MOTTÓ: SORS ÉS FELADAT

 
Nincs olyan ember, aki ne hozott volna magával valamilyen sorsfeladatot. Ami lehet cél és lehet megoldandó.
De lehet az is cél, hogy MEGOLDJUNK egy félbemaradt feladatot...Ehhez mindig TÖBB segítő körülmény áll rendelkezésünkre, mint előzőleg. Mert „az Isten nem kicseszésre játszik”. És ha Isten BENNÜNK, akkor ki ellenünk és kinek lenne érdeke, hogy megszívassuk magunkat?
Senkinek – de az EGO ELMÉJÉT oly mértékben el tudja vinni mindenféle program, hogy képesek vagyunk megszívatni magunkat (erre most duplán rá is tüsszentettem) és bizony képes az ember tenmaga ellenségévé válni.
 
A jézusi tanítás, hogy „szeresd felebarátodat mint tenmagadat”, nem azt üzente, hogy borulj a nyakába és ölelgesd és vond kebledre, hanem azt, hogy ha TE a SZER-en jársz és SZER-ÉN vagy, akkor tudod mi a SZER és ezt a másiknak is meg tudod mutatni, azaz „meg tudod etetni vele”. Mert a SZER, az tényleg táplál.
Ez a SZER pedig nem más, mint az alapvető TISZT-EL-ET, magam és a másik ember irányába, mert bennem a TISZTASÁG, az ISTEN-TUDAT. Manapság pontosan ez veszett ki az EGY-s-MÁS viszonylatában.
 
Sorsfeladattal csak addig születünk, amíg a SORSKERÉK KÖRFORGÁSÁBAN vagyunk. Viszont ez a körforgás KIFUT.
Mert a KÖRFORGÁS KORA, e KOR KÖRE véget ért, visszatért a kiindulási pontjába, bezárult.
„FENT” és a SZELLEMI SÍKOKON már megjelent a MÁS SÍK. Az EREDET minősége. Az IGAZ MI-NŐ-s-ÉG.
Aki JELEN van, az érzékeli mindezt. De amíg az anyag szintjére is átíródik a változás, az bizony IDŐ. Hisz itt a TÉR-ben, az ANYAGBAN, a lineáris IDŐ minőségében vagyunk.
Addig még ÉL a LE NEM ZÁRT FELADAT.
 
Aki érzékelte már az energiaminőség változását, érzékelte azt is, hogy BENNE változik minden. Ha benne minden változik, akkor az is, amivel jött, amit hozott magával. Hisz a BELSŐ MINŐSÉGI változás átalakítja a KÜLSŐT IS. Testben is és az életminőségben is.
 
Tegnap új csoporttal érkeztünk el a kártyavetés megtanulásához.
Bizony ők is megtapasztalhatták, hogy kérdezhetnek ők „általánosságban”, elvonatkoztatva – a kártya akkor is a saját EGYÉNI PILLANATOT fogja mutatni, azt, amiben az ember gyereke épp nyakig ül. Miért? Azért, mert a PILLANATBAN ott van a MINDEN. Tehát az általános ív mindig megjelenik az egyéni élet adott helyzetében. És annak kihívásában, feladatában.
Sokan nem veszik észre, hogy az „isten nem kicseszésre játszik”, sőt! Az új energia minden „IO-RAVALÓ EMBER" életét felforgatja, mégpedig azért, hogy megszabaduljon a MÉLTATLANSÁGBÓL. Például kiemeli egy párkapcsolatból, azáltal, hogy LÁTTATJA, mit művel a másik. Vagy épp LECSERÉLI a párkapcsolatot egy arra méltóval. AJÁNDÉKOT ad. Tehát?
A SORSMINŐSÉG változik – a belső változás arányában.
És ha az új energia a BŐSÉGET HOZZA a térbe, akkor lehet kint akármilyen infláció, az, aki már ÁTHANGOLÓDOTT, vagy MÁR ABBAN VAN, azt fogja megélni. A JÓRA FORDULÁST.
És ezt még csak elhinni sem kell – beszél helyette a TAPASZTALÁS.
 
A tegnapi kirakások még egy valamit sugalltak egyöntetűen: VÁRJ! Nincs ideje a „rohanásnak”.
NE AKARJ! – ahogy a Szíriusz ezt már augusztusban mint „éves feladatot” elhozta. Láthatóan továbbra is érvényes..
TÜRELEM! Minden meglesz, minden eljön, de most légy MAGODBAN, légy csendben és FIGYELJ!!
A csendben létben lehet az ÉRZÉKEKET legjobban kiélesíteni.
És ez további feladat is! Illetve továbbra IS feladat.
Hisz az érzékelés fogja megmutatni, hogy MIKOR JÖTT EL AZ IDŐ a TETTEKHEZ. Mert a megoldás „tálcán érkezik” minden türelmes ember számára, de azt a tálcát meg is kell ám látni!!
Ez pedig LÁTÁS nélkül nem lehetséges.
 
A JÓ SORS JÓ feladatokat hoz mindazok számára, akik kiléptek a „karma karmai közül”. Ez lesz a "Jövő ZENÉJE"...
Még érezhető a tiszteletlen és méltatlan, fojtogató külvilág, ez nem is kérdés. De minden JEL mutatja már, hogy a lefolyóból a dugót kihúzták...
A legnehezebb próba a TŰR ELEM próbája, de a türelem RÓZSÁT TEREM. Mégpedig azt a rózsát, ami minden ÉLET SZIMBOLUMA. Nem véletlenül szerepel rózsa a cigánykártyán, vagy az abból származó Lenormand kártyán. És nem véletlen a „sub rosa” vagy a „rózsakeresztesek” elnevezése sem.
Tehát ERRE a rózsára gondoljunk, miközben gyakoroljuk a türelmet. A KI-VÁR-ást...
 
Napunk kísérő angyala RAZIEL, aki az ÉRZÉKELÉSBEN tud minket megtámogatni. Érdemes a test jelzéseire is odafigyelni, meg az álmokra is. Éjjel a Telihold együtt áltt a NEPTUNNAL – egészen biztosan különleges tartalommal bíró álmaink voltak, akár a sorsutunkat illetően is....