MOTTÓ: A JÓ ÁRAMLÁSÁBAN

 
Ma, 21-én épp 9.21-kor ülök neki a Rituálé megírásának. Természetesen teljesen véletlenül ekkor, ahogy teljesen véletlenül csengenek össze a mai számok a nap üzenetével..😉
Ismerjük ezeket a véletleneket..
Mondhatná valaki, hogy ez CSAK NÁLAM igaz így – pedig nem, mert már „beérkeztek” a tanítványoktól is a saját kirakásaik, és bizony tapintható, hogy MINDEN EGY IRÁNYBA mutat.
Érkezhetnek ugyan más lapok, de az ESZENCIA, a LÉNYEG EGY és UGYANAZ!! Hisz nem is lehet másképp..
 
A mai irány pedig egyértelműen a JÓRAFORDULÁS üzenete.
 
Zsiborás Márti (Zsibongás) verseiben fordult elő többször a MEGMÉRETTETTÉS témája és ténye. Ezt a megmérettetést ténylegesen meg is élhettük az elmúlt hetekben. Mindenki kapott egy helyzetet, amikor DÖNTENIE KELLET.
Aki HANGOLVA volt és van, meg is érezte, mikor jött el ez az idő a térben, mert „felkúszott” benne egy ÉRZET, hogy valamiből ki kell lépni. HOgy DÖNTÉST KELL HOZNI.
Melyik irányt válasszam? Maradjak a HAMISban, mely oly lágyan ringató és szépen hangzó, vagy lépjek át az IGAZBA, mely egyáltalán nem ringat, sőt, „SOK-k”al inkább FELRÁZ és ÉBRESZT?
(na, erre most kétszer is rátüsszentettem, de úgy, hogy még a nem létező szőrszálak is égnek állnak a bőrömön...🙂)
 
Miután megszületett a döntés, milyen érzés követte?
Aki megtette, tudja nagyon jól: a FELSZABADULÁSÉ!
A MEGKÖNNYEBBÜLÉSÉ. Ez a megkönnyebbülés pedig KÖNNYŰVÉ tett és tesz, és máris mozgásba hozza a MEGOLDÁSOKAT.
Aki az IGAZ utat választotta, annak egyre-másra érkeztek és érkeznek a LÁTÁSOK, a FELISMERÉSEK, a VÁLASZOK - szó szerint TÁGULT és tágul TOVÁBB a HORIZONTJUK. Mindehhez pedig ráadásként megérkezett a JÓ-LÉT megtapasztalása, amit "már csak" tartani kell tudni. Először több visszaeséssel, aztán már egyre stabilabban tudunk benne maradni, míg végül teljesen "átállunk".
 
Aki a HAMIS ÁRAMLATBAN tartja magát, az bizony a KÁBÍTÁS ILLÚZIÓJÁBAN RING és nem veszi ÉSZRE a FELSZÍNEN a mélység visszahúzó áramlatát, mely beviszi úgy a hullámokon ringatózva, a látszólagos békébe belefeledkezve, hogy mire észbekap, már elvesztette a partot.... Mit tud tenni? Nem pánikba esni, hanem figyelni, JELEN LENNI és megkeresni azt az áramlatot, ami majd újra kiviszi a partra..
 
Tegnap számoltam össze: 72 embert állítottam le a Skorpió oldaláról. Ebből 3 jött vissza. Eddig.
No, EZ AZ ARÁNY jellemző a MASSZA kontra MINŐSÉG viszonylatára. Egyébként nem értem, hogy ennek miért „kell” így lennie, miért oly kevés az az ember, aki IGÉNYES az IGÉRE.
Miért van alapból KEVÉS emberben IGÉNYESSÉG a MINŐSÉRE??
Az a 69 (hmm.. milyen beszédes szám), akik egymásba fonódva TARTJÁK A HAMIS HANGOT ADÓT - képtelenek HANGSÁVOT VÁLTANI, mert épp ők tartják. Mert EZ kell nekik. A RINGATÁS...
Az ELMÉNEK KELL mindig a SZÓ, a HANG – mivel nem hallják a sajtájukat. Csak azt hiszik, hogy hallják. „Biorobot” szinten működnek, folytonos IRÁNYÍTÁS kell nekik. FÜGGŐK. Nem szabad emberek.
Mondhatni, hogy akkor az "IGAZ SZÓ" is épp ilyen függőséget okozhat!
Nos, ez a tipikus "OLYAN MINT" helyzet.
De LÁSSUK: az egyik ELRINGAT, ELALTAT, a másik azonban ÉBRESZT. Katalizátorként működve BENNÜNK törögeti a saját kódjainkat. 
Ezt egy HAMIS HANG SOHA NEM TUDJA MEGTENNI.
Ennyire EGY-SZER-ű...
 
Akik kiléptek a kábítás, a ringatás, az altatás szómágiájának bűvköréből, mindegyikük csak úgy tudta megtenni, hogy MEGhALLOTTA A BELSŐ INTŐ HANGJÁT. Ami ÉRZET szinten jelzett be: jött az émelygés, a rosszul lét fura érzése...
Nekem ez visszaigazolás, hisz SZÁMTALANSZOR ELMONDTAM, LEÍRTAM, hogy a HAMIS HANG HOGYAN JELEZ BE egy jól működő, jól hangolt SZER-VEZET SZŰRŐrendszerében.
Aki harmoniában van magával magában, az JÓL ÉRZI MAG-át, az „FELHANGOLT”, ergo azonnal ki is hallja a FALS HANGOT. Még a kórusból is..
Tehát mi a kulcs? A JÓ ÉRZET. A JÓ LÉT.
Ennyire egyszerű...
 
Ma, 21-én, az „észközök” és maga a dátum is azt mutatják, hogy mindenki azt fogja megtapasztalni az „ÚJ INDULÁSBAN”, a MÚLT ELHAGYÁSA után, amit MAGÁNAK VÁLASZTOTT.
Mondjuk ez eddig is így volt, ezt a RITMUST már nem tudom, hanyadszorra éljük meg és át – de mindig egyre MAGOSABBAN. Mint amikor csigalépcsőn haladunk fel egy toronyba.
Mindig áthaladunk ugyanazon a ponton – de már egy MÁS SZINTEN. Tovább és tovább....

Aki ELÉGEDETT, aki kiegyensúlyozott, aki ÖRÖMLÉTBEN van, az azt fogja megtapasztalni, hogy minden ODAÁRAMLIK HOZZÁ.
Már eddig is megtapasztalhatta, de most az ÁRAMLÁS SEBESSÉGE más. A várakozás ideje egyre rövidebb. A beteljesülés egyre gyorsabb – igaz, ehhez az akarást el kell elengedni, és meg kell tanulni BÍZNI a FELSŐBB AKARATBAN, mely mindent megad, ha mi ÖSSZECSENGÜNK vele.
 
El lehet felejteni minden „Titok” szintű tant, ELMEPROGRAMOZÁST, hogy már most tudd a jelenben, hol akarsz tartani majd 5 meg 10 év múlva. Hogy lásd magadat előre.
NEM!!!
Ez NEM ÍGY MŰKÖDIK!!
Ahogy az aggodalom, a jövőtől való félelem se vezet sehova, hisz a JELENBŐL indul ki, úgy az „ELŐRELÁTÁS” sem, mert az IS a jelenből indul ki.
Márpedig nem tudhatom előre, hogy 5 év múlva MILYEN leszek BENT! Mennyi TUDÁS fog átalakítani, hogyan fogom ÉRZÉKELNI a világot és egyáltalán, MILYEN LESZEK AKKOR?
Mennyi ERŐ lesz bennem?
Egyébként pedig minden problémára, minden vágyra AKKOR ÉS OTT fog a válasz megérkezni. Úgy, ahogy akkor és ott „köll”.
Mert akkor OTT leszek a JELENBEN. 

Most, a KÖRVÁLTÁS idején, mint tapasztalható, egyáltalán nem lehet beleláltni a jövőbe. Csakis addig, hogy SZÉTESIK A RÉGI világ működése. De milyen lesz az új?
Az „okosok”, az „elmések” már most tolják a programot: kevesen maradunk, nem lesz magántulajdon, meg mittudomén még mit...
Nem is érdekel. "Ők „látják” – pedig NEM LÁTHATJÁK, MERT NINCS!
Ezt pedig MINDEN ÉSZKÖZ MUTATJA.
Miért?
Mert az „ÚJ VILÁG” NEM AZ ELME VILÁGA LESZ. CSAKIS az ÉRZÉKELÉSÉ.
Márpedig aki elmés, annak az érzékelése nem működik. Annak NINCS „SZÍVHANGJA”.
Beszélni tud róla, hisz az elméjében benne van EZ a „program” – de NEM TUDJA ÉLNI, mert KÉP-TELEN működtetni, hisz Nincs KÉPE róla, milyen "LÉTEZNI".
Ezt csakis a SZÍV-TUDATTAL lehet "felfogni". Az ÉRZÉKELÉS olyan HANGOLTSÁG, melyben NINCS TEREMTÉS – csakis LÉTEZÉS.

Aki a „jövő teremtéséről” beszél a jelenben, azonnal levehető és tudható róla: CSAK ELMÉVEL LÁTJA A VILÁGOT. A SZÍVBÉLI LÁTÁSHOZ semmi köze nincsen. Tehát onnan FUTÁS!!!

Az ilyenek hiába nyúlnak kristályhangoláshoz és bármely külső eszközhöz, mert ezt is ELMÉVEL TESZIK. Elmealapon akarják a SZÍVET ÁTHANGOLNI, de itt van az a pont, az a HOLT PONT, amiben MEGÁLL A TUDOMÁNY, KIÉG AZ ELME - ugyanakkor ÉLETRE KEL A SZÍV-HANG, az EMLÉKEZET, az ISTENI EREDENDŐ működés mintázatában.
A MINŐSÉGI LÉTBEN.
 
Úgyhogy nyugodtan hátradőlhetünk, éljük és maradjunk bent a JÓ ÉRZÉSBEN, az elégedettségben, az örömérzetben MÁR MOST és megláthatjuk, megélhetjük, megtapasztalhatjuk, hogy miközben szétesik a régi világ „teremtője és annak teremtett minősége”, nekünk mégis minden a IO-ba FORDUL. Nekünk, akik már BENNE REZGÜNK a LÉTEZÉSBEN... benne az ÁRAMLÁSBAN...
A JELEN-LÉTBEN.

Napunk kísérő angyala ma ARIEL, aki a SZÁRNYALÁSRA buzdít.
A kiemelkedésre. Repülni is jó széllel lehet, a „szelek szárnyán”, mely MAGA az áramlás...
De a szárnyunkat, a „vitorlánkat” CSAK MI MAGUNK tudjuk szélirányba fordítani...