MOTTÓ: A BELSŐ IGAZSÁGOD

 
Még mindig a TUDÁS-BÖLCSESSÉG vonalon haladunk tovább, immár a harmadik napja...
És ahogy az lenni szokott, minden nap más hangoltságban, más hangsúllyal. Ahogy ma is...
Mindig egy „szinttel feljebb vagy beljebb” lépünk, hisz minden BENT VAN a VANSÁGUNKBAN (no, ezt jól megaszontam 😎)...
Egyébként meg így van...

Tegnap este jót nevettem, mikor Krisztina bediktálta az ISTEN SZAVA c. írását, mivel egy-az-egyben megjelentek benne azok a sorok, mondandók, amiket én tegnap KIHAGYTAM a Rituáléból. Megírtam, de hosszúnak találtam, úgy véltem, sok lenne a „tanból”, így hát lerövidítettem, egyszerűsítettem. Aztán estére kiderült: mégiscsak az ELSŐ írás volt a HELYÉNVALÓ. Az lett volna a „VALÓ!!”.
Tipikus helyzet? Az.
Diktál a szív, küldi a gondolatokat – aztán jön az ELME és felülírja azokat.
Mivel szerencsére a HANGOLTSÁG adott, ezért az elme sokat nem tud módosítani, hisz a rezgés MEGVAN - de mégsem ugyanaz.
Mert „csak” a szívbéli MAG marad ki...
Ugyanakkor, aminek KI KELL KERÜLNI, az ki is fog – legfeljebb más formában. Így is lett: Krisztina írása pótolta azt, amit reggel kihagytam. Ráadásul még szebben is 🙂...

Sokszor volt már szó arról, hogy a KÜLVILÁG ADOTT. Vele együtt adott, illetve benne van egy „holoháló”, amin az INFORMÁCIÓK ÁRADATA is kint van. TÁROLVA.
Sokszor elmondtam már a videokban, leírtam a Rituálékban,hogy mindenki ARRÓL A „SZINTRŐL” TÁPLÁLKOZIK, AHOL SAJÁT MAGA VAN.
Miért?
Mert a LEVEGŐ = LÉ. A LÉ=HULLÁM, REZGÉS. A rezgés VISZI és TÁROLJA az információt. Egyúttal ez a lehető legjobb SZŰRŐ is, hogy ki mihez férhet hozzá, hisz az "illetékességet" a BELSŐ hangoltság fogja megadni.
Aki látta az ATYE AJÁNDÉKA c. sorozatot, talán emlékszik rá, hogy az egyik részben elhangzik: a VÍZ MINDEN INFORMÁCIÓT TÁROL. Igazából elég lenne a kezünket beletartani és kiolvasni...

Mi nem a kezünket tartjuk a LÉ-ben, hanem a FEJÜNKET, sőt, az egész lénységünket, hisz a levegő nem más, mint a víz.
Mindkettő LÉ. Ami ÉL.
Minden lében – nem kanál -, hanem hullám, különböző minőségű, „szintű” rezgések „futnak”. Ahogy BENNÜNK is, hisz a mi szervezetünk nagy része is LÉ.
LÉ bent – LÉ kint. A rezgés, a hullámmozgás törvénye milyen? AZONOS AZ AZONOSSAL INTERFERÁL.
A másik „szint”, a másik hullám elmegy mellette.
Tehát, ha valaki nincs velem egy hullámhosszon, annak én beszélhetek, nem fogja hallani. Csak azt látja, hogy mozog a szám, de az, hogy MIT mondok, nem megy át.
Így szólhatok én, suttoghatom vagy akár épp kiabálhatom is, hogy Áááácsiiii! LOPJÁK A TUDÁSOMAT és VISSZAÉLNEK VELE, hogy VELEJÉIG HAMIS AZ A BABA, aki visszaadja – aki a „lopott holmit” veszi, nem fogja meghallani, mert ő a HAMIS HANGRA VAN HANGOLVA.
Azt hallja. Az „álságosat”, az „olyan mint..”-et és NINCS FÜLE A TISZTA SZÓRA.

Ezt a média, de már nem csak a média, hanem MINDEN „igehirdető” oly mértékben működteti, hogy a csalók, a hamisak, az arcodba hazudók már a legkisebb mértékben se vigyáznak arra, hogy leplezzék magukat, hisz udják: megtehetik.
A massza, a tömeg oly mértékben eltompult, hogy SEMMIT NEM LÁT, SEMMIT NEM HALL és mindent és bármit bevesz!
Kinyílik az ember zsebében a bicska ettől a hihetetlen arcátlanságtól, de ha MÉLYEN belegondolok, rá kell jöjjek: EZ SINCS ELLENÜNKRE!
Igazából a CSENGŐT RÁZZÁK, hogy ÉBREDJ MÁR FEL!!!
Pont olyan ez a játszma, mint a provokáló gyerek esete, akinek a szülője annyira tompa, hogy semmire sem reagál. Vagy épp mindent elnéz és megbocsát. A gyerek egyre vadabb dolgokat tesz, egyre otrombábban lázad, de miért?? Hogy VÉGRE MEGLÁSSÁK!!!
A külvilág eseményei és a benne szerepet vállalók is egyre „otrombább” tetteket visznek véghez (lsd az ukránok arcátlan hazugságait), mégis felkapja a média és mégis terjeszti.
De NEM BENNE VAN A HIBA!
TE vagy egyedül a lényeg. BEVESZED?? ELHISZED??
Tudd: csakis TE VAGY EGYEDÜL A FELELŐS. És senki más rajtad kívül. 

A MEG-VEZET-Ők és a FÉL-RE-vezetők tábora egyre nagyobb. Miért? Mert KÉNYELMES őket hallagtani. Mert ELRINGATNAK, ALTATNAK – vagy épp FÉLELEMMEL töltenek el.
Az emberek szeretnek félni, szeretnek borzongani, szeretnek szörnyűlköni. Ha nem lenne így, nem lennének horrofilmek, vagy katasztrófafilmek. Mit tesz hát a világ szellemi vezérkara? Gondoskodik a félelem táplálásáról. Meg a RINGATÁSRÓL.
Az ostobák meg ráugranak, és NEM LÁTNAK ÁT a manipuláción, hogy ezzel egy ALACSONY REZGÉSRE állítják rá a jónépet, ahol irányíthatók és terelhetők.
De leginkább KIFOSZTHATÓK!!

A HOLOHÁLÓ nagyon sokféle információval van tele. Ott vannak a „hüllőlények”, az „ufók”, a „furcsa lények”, a „marslakók”, akik hol támadók, hol „szeretettel vannak irántunk”.
Ezek EGYTŐL EGYIG TERVEZETT ELMEPROGRAMOK, melyek köszönő viszonyban sincsenek bármiféle valósággal!!!
Ezek VIRTUÁLIS TERMÉKEK, melyeket „eladnak” az AGYNAK, mint jó kis „JÁTÉKSZERT”.
JÁTÉK- „SZER”T!
Értjük? Érezzük?

Aki ezeket leveszi, aki ezeket látja és láttatja, az NEM A SZÍVBÉLI IGAZÁSGRÓL tesz tanubizonyságot.
Mondhatni halvány lila gőze SINCS SEMMIRŐL ami ISTENI, arról meg, hogy ISTEN=NŐ, aztán pláne nem!!

„S most adj egy percet magadnak, s hunyd be a szemed,
s érezd meg magodban, hogy neked Hol VAN MOST a helyed?
Érezd meg, hogy ott bent, mennyivel tágabb a Tered?
Hisz bent magodban növekedsz a Gömbbe.
Kint egyre csak szűkülsz a Körödben.
Ez az utolsó Dallam, mely még beemelhet a Magba…”
(Horváth Krisztina: Isten szava)

A mai észközök, és a “Terembura” konstellációi szerint még van lehetőség az IGAZ-s-ÁG-ba való ÁTHANGOLÓDÁSRA.
Ez “csettintésre” is megtörténhet, mikor a VILLANÁS tört része alatt VILÁGOSSÁGBA tér az ember… (10.00….) De belső szándék, belső VÁGY-OK nélkül nem lesz VAGYOK…

Napunk kísérő angyala RAZIEL, aki a TISZTÁNLÁTÁS angyala…
Nem kérdés, hogy miért…
10-01: mit látsz? A TÜKRÖT, a káprázatot, a CSALÁST, a SZEMFÉNYVESZTÉST, vagy azt az IGAZSÁGOT, melyet a tükör épp eltorzít a FÉNY-TÖRÉS révén….?
A SZÍVED fogja megadni a választ. HA... HA hallod...