MOTTÓ: A TERMÉSZET BŐSÉGE

 
„Csakis az Életre fókuszálj,
hisz rajta kívül nem létezik semmi más.
Minden az Életért kiált.
Az Életért, melyben soha sincs hiány.
Mert maga az Élet egy tökéletes képlet.
Mely eredendőn teljességben létezik,
s benne kél a Minden.
A szerelmetes létezés egy vég nélküli emlékezés,
melyben a MiNDEN ÉL.
S maga az Élet egy Végtelen Ébredés.”
 
(Gyulainé Horváth Krisztina)
 
Egyre inkább hangsúlyt kap a FÓKUSZ. Mire figyelsz? Mi a fontos? Bizonyítékok kellenek? Minek?
Bizonyíték a bizonytalannak kell. Magyar nyelv mágiája. Akiben benne van a bizonyosság, annak nem kell bizonyíték, mert érezve tudja és tudva érzi. Csakis a bizonytalan támadja meg TENMAGA KÉTSÉGEI miatt azt, akiben élő a bizonyosság, bizonyítékokat követelve. Pedig a LÉTEZÉST nem kell bizonyítan: egyrészt benne vagyunk, másrészt minden az orrunk előtt. Ráadásul még tapasztalatokban is bővelkedünk.
 
Épp most írta meg a legkisebb leányom mennyibe került a lakásfelújítás. Ha előre tudja, bele se vágnak. Ennyi nem volt a zsebükben és kilátásuk sem volt arra, hogy lesz.
Mégis meglett. Hogyan? Ki tudja. Fontos? Nem. Meglett? Igen.
Jómagam ugyanígy voltam mintegy 33 évvel ezelőtt, csak az akkori viszonyoknak megfelelően. Mi is úgy fejeztük be a házunkat, hogy a végelszámolásnál 50%-kal több ráfordítás jött ki, mint amivel indultunk, mint amire keretünk volt. Ma se tudjuk hogyan jött össze. De összejött. Mert AKI MER, AZ NYER. Régi közmondás, de mennyire igaz. Miért? Mert úgysem tudjuk előre, MIT AD AZ ÚT, amire rálépünk. De egy biztos: MEGADJA AZT, AMI KELL. Ebben még csak hinni sem kell, mert ez egyszerűen így működik.
 
Amikor megszületik egy kisbaba, mindig hozza magával a létéhez szükséges „fedezetet”, mindazt, amire az útja bejárásához szüksége lesz. Ostoba elmeprogram, hogy először biztosítani kell a baba létfeltételeit, azaz legyen ház, lakás, otthon és majd utána érkezzen. Nos, a baba érkeztéig 9 hónap áll rendelkezésre, hogy meglegyen az otthon és minden már. A baba MINDENT úgy fog rendezni a láthatatlan világból irányítva, hogy mire ő megérkezik TÉNYLEG KÉSZEN ÁLLJON az az otthon. Csak erre a folyamatra rá kell(ene) hangolódni és ÉREZVE ÉRTENI, hogyan működik a LÉTEZÉS.
 
A kozmoszban, a mi Univerzumunkban IS CSAK BŐSÉG VAN.
Mi a bőség? ÁRAMLÁS. Mi tud áramlani? Ami NEM SZILÁRD.
Mi a LÉ? Folyadék. Levegő. Tud áramolni? Naná. Tehát az ÉL-ő LÉ-tező minden „üreget”, lyukat, rést be fog tölteni, ahol „meghasad” a teljesség. Van tehát okunk félelemre?
Aki már kellő idős, van mögötte 20-30 év tapasztalat, felnevelt egy korosztályt, hátra nézve nagyon is láthatja – átadva tapasztalatát a következő generációnak – hogy TÉNYLEG MINDIG MINDEN MEGOLDÓDOTT, mert NINCS OLYAN, hogy NINCS.
A legnagyobb beszűkültség esetén jött mindig a leghatásosabb megoldás. „VÉLETLENEK” sorának köszönhetően.
 
Ha mindezeknek a tudatában vagyunk, akkor tegyük már fel magunknak a kérdést:
MIRE FÓKUSZÁLUNK? A saját tapasztalatainknak HIT-EL-t adva az ÉLET mibenLÉ-tét illetően – vagy annak, amit egyes emberek, programok, politika, hatalom, pénzvilág a fejünkbe akar sulykolni?

A mai észközök a „Szerelmes férfi” alakját küldték, aki tavaly augusztus óta EMANUEL-t jelképezi. Tehát? A JÉZUSI enegia támogat mindenkit. „AZ ÉN BÉKÉMET ADOM NEKTEK”.
Mi ez a „BÉKE”? Én csak „karácsonyi hangulatnak” becézem.
Az ÖRÖM-LÉ-T... De milyen ez az örömlét? Mint karácsonykor: megszáll minket a kreativitás, a tetterő, az alkotás ereje...
Bármit teszünk, HANGOLVA tesszük....
Tegyünk hát továbbra is így..

Napunk angyala ma HANIEL, a HOLD angyala, aki nem véletlenül jelent meg a „Szenvedély” üzenetével, hisz miről üzen? Amit Emanuel is képvisel: „újra fel-LE-Lkesültél a SZER ELEM-ben és a HIV-atásodban. Bízz a LÁNG-ban és ússz az árral”. Azaz, NE AKARJ – de tegyél, mikor eljön a LE-hetőség és az alkalom..
A HOLD pedig kinek a mozgatója? A LÉ-é... (9.44....)