MOTTÓ: VÁLASZTÁS VAN

 
Igen. Ma újfent egy „DÖNTÉS” napnak nézünk elébe, melynek lényege: NINCS MEGALKUVÁS.
Nincs FÉLELEMBŐL meghozott döntés, amelyben engedünk a nyomásnak.
Ha valaki mégis megteszi, ődóga. De a következménye is. Hisz tudjuk, nincs „rossz” vagy „Jó” döntés. Csak és kizárólag DÖNTÉS van. Ok és Okozat. És ezek MEGÉLÉSEI, valamint MEGÉRTÉSE.
Sokan vagyunk, akik megtapasztaltuk, hogy a KORLÁTOK közé szorult agyasokkal semmit nem lehet kezdeni. Csak azt látják, amit néznek. A felszínt, a látszatot – és képtelenek a játszmák mögé látni, a mozgatórugókat érzékelni. Lehet nekik érveket sorakoztatni, gondolkodásra képtelenek. A vetítések hatása már oly mértékben beleégett az elméjükbe, mint billog a marha bőrébe.
A tanfolyamaimon figyelem az arcokat, amikor TÉNYEKKEL mutatom meg, miért ágálok és „kiabálok” az asztrológia HAMISSÁGA ellen! Látom a kétkedést a tekintetekben, hogy „ez tényleg igaz???” És ha igaz, akkor mégis hogyan lehetséges, hogy nap mint nap, mindenféle felületen, mindenféle megmondók mégis „tolják a szöveget”?! „Ámultak és bámultak és hitetlenkedtek” -
de ez így van „rendjén”, hisz mikor valaki megtöri a hazugság falát, az elsőre sokkoló tud lenni...
A sokszor és sokak által elmondott hazugság oly mértékig be tud ülni az elmébe, hogy bizony a TÉNYEK is nehezen billentenek ki belőle és sajnos a TÉNYEK maradnak a partvonalon a MEGSZOKOTT hazugságok ellenében. Pontosan ERRE A MŰKÖDÉSRE, erre a HATÁSMECHANIZMUSRA építenek a hazugsággyártók. A vallások. MINDEN! Minden, ami ESZME-rendszer. Minden, ami az ELMÉRE HAT. A hírek, a média, a politika. Ugyanis teljesen el tudja nyomni a SZÍV-nek mint VI(S)Z-választónak a működését. A „JÓ-zan paraszti észt”. A „zsigeri” gondolkodást.
Az IGAZRA RÁÉRZENI szoktunk.
De csak akkor, ha működik bennünk az ÉRZÉKELÉS. Akkor aztán „nincs az az isten”, aki el tudná velünk hitetni a hazugságokat. Már SENKI és SEMMI nem tudja bennünk felülírni vagy elvenni az IGAZ TUDATÁT.

Ma „valami” beérkezett a térbe, ami megint összecseng a dátummal, a 28-as számmal, amiben ott a lezárás és ott a nyitás is.
A tegnapi a „SZENT SZÖVETSÉG” segedelmével mintha felkészítést kaptunk volna egy FELHANGOLÁSSAL, mindarra, mi jön. Aki vette az adást, aki tegnap tényleg megtapasztalta ezt a „szent” hullámot, annak nincs más dolga, mint ŐRIZNI, EMLÉKEZNI, TARTANI. BENNE MARADNI. Nem visszaesni. Miért? Mert az öröm, az euforia egy olyan HÚZÓHANG, mely FELHANGOL. MAGOS frekvenciába emel. Ha benne tudunk maradni, akkor „elmegy alattunk” az áradat.
Valamikor emlegettem az ANA-HITA, mint HÍD metaforát és hozzá az Indiana Jones-filmből a petrai jelenetet, mikor Indinek a láthatatlan hídra kellett rálépnie, a HIT EREJÉNEK SEGÍTSÉGÉVEL.
Amikor ez a kép megjelent (már nem emlékszem pontosan, hogy tavaly, vagy még 2020-ban), akkor is egy hasonló „löketet” kaptunk. Akkor is az volt a feladat: ELŐRE NÉZNI és NEM HÁTRA és NEM LEFELÉ - Isten-ANA segedelmével.
Tök mindegy, ki az, aki alázuhan. Legyen az családtag, barát vagy rokon. SENKIÉRT nem vállalhatunk felelősséget, mindenki kizárólag magamagáért! Ha ő nem hajlandó felhangolódni – az ő döntése. De MI NE HAGYJUK MAGUNKAT VISSZARÁNTANI senki és semmi által!!
Ez a lehető legfontosabb üzenet.

Ma újra FORDULAT ÉRKEZETT.
A 28-as szám is tükrözi, ahogy említettem fentebb: vég és kezdet kézenfogva jönnek. A 2-es szám által leginkább a kapcsolatokat illetően. Ez vontatkozhat természetesen ránk, tenmagunkra, hogy végleg lezárul bennünk valami. Elengedünk korábbi kapaszkodókat egy gondolatiságba, felfogásba, értelmezésbe, hitbe, feltételezésbe.
Aztán vonatkozhat ez a lezárás a társas viszonylatainkra, családra, munkahelyre, barátokra, rokonokra, csoportokra, lakóközösségekre. Valaki TÁVOZIK. Úgy, hogy kilép az életünkből. Vagy MI lépünk ki valahonnan.
Ha pedig valakinek valami viszálya volt eddig egy „genyával”, gondoljon arra: CSAK AZ ŐSZINTE, TISZTA, NYÍLT SZÁNDÉK és HOZZÁÁLLÁS FOG NYERNI. Ha megalkuszik, ha továbbra is gyenge lesz, hiába a belső érzékelés, erő és elszánás híján ő fog alul maradni. Ellenben, ha felveszi a kesztyűt, akkor a benne élő TISZTA SZÁNDÉKOT nem tudja senki és semmi lenyomni, elsöpörni (na, erre most kettő hatalmasat rá is tüsszentettem!! És készül már a harmadik is....)
Tehát LEZÁRULNAK ma megint MÉLTATLAN minőségek, azért, hogy átadják a helyüket a MÉLTÓNAK.

Harmadszorra is: befejezés és nyitás újra kéz a kézben járnak...
Viszont NÉLKÜLÜNK NEM MEGY!!
Aki továbbra is tátott szájjal várja a sült galambot és a megváltást, hogy „alig várom már, hogy a világ megváltozzon” – annak SEMMI NEM FOG MEGVÁLTOZNI. Ugyanazt a sarat fogja taposni, mert képtelen meglátni és meghallani, hogy minden HATÁS, minden HULLÁM NEKÜNK szól, hisz az ÉLET nem kint, hanem BENT VAN. Ha az „ÉN” nem veszi az adást és nem hangolja fel magát az éteri hullámra, a SZER ELEM EREJÉNEK megtapasztalására, akkor várhatja a „hangot” – soha nem fogja meghallani.
Ez ennyire egyszerű.

A „Teremburán” ma a MARS és SATANA „tüzes”, kiemelő fényszöge határozza meg a Teret. A megtisztulás, a változtatás LEHETŐSÉGE most „sorsszerű”. Adott. De csak mint lehetőség.
A DÖNTÉS az továbbra is „SK”..

Ma, a hatásnak megfelelően, két angyal is érkezett támogató erőként:
MIHÁLY – aki emlékeztet IGAZ ÖNVALÓNKRA, a MAG-erőre, és
URIEL – aki a TISZTA FELFOGÁS és ÉRTÉS üzenetével érkezett.
Szerintem nincs is mit hozzátennem....
LEHETŐSÉG és DÖNTÉS. Csakis BENNÜNK és ÁLTALUNK fog megvalósulni...

(Kép: Lenormand, "Szerelmes férfi" - csak hogy tudjuk, KI ÁLL A HÁTTÉRBEN 😉)