET. És csak az érzi, aki JELEN VAN.
A válaszokban SZÁMOK tudnak segíteni, mint univerzális nyelv, mely tényleg EGY. De a számok mögöttes, minőségi tartalmára is csak ÉRZÉKELÉSSLE lehet megérteni. Nem az elmének szólnak. (10.22-kor leírva....megint megérkezett a rábólintás épp a számok által.. Ha már róluk beszélünk..).

Akik érzékelnek, egyre jobban érzik a nyomást. Azt a tipikus, robbanás előtt sűrűsüdő nyomást. Hogy most már tényleg történnie kell valaminek, mert ami a külvilágban zajlik, nem mehet tovább. Nem folytatódhat úgy, mint eddig, újra és újra és mindig, csak más-más színpadi kellékek előtt. MINŐSÉGI VÁLTOZÁS KELL MÁR VÉGRE!!
Nos, nem véletlenül érezzük ezt ennyire, mert a „Teremburán” a HOLD a SKORPIÓ csillagkép előtt, a TEJÚTON haladva „szellemi fényszöggel” kapcsolódik a SZŰZ csillagkép előtt haladó VÉNUSSZAL (és megint a számok: 10.27...) mintegy „szent szövetséget” alkotva küldik a VÉG és a MEGÚJULÁS hírét.
A VÉNUSZ a „termés”, a bőség, a „KÉSZ VAN” minőségjelzője.
A SZŰZ pedig a REND, a „szolgálat”, az isteni RENDEZŐELV szimboluma, a „vetés-aratás” összefüggésében.
Egyrészt üzenve azt, hogy azt aratod, amit vetettél, tehát ne csodálkozz semmin, másrészt KINEK AZ ARATÁS – kinek a VETÉS ideje jön el...
Kinek a VÉG, kinek a KEZDET.
MINŐSÉGVÁLTÁSBAN...

Ma még mindig MIHÁLY áll mellettünk, még mindig a "BIZTONSÁGBAN VAGY" üzenetével.
Ahogy én szoktam mondani: „don’t fos, be happy”, mert ha ISTEN bennünk, akkor ki ellenünk? De arra EMLÉKEZNI kell, hogy Isten TÉNYLEG bennünk.
Ez az ÚJJÁÉLEDÉS MAGJA..

(A képet jól megnézve megérthetjük, hogy egy tiszta minőséget hogyan lehet teljességgel eltorzítani....)