MOTTÓ: A KOCKA EL VAN VETVE

 
És igen! Ez egészen biztosan így is van, mert egyrészt haladunk egy beteljesülés útján, amíg el nem jutunk a végpontig, másrészt pedig ma ez a „Kockák” nevezetű lap úgy fordult ki a pakliból, mint „annak rendje” . Jelezve, hogy a döntések és a megmérettetés ideje lejárt. Elindult a beteljesülés.

Ide másolnék egy nagyon kedves ismerős levelezéséből néhány sort – visszautalva még a Raya és az utolsó sárkány c. mesefilmre is hozzá, mert az sem volt véletlen, hogy épp tegnap előtt tettem ki és néztem meg magam is. Hisz nem akármilyen kódok voltak ebben a filmben..

„Sziszu: az utolsó kék sárkán(y) neve volt Japánban.
Sárkán és a kék óceánkő: a kék óceánkő tartalmazza a Föld belsejében lévő belső vizet. (Erről a minap lehetett egy cikket is olvasni a neten).
A sárkán(y), sarkan = a tudatminőség, a tudatszintet jelzője.
SI: SI-riusi kígyóenergia.
SU: vagy szusz: LÉ-LEG-ZET. Hullámzás...(LÉ-LÉG-zet: tökéletesen sűrítve 1 szóba a LÉ, mint folyadék, fent és lent...levegő és víz, mely nélkül nincs LÉ-tezés...)
A kígyó: a kundalininergia, a MI-NŐ-s-ÉG-ünk. Az EREDET minősége minden emberben.
SAR: ARANY-kor, arany tudattal. (A NIBIRU fordulatának az ideje 1 SAR=3600 év)
KAN: földi helytartó.
Arany tudati rezgéstartományban lévő személy, aki Nagyboldogasszony-Isis Isten földi helytartója: Sar-Kán.
Kék sárkán(y): a kék tudati rezgéstartományban lévő földi helytartója Nagyboldogasszony-Ízisz Istennek.
VIL/VIR: ahol az L és R hangváltók. Az egyik a VILÁG, a másik a VIR-radat. A VIRA vagy WIRA szó BŐSÉGET jelent és az Esthajnalcsillaghoz kötődik. Ő pedig nem más, mint a VÉNUSZ, a BŐSÉG, a létezés áradása....
VALAKINEK TAVASZ, KIKELET ÉRKEZIK AZ ÉLETÉBE, VALAKINEK AZ ÉLETÉBE ŐSZ ÉRKEZIK.”

(A SARKANyról, a kígyóról, a kékségről, a KAN-ról a KÉK vér gyermekei könyvekben lehet részletesen olvasni)

Tehát: a KOCKA EL VAN VETVE.

10-e van. Indul egy MÁS SÍK indul útjára... Ez Erzsébet távozásával egyértelműen érezhető. Az egész TERET átjárta egy MEGKÖNNYEBBÜLÉS.
A 10-es ház az asztrológiában a KIÚT,a megoldás háza. SATANAI minőségű: a döntéseim eredményei láthatók itt. A VÁLLALÁSAIM. És ma a 10-es ház érkezett...Mellé a NYILAS és a MARS jele. Ők ketten már jó pár napja ismétlődnek és nem véletlenül. A NYILAS jele önmagában mutatja a CÉLRATARTÁST és a „kilövés” energiáját. Arra tartok, ami mellett letettem a voksom.
Eddig napokon keresztül a 4-es ház érkezett, ami a 10-essel SZEMBEN álló. A 4 az alap – a 10 a kimenet.
Ugye, hogy milyen csodásan jelezték az égiek, hogy először az ALAPOKBAN kell a VÁLTÁSNAK megtörténnie és utána lehet az UTAT BEJÁRNI??

A MARS a „Teremburán” az ALDEBARAN-FÖLD-ANTARES tengelyben áll. Ez a SZÍVBÉLI LÁTÁSBÓL FAKADÓ ERŐ mutatója, mely mindennek a mozgatórugója. Emanueli „szint”.
Aki ezt ÉRZI és ÉRTI IS, valóban „új tavaszt” élhet meg, mert a MARS = KI-CSÍRÁZÁS energiája. A MAG életre kelése....
Csak kiben MILYEN, Mily-ÉN az „ÉN MAG”-ja?? Ez pedig EGY-ÉN-i döntés hozadéka...

Elindul a VIL-ág VIR-radata, a SZÉT-választás, amit a NIBIRU tavaly „betolt a térbe” – de kimondottan a SZER ELEM EREJÉBEN.
A NIBIRU egyértelműsítette, hogy a FÖLD programja változik (természetesen összes kozmikus társunkkal egyetemben, ami idén június végén realizálódott). Mindenki dönthetett: ÁTHANG-olódik az EREDET mi-NŐ-ségére, vagy marad a kifutó kor-kör mintázatában.
Megérkezett a „jövő JÖVŐ”.
A változás TESTBEN megélése egy egyedüli LEHETŐSÉG. Senkire nézve nem kötelező. De egy hatalmas tudati ugrás, amire nem képes mindenki. Viszont tudni kell, hogy SENKI NEM JÁR ROSSZUL. Hisz az egész LÉTEZÉSRE a SZER ELEME érvényes!
Akik elmennek, a „szokott”, „bejáratott” módon „ODA-ÁT” fogják a szembesülést megélni, mint ahogyan azt a „Nosso Lar” c. film oly látványosan bemutatta. És ott és onnan fognak tovább lépni – hisz a filmben is látható volt: az CSAK az ELSŐ ÁLLOMÁS, ahova érkeztek.... „Alapfok”...
Akik ITT maradnak, ők a VÉNUSZI PÁSZTOR SZER ETETŐ ENERGIÁJÁT fogják a Földön újra működtetni.
Az Ó-KOR-KÖR ORIONI ELME-programja még a végállomásig kifut, a működtetőivel együtt – aztán kész. Pont. Slussz-passz.
Arról, hogy mi jön azután? NINCS KÉP. Nincs „VANSÁG”. Ezért nem is jósolható. De minek is?
Hisz az egy más tudatsík, ahol az ÉRZÉKELÉS lesz az alapműködés. Amit már most edzünk. Ha pedig „ÉL-ES” az érzékelés, az azt jelenti, hogy ÉLŐ, és ha élő, akkor mindig a pillanat a döntő, mert nem lesz benne IDŐ- legalábbis úgy, ahogy most.
Tehát innentől nincs többé „kész” program, ami csak az „ORIONÉ” lehetett, és amit előre lehetett látni. Miért lehetett előre látni?
Mert meg volt írva. Egy Tól-IG tartományban kapott lehetőséget. Volt eleje és vége. De a KÖR KÖR-be-ÉRT...A karma minden körével egyetemben.

Napunk kísérő angyala ma RAFAEL, aki a SZUSZ-ra hívja fel a figyelmet.
Dél-Amerikában a SZUSZ=ISTEN. És MI pedig értjük is, hogy miért kell MÉLYEN SZUSZOGNI!
Gondoljunk hát arra, hogy mikor LE-v-EG-őt veszünk, azaz szuszogunk, akkor az IS-teni MINŐSÉGET mozgatjuk MAG-unkban.
Tágítjuk a tüdőt – vagy szűkítjük? Mi döntünk..