MOTTÓ: TÜRELEM ÉS RÓZSA 2.0

 
Lehet, hogy még napokig ezt a címet adhatom a Rituáléknak, mivel a „türelemgyakorlás” hosszabb lélegzetű programnak ígérkezik...
A „Teremburán” a MARS-ot és a VÉNUSZ-t leszámítva MINDEN BOLYGÓ HÁTRÁLÓ mozgásban van. Tehát a BEFELÉ irányuló ELMÉLYÜLÉS most a „trendi” az IGAZ-s-ÁG felszabadító felismeréséhez.
Októberben fognak a "lámpák zöldre váltani" és indulnak a bolygók sorra előre – addig azonban marad a TÜRELEM gyakorlása és a BELSŐ munka, a FELKÉSZÜLÉS....
Mire? Azt SÚGJA a MAg-(MEg)érzés...
 
Tegnap is szó volt róla: AMI FENT AZ LENT – de az ANYAGBA való átíródáshoz a TÉRBEN IDŐ KELL. Minden meg fog történni, amit ÉRZÜNK, ami változás FENT MÁR KÉSZ - csak ki kell tudni várni.
Aki NEM SODRÓDIK az ÁRRAL – hanem BENNE VAN AZ ÁRAMLÁSBAN (a kettő nem ugyanaz!!!), az ÉRZI és ÉSZRE IS VESZI, mikor jön el számára a CSELEKVÉS ideje. A LÉPÉS ideje. A TETTEK MEZEJÉRE LÉPÉS ideje, mert együtt LÉ-legzik az Univerzummal, mely Egy.
 
Mindig mondom: MAGYAR NYELV MÁGIÁJA!!!
Ami egy SZÓMÁGIA. A SZÓMÁGIA pedig ÉPÍT vagy ROMBOL. Érzetben – majd a TUDATBAN.
Tehát, aki VILÁGOSSÁGRA törekszik és a FÉNY szót használja – onnan uccu és futás, mert azonnal tudható, hogy egy LE-és BEKORLÁTOZOTT tudatban hinti az igét. Ott tutira nem fog senki VILÁGOSSÁGBA TÉRNI.
Minden szónak van ENERGIÁJA. EREJE. És minden szóhoz társul egy KÉP-zet. Ezért tanítom a cigánykártyát is, mint ELSŐDLEGES ÉSZ-KÖZT (a számok után), amiben a KÉP a MAGYAR NYELV MÁGIKUS üzenetével van összekötve. Igazából CSAK magyarul érthető.
Tehát, aki verselget, mindig elárulja magát SZÓHASZNÁLATÁBAN, hogy TISZTA FORRÁS VIZÉT árasztja, vagy a MOCSÁRI LÁPBÓL húzta ki a dugót és az ÖMLIK SZERTE és SZÉJJEL – mert BELŐLE FAKADÓ.
Tegnap mesélte egyik tanítványom, hogy amikor a „döntés” napjai voltak, feljött benne egy különleges, sürgető érzés. Választani kell, hogy MIT OLVAS. Némi hezitálás és gondolkodás után döntött. Eredmény: felszabadulás és megkönnyebbülés. Azt érezte, hogy MEGTISZTULT. És ez utóbbi szóban van a lényeg. A döntés meghozatala után esett le neki a tantusz, hogy mire figyelmeztettem korábban: NEM TISZTA MAGBÓL NEM ÁRADHAT TISZTA SZÓ – még akkor sem, ha ANNAK LÁTSZIK!! És NEM IGAZ az, hogy teljesen mindegy ki mit ír, egy számít: bennem mit indít el.
Nos, ezt hívják „mocsári ködnek”. Ez a MEGTÉVESZTÉS MÁIGÁJA.
Az „olyan mint” – csakhogy a mélyben egészen más. A mocsár sem látszik mocsárnak. Csak ha rá-és belelépünk derül ki, hogy hoppá...De ha időben ÉSZ-re vesszük és KAPCSOLUNK, még mindig van lehetőség kilépni és IRÁNYT VÁLTANI (hmm.. 9.19-kor leírva. Rátüsszentés helyett..)
 
Ma az „észközeim” a HOLDAT, a SZERELMET és a BŐSÉGET küldték. E hármasban a HOLD játsza természetesen a főszerepet, ő a MAG és „adja MAGÁT”. Azaz? A szerelem és a bőség BENNÜNK VAN.
Ők adják a LÉLEK MINŐSÉGÉT. És NEM az anyagét.
A LELKÜLET nyílvánul meg a KINTEN, azaz a külsőn: a szemben, az arcon – és a TETTEKBEN!!
Az életmódban, a körülményeinkben. Tiszta lelkületű embernek a konyhája, a lakása is tiszta. Nem áll halomban a szennyes, nem lepi a bútorokat vastagon a por és a tárgyak is a helyükön vannak. Mondhatni, ez ennyire EGY-SZER-ű. Tehát papolhat valaki csodásan – ha az élete nem tükrözi vissza a szavakat, akkor bizony „hamis a baba”.
 
Már említettem, hogy a Narnia krónikáit olvasom és mivel jó vastag a könyv és csak reggelente olvasom, ezért komótosan haladok..
A mai részben egy álnok lelkű fiú sárkánnyá változása volt a történet magja, aki természetesen addig kinevette Narniát és Aslant, kigúnyolt mindenkit, aki bennük hitt.
Miután sárkánybőrben ébredt egy nap és rájött, esélye sincs újra EMBERRÉ változnia, TÉPelődésében eljutott TENMAGA MÉLYSÉGEIBE és ráÉBREDT arra, ki is milyen volt Ő VALÓJÁ-ban addig. Ön-MAG-ába szállásának legmélyebb pontján, és az éjszaka kellős közepén, mikor a legsűrűbb a sötétség, egyszercsak megjelent Aslan. HOLDFÉNYBE BURKOLVA. Pedig az égen se a Hold, se a csillagok nem voltak láthatók. Ahogy a sárkány-fiú megpillantotta, elállt a lélegzete és bizony eszébe se jutott nevetni, vagy gúnyolódni. Szó nélkül követte a holdfénybe burkolt Aslant, aki elvezette őt egy HEGY TETEJÉRE, egy CSODÁS KERTBE.
Ennek a kertnek a közepén állt egy KÚT, egy MEDENCE, melyből TISZTA FORRÁS FAKADT. Aslan megparancsolta a sárkánynak, hogy vetkőzzön le. Eltartott egy darabig, mire a fiú rájött: a sárkány egy hüllő, tehát a levetkőzés azt jelenti: a BŐRÉT KELL LEVENNIE! Nekiveselkedett hát és a KARMA-ival letépte magáról a bőrt. Belenézve a medence vizébe azonban még mindig a sárkányfejet látta. Újra nekiveselkedett...majd harmadszorra is, de EGYEDÜL NEM MENT SEMMIRE. Nem változott semmi.
Ekkor Aslan lépett eléje és hatalmas mancsával és KARMAIVAL a sárkány SZÍVÉIG HATOLÓAN belekapaszkodott a bőrébe és LEHÚZTA RÓLA az ÖSSZES RÉTEGET! Na, ez mát aztán FÁJT.
Amíg magának csinálta, addig semmit nem érzett. Amikor azonban Aslan végezte, minden porcikája beleremegett.
MINDEN RÉTEGTŐL MEGSZABADULVA Aslan a sárkányfiút beledobta a medence TISZTA VIZÉBE.
A víz először csípett, de aztán selymesen lágy és simogató lett. Ki se akart jönni belőle..
A fiú ekkor ÉREZTE ELŐSZÖR, milyen az, mikor KÖRBEVESZI a SIMOGATÓ SZERETET. Milyen az, mikor SZERETIK és mikor ő SZERET....
Visszanyerte EREDETI MINŐSÉGÉT.
Így jött ki a medencéből...

Ugye értjük?
Ugye érezzük a történet MÁGIÁJÁT??
(A csillagképi utalásokról most nem beszélnék..De 9.33-kor megint egy „rátüsszentés” érkezett..)

Napunk kísérő angyala ASRAEL... Mondhatni, ő ASLAN, a „holdfénybe” burkolt ÉGI ÉBRESZTŐ ERŐ...aki ODA-ÁT-ról - IDE ÁT-ra küldi az emlékezésben rejlő ébresztő erőt...
Hagyjuk? Nem? A DÖNTÉS NÁLUNK van....