MOTTÓ: ERŐPRÓBA

 
Tegnap el is felejtkeztem róla, hogy NAP-ÉJ-EGYENLŐSÉG volt, az ŐSZI napforduló napja. Mindazonáltal ENERGETIKAILAG érzékelhető volt, hisz megjelent a MÉRLEG, az EGY-ÉN-SÚLY témája, no meg a döntés, a „kapcsoló” mibenlétének a fontossága is. Libikókázni a „két világ” között, vagy eldönteni, melyik úton járok.
 
Tegnap magam is megtapasztaltam, milyen az ÁT-billenés, amikor az ember kiesik a tengelyéből és milyen a "kapcsolót" kézbe fogni...Mindazonáltal "megérte" a tapasztalás, (mondjuk jónak nem volt mondható, de feltétlenül hasznos volt), mert így tudok magam is „beszámolni” arról, milyen az „odaát”.
Eme „odaát” alatt most nem azt az „emelkedett másvilágot" értem, amiben megéljük az egységélményt, a MAG-tudatot, aminek hozadékaként újra és újra megtapasztaljuk, ha jól éljük, miszerint „Minden jóravaló ember élete jóra fordul” – hanem pont az ellenkezőjéről. Arról, amit HÁTRAHAGYNI készülünk.
Nagyon nehéz szavakba önteni az ÉRZETET és a TAPASZTALÁST, hisz a kimondott szavak mögött mindenkinek más a KÉPE, az ÉRZETVILÁGA – de azért megpróbálom.
 
A helyzet a következő volt: meghirdettem ugye a győri tanfolyamot, amire nagyon lassan csordogálnak a jelentkezők. Annak ellenére, hogy korábban egyre-másra „rágták a fülemet”, mikor tartok végre már itt is kurzust. Gondoltam, a siker érdekében megteszem, amit lehet, így megosztottam a hirdetést a győri, helyi közösségi csoportokban is. „Hagyományos” módszerhez folyamodtam egy „nem hagyományos” téma érdekében - ez már önmagában disszonáns, de adtam egy esélyt... De a disszonancia ki is ütött..
Négy helyi csoportba küldtem el az hirdetést, ebből 3 csuklóból eldobta, egy kitette.
De mondhatnám, minek...Olyan kommentek érkeztek, amiket inkább nem is taglalnék. A legenyhébb a vigyorgós szmájli volt. Fogtam magam, rövid úton levettem a hirdetést.
És itt jön a lényeg: mondhatnám, hogy rántottam egyet a vállamon és kipipáltam, hogy megadtam a lehetőséget magamnak - de milyen lehetőséget adtam meg VALÓBAN magamnak?
"Aki OCSÚ KÖZÉ KEVEREDIK, AZ MEGESZIK A DISZNÓK".
Ezt adtam meg magamnak.
Ugyanis észrevétlenül úgy magába szippantott az a „mocsárgáz”, ami a "másik oldalról" beáradt, hogy már csak azt vettem észre: eluralkodtak rajtam a kétségek, a SZŰKség, a hiánytudat, a szorongás, érzetei, hogy mi lesz, ha nem jön össze a tanfolyam....stb...stb..stb.... Ilyen sz@rul már rég nem éreztem magamat a bőrömben. Beindult a „régi séma”, az „anyag síkja”.
Egy éjszakámba került kikeveredni belőle. Most aztán magam is gyakorolhattam, hogy milyen a „kapcsoló használata”...
(9.09... tehát vége – szól az égi üzenet is...)
No de mire volt ez jó?
Arra, hogy ÉRZÉKELJEM, szinte tapinthatóan, MILYEN MINTÁBAN, REZGÉSBEN, HANGOLTSÁGBAN van a számunkra már csak „odaátnak” nevezhető „világ”. A legjobb szó rá a „borzalom”.
És itt eszembe jutott, hogy EBBE születik bele minden kisgyerek.
Ki is rázott a hideg ettől a gondolattól... Tényleg EMBER LEGYEN A TALPÁN az, aki ebben a sűrű, rosszindulatú, buta, korlátolt, ostoba, rideg, érzéketlen, bemerevedett, tiszteletlen, önző, elidegenedett világban EMBER TUD MARADNI!!
Ez akkora erőt kíván, ami tényleg csak az ANYAMEDVE MÉLTÓSÁGÁHOZ mérhető!
Kicsit elfacsarodott a szívem a három és fél unokám jövőjét látva – de aztán visszabillentem és „KAPCSOLTAM”, hogy az a külvilág, amibe már ők meg tudják élni tenmagukat, mindazt, amiért ide érkeztek, már ténylegesen más minőségű lesz.

Az átkapcsolás, az átállás, a kilépés, az ébredés folyamata NEKÜNK, a váltást megélőknek a legnehezebb – ugyanakkor a legnagyobb ÁLDÁS IS, hisz ilyenben nem akárkinek és nem akármikor, no meg nem akárhogyan lehet része. Még akkor is, ha nem egy laza galopp... (9.17....tehát, IO!)

A mai napon megint az ÉRZÉKELÉS kerül az ERŐ, a BŐSÉG után a fókuszba, a HOLD helyzete által (aki az Oroszlán csillagképben halad és a Földet a Vízöntőben, a megtisztulás, a felszabadulás helyzetében látja), valamint ZADKIEL arkangyal segedelme révén. De minek az érzékelése kerül előtérbe?
A SAJÁT ERŐNKNEK!!
Annak, hogy legyünk TUDATÁBAN: TEN-MAG-unk tudunk mindenből kikeveredni, viszont mindig van segítség is hozzá.
Csak KÉRNI KELL. És megadatik. MINDIG!!

Épp most olvasom: „ha ellenségesen bánnak veled, tudatosítsd, hogy az nem téged, hanem őket minősíti. Ne vedd túlságosan szívedre ezt a világot. Ne feledd, hogy mások rád vetített félelmei és negatív gondolatai nem e tieid.”
„Sohasem késő, hiszen mindig kapunk esélyt arra, hogy újabb és újabb döntéseket hozzunk. Ha derűlátóan, bőségtudatban állsz az élethez, a dolgok maguktól a helyükre kerülnek. Akard a változást, tekints pozitívan az életre és a Világ ura majd segít, hogy győztesnek érezd magadat az Életnek nevezett játszmában”
(Rejtett birodalmak bölcsessége – Világ ura lapja)