MOTTÓ: VILÁGRA JÖVETEL - ELJÖTT AZ IDŐ....

 
Ma nagyon különleges ÉRZET hatja át a teret. Aki JELEN van, az benne van és érzi.
Mit? Egy nagyon bársonyosan simogató, kicsit euforikus örömérzetet. Egy csodálatos BELSŐ BÉKÉT. Mikor a BETELJESÜLÉST éljük meg. Érezve, hogy minden REND-ben. Hogy ITT AZ IDŐ.
Hogy tényleg minden SZÉP ÉS JÓ. Mint amikor BEINDUL A SZÜLÉS...
 
Az ÉLETADÁS ALAPVETŐEN NEM LEHET(ne) FÁJDALMAS.
Az ÉLETADÁSNAK NEM LEHET FÁJDALOM-TESTE – de az, hogy ez MOST ÍGY van, egy nagyon súlyos következmény.
Az ANYÁVÁ VÁLÁS FÁJDALMA jelenik meg minden szülésben, mert az a LÉTFORMA, amibe születik egy gyermek, NEM NORMÁLIS. Kibillent, SZÍVTELEN és ÉRZÉKETLEN. Az elsivatagosodott száraz ELME világa.
Egy ANYA soha nem az ÖLÉSNEK szüli meg és adja át gyermekét. Minden szülésben ENNEK A TÉNYNEK A FÁJDALMA ÖLT TESTET és JELENIK MEG, mint egy állandó felkiáltójel, hogy EZ NEM IO!!!!
De SENKI NEM KAPCSOL!!
MINDEN ANYA ÉRZI, hogy a Földön uralkodó szellemi minőség „ISTENTELEN” és „EMBER-telen”. Minden születés során az ÉGBE KIÁLT, hogy BAJ VAN!
De az ELME süket és vak, mert SZÍVTELEN.
Egy gyerek csak addig cuki, míg baba. De már lassan a babában is csak a nyűgöt láttatják, és nem a vele érkező EMLÉKEZTETŐ IO-ságot!
Tombol a VAKSÁG és SÜKETSÉG, az ELME AKAROMSÁGA, az ölés, a gyilkolás, a pusztítás, az ÉLET ÉRTELMÉNEK és LÉNYEGÉNEK A SEMMIBEVÉTELE. „Világszerte”.
Ahogyan egy ország, egy társadalom bánik a NŐ-vel, az ANYÁVAL és a GYERMEKKEL- olyan a MINŐSÉGE.
Ahogyan egy családban értékelik a nőt – olyan a minősége.
Ahol egy anya EGY-ben van: ott a család is egyben van. Ahol egy anya kibillent a tengelyéből, ott bizony borul a REND és senki nem találja a helyét....

TÉNYLEG eljött az IDŐ a TÉRBEN, hogy a „FESZÜLTSÉG” gyilkos KOR-KÖRE véglegesen eltűnjön. Mégpedig írmagjáig, még az emlékezetből is kitörlődjön, mert CSAK ÍGY tud ÚJRA ÉLETRE KELNI, VILÁGRA JÖNNI a RÉGI-ÚJ, ami maga a MI-NŐ-S-ÉG. Mivel RÉGI, ezért az EMLÉKEZET, az ŐS-US EMLÉKEZET fogja felhozni, a bennünk ÉLŐ IS-ten-MAG-unk ás válhatunk MÉLTÓ ISTEN-EMBERRÉ.

Mindezt már sokszor leírtam és elmondtam.
A legtöbben azonban ezt az újjászületést még mindig csak a KÜLVILÁGBAN várják még most is – pedig az MÁR CSAK egy következmény lesz. Először BENNÜNK kell az újjászületésnek megtörténni, amihez a külvilág lehet egy katalizátor (mint pl a covid volt, ami BETERELT). Aztán, miután MAG-unkban megtörtént az ÁT-LÉNy-ÉG-ülés, a KÜLVILÁGBAN is megtörténik, hisz ott fogjuk MÁSOKKAL együtt mindezt MEGÉLNI tudni. De már egy teljesen MÁS létminőségben.

Nem tudom, mi fog történni az elkövetkezendőkben a KÜLVILÁGBAN. És nem tudom megmondani, hogy hogyan.
DE EZT NEM IS KELL TUDNUNK.
Egy biztos: az ÖLÉS KOR-KÖRÉNEK szét kell esni, írmagjáig megszűnni, ahhoz, hogy újra visszataláljunk az ÖL-be.
Az EREDETbe, a FORRÁS MINŐSÉGÉBE.
Aki eddig már ÁT TUDOTT HANGOLÓDNI, az már most a BOLDOG minőségben LÉ-T-ezik ás várja a BETELJESÜLÉST.
Aki nem tudott áthangolódni és még mindig a feszültésget éli – az azt fogja megtapasztalni.
De kiválthatja benne a szétesés folyamata azt a „SOKK”-hatást, aminek eredményeképp majd BENT mégiscsak MAG-VILÁGOSSÁGBA kerül. Hisz minden ÉLET BENNÜNK van és nem rajtunk kívül, tehát a MAG-VILÁGOSODÁST bárki és mindenki megélheti, akár egy csettintésre, vagy ÉR-INT-ésre is, mint a „Gyönyörű zöld” c. filmben.

Ma „VILÁGRA JÖN” az, amit SZÍVÜNKKEL VÁRTUNK.
Bennem hatalmas az öröm érzete, mint mikor az ember alig várja, hogy kezébe foghassa újszülöttjét.
Azt is érzem, hogy hamarosan „kikapja” a SORS mindenki életéből azokat, aki „méltatlanná" váltak, mert "méltatlan" minőséget és életet élnek. Akik nem méltók a FOLYTATÁSRA, az örömlétben létezésre, mert nem érzik és nem is értik.
Ugyanakkor beáramoltatja mindazokat és mindazt, akivel és amivel összecsengümk. Társat, partnert, tevékenységet, házat, lakást és bármi egyebet...

MÉLTÓSÁG-MINŐSÉG-TISZTELET.

Újabb 3 fogalom, melyek ALAPSZINTEN kapcsolódnak össze, meghatározva az ÚJ-RÉGI LÉTEZÉS mibenlétét. Ez az a REND, amiben ténylegesen MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE IO-ra FORDUL!
A JÓRAVALÓSÁG együttjárója a TISZTELET magunk és mások iránt, a MINŐSÉG tudata, ami megadja a belső MÉLTÓSÁGOT.
Aki EBBEN a hármasságban „rezeg”, egyre-másra TAPASZTALHATJA, hogy TÉNYLEG minden IO a kozmoszban, és TÉNYLEG mindent a SZER ETETŐ ENERGIÁJA TÁPLÁL.
Minden ÉRTÜNK és semmi ellenünk – mivel ISTEN BENNÜNK.
ISTEN pedig egyenlő a bennünk élő MI-NŐ-s-ÉG-gel.

A MINŐSÉGI LÉTEZÉSHEZ el kell engedni minden LEHÚZÓ kötőerőt. Az EGO akaratár, mely mindent „URALNI” akar. Az irányítás- és kontrollmániánkat. Amikor feljön bennünk az „uralás” érzete és igénye, nos jó ha tudjuk: ekkor vagyunk a LEGTÁVOLABB az IGAZSÁGTÓL és VALÓSÁGTÓL.
„Most eljött az az idő, hogy feladd ezt a hozzáállást. Bízd akaratodat, életedet, szíved vágyát a GONDVISELÉS JÓ-AKARATÁRA és meglátod, helyre áll a Rend az életedben. Minden téren.
Ne hagyd, hogy a LÁTSZAT megtévesszen. Nem minden arany, ami fénylik – vagy legalábbis számodra nem. A felszín mögött rejlik életed VALÓDI értelme. És ennél nem adhatod alább” (Rejtett birodalmak bölcsessége, „Éhes lelkek” lapja)

Napunk kísérőangyalai immár nem az érzékelés minőségét hivatottak erősíteni bennünk, ennek ideje lejárt.
Viszont ITT van az IRÁNYVÁLTÁS! Eljött hát GABRIEL, a HÍRHOZÓ és eljött CHAMUEL is, aki a „Pályamódosítás” üzenetét hozta.
Érzed? Érted? És ÉLED is?...

Megint a LENORMAND kárty lapjázt hozom, ahogy a minap is Horváth Krisztina verséhez, hisz 22-e van és valóban elindult az ÚT SZÉTVÁLÁSA....
Mindenki MEGMÉRETTETETT és azt az utat járja végig, ami mellett döntött....