MOTTÓ: AZ EDDIG LÁTHATATLAN DOLGOK ANYAGI FORMÁT ÖLTENEK

 
Itt akár abba is hagyhatnám a Rituálét, mert ebben a mondatban MINDEN LÉNYEGI TARTALOM benne van!
Azért mégis elmondom, milyen „észközök” érkeztek, mert annyira beszédesek, annyira csodásak, hogy nem hagyhatom ki!
Még számomra is „kiütéssel győztek”, pedig már „edzettnek” tartom magamat! Természetesen abszolut IO értelemben véve!
 
Először is, 7.27-kor keltem ma, 27-én. Ahogy rápillantottam az órára már éreztem és tudtam, ma igazán különleges ÉRZÉKELÉSEKBEN, MEGLÁTÁSOKBAN teli napnak nézünk elébe. Természetesen CSAK akkor, HA fel vagyunk HANGOLVA. Mert ugye anélkül csupán nézhetünk ki a fejünkből, de semmit sem fogunk megLÁTNI.
Később elmesélte a várandós nagylányom az álmát, amiben ugyancsak megmutatta magát a „Szent Szövetség”, az EGYÜTTMŰKÖDÉS – mégpedig magával a Gondviseléssel és az érkező LÉLEKKEL, válaszokat küldve korábbi kétségekre.
Az álom értelmezéséhez azonban mi adta meg a kulcsot?
A JELEN LÉT.
A 27-es szám mindig a FELSŐBB VILÁGOKKAL való MAG-ikus kapcsolódást jelzi, ami megnyilvánulhat ITT a Földön „A” társunkban, de megnyilvánulhat a gyerekünkben is.
Hisz a gyermek is „társ” az úton.
Mindig a kapcsolat MINŐSÉGE a meghatározó. A LELKI összerezgés. Az egymásra érzés (9.19... megint itt egy mágikus jelzés, hogy a MInŐSÉG nem evilági...).
Amikor valakivel való kapcsolódásunkban megjelenik a 27-es szám, ott mindig tudható, hogy „földön túli” az eredete és hogy egy „szövetség” van mögötte.

Ha visszanézünk a 27-i Rituálékra (bármelyik hónapban), mindegyikben megjelent ez a szál. Odafigyelni valakire, meghallani valakit, vagy egy „fentről” jövő üzenetet, súgást, mely megoldást hozott valamely helyzetre, vagy épp egy felismerést, meglátást...
(hmm..9.22....Úgy érzem, MA feltétlenül ajánlott a SZÁMOKRA odafigyelni.. Máskor is, de ma kiemelten...)

Az álommesélés után nekiültem a Rituálénak, ami mindig az asztrokockákkal kezdődik. Kijött a JUPITER, az IGAZSÁG, a HIT és a JÓ-LÉT bolygója (aki a „Teremburán” is meghatározó szerepet tölt be), a 4-es ház (az anyag, a forma, a keret, a MEGVALÓSULÁS terepe), valamint a SZŰZ jele, ami a REND, az elrendeltség, a TISZTA ÚT, a MEGÚJULÁS szimbóluma, mégpedig az anyagi világban.
Vetés-aratás, ok és okozat összekapcsolódása.
Épp azon gondolkoztam, hogyan tudnám egy mondatba összefoglalni a kockák üzenetét, mikor kirepült a kezembe vett kártyapakliból (Rejtett Birodalmak bölcsessége) a „Gyémánt álmodó” lapja, és ahogy elkezdtem olvasni a magyarázatát, felnevettem: pontosan megfogalmazta a kockák üzenetét, a 27-es rezgés minőségében, ami a TELJES ÖSSZECSENGÉS:
„AZ EDDIG LÁTHATATLAN DOLGOK VÉGRE ANYAGI FORMÁT ÖLTENEK”.
(Ahogyan ezt leírom épp 9.27-et mutat az óra... Ilyenkor szoktam mondani: „köszönöm, nincs több kérdésem...).
Aki most olvassa e sorokat, szerintem ugyanígy érezhet...Amikor megszólalni se tud az ember, csak vigyorog, mint a tejbetök 🙂..

Folytatva a Rituálét, mondanom se kell talán, a többi kártya is a fentieket húzta alá: az egyik küldte a GÓLYA, a SZÜLETÉST szimbolizáló lapot, a másik pedig a BŐSÉG, a „szerencse” lapját, mely egyértelműen jupiteri analógia.
Van még kérdés?
Nincs.

Az angyalkártyából HANIEL érkezett, aki a HOLD angyalaként az ÉRZÉKELÉSRE, a kifinomult ÉRZÉKENYSÉGRE hívja fel a JELENLÉT-ben a figyelmet. Mert CSAK ÍGY tudunk tényleg TISZTÁN JELEN lenni és meglátni mindazt, ami NEKÜNK SZÓL. Elengedve a saját fejből, elméből eredő AKARÁST. Az CSAK frusztrációt, csalódást eredményez, minek hatására kimondottan kellemetlenül érezzük magunkat a bőrünkben. Úgy érezzük, semmi sem úgy alakul, ahogy szeretnénk. Az istennek se jön a vágyott munka, nincs pénz, nincs bevétel, csak kiadás és szorongás. Ühüm...
Nos, a TAPASZTALAT síkján AZT ARATJUK, AMIT VETETTÜNK. Ugyanis a tapasztalat síkján AZ JELENIK MEG, ahogy MAG-unkban HANGOLTAK vagyunk. Ha az ELME ELHANGOL, akkor az elhangolt állapotnak megfelelő válaszokat fogjuk megélni.
A minap elmeséltem, hogy miként jártam a tanfolyam hirdetése kapcsán és hogy mennyire be tudott szippantani az ELME KÉT-s-ÉGBE esése, és hogy egy teljes éjszakámba került visszahangolódnom.

Nagyon sokszor leírtam, elmondtam, de nem azért, hogy „hülyét csináljak” mindenkiből, hanem azért, mert EZ VAN, mert EZ A TAPASZTALAT (és ezt üzente a Szíriusz is, csak úgy zárójelben):
NE AKARJ!!! Főleg NE ELMÉBŐL!!
Ha el tudod engedni az elme akarását és „teremtő vágyait”, ennek fejében ugyanakkor rá tudsz hangolódni a NEKED SZÓLÓ ÜZENETRE, akkor meglátod, hogy pont ott vagy, ahol lenned kell. Csak TE NEM ÉRTED MEG! Ha nem tudsz váltani, ha nem tudsz kitörni, azért van, mert NEM KELL HELYET VÁLTANOD. Maradnod kell, mert ez így jó. Neked IS, meg a környezetednek IS. Ha eljött az IDŐ a TÉRBEN, magyarul Idő és Tér EGY-be ÉR, akkor úgyis TÁLCÁN fog érkezni a LEHETŐSÉG. Viszont akkor és ott „ajánlott” JELEN lenned a JELEKNEK, hogy ÉSZRE is vedd, amit kapsz. (Amit egyébként meg TE MAGAD ÍRTÁL MEG MAGADNAK...)
Addig viszont finomítsd az ÉRZÉKELÉST, mert ez az egyetlen út és megoldás.
Bent. Magadban.
És meglátod: TÉNYLEG minden megmutatja magát az anyag világában is... Csak TŰR-ELEM...