MOTTÓ: BIZTONSÁG

 
Ma újra a 4-es szám került elő, mégpedig „minden szinten”: a kockákban, a lapokban és a „Teremburán” egyaránt. A nap dátuma, a 9-9 ma másodlagos szerepet kap, de mindenképp JELEN VAN.
Mit jelent a 4-es szám? (Érdemes szeptember 4-re visszalapozni): KERETET és KORLÁTOT. A FORMÁT. Azaz MAGÁT az ANYAGOT. Ezért a FÖLD száma is. A 4 a MUNKA, a TEREMTÉS száma – de a teremtés nem más, mint az „odaát” már „meglévő létező” formába öntése. A „4” jelöli a HÁZAT. A HAZÁT.
Azt a „4 falat”, amit magunk köré építünk, ahova visszahúzódhatunk világ elől. Ez a mi BIZTONSÁGUNK – de éppúgy lehet a KORLÁTUNK IS, ha a FÉLELEM tart minket közötte és nincs bennünk mersz a kilépésre.
Tehát minden BENT dől el. MAG-unkban..
 
Minden embernek alapvető igénye a félelemmentes élet, a BIZTONSÁGBAN való LÉT-TUDAT.
A gyerekekben még megvan a teljes ősbizalom, ők még a SZER-t ismerik, hisz abból jöttek és sokáig abban is vannak és tudják, hogy ez „jár” nekik. A félelmet idővel megismerik... Tehát TANULT MINTA. Mondható, hogy a földi lét velejárója és azért van, hogy megóvjon minket váratlan veszélyektől. Nos igen. DE CSAK EBBEN A SZELLEMI LÉTMINŐSÉGBEN, amiben jelenleg vagyunk. Amit úgy hívunk, hogy a „TAGADÁS KOR-KÖRE”.
Az ősbizalmat ELFELEJTETTÜK. Pedig EMLÉKEZÜNK RÁ – ÉRZÉS SZINTEN. Tudjuk, hogy van, hogy létező. Márpedig, ha tudjuk, hogy van és emlékezünk is rá, akkor VAN IS.
De miért nem éljük?? Miért nem élhetjük EGYSÉGESEN, ha tudjuk, hogy VAN?
Azért, mert ahhoz egy teljesen MÁS TUDATSZINT kell. Ahhoz fel kell jönnie az ÉLŐ EMLÉKEZETNEK.
Most ebben vagyunk.
Ennek az ÉLŐ EMLÉKEZETNEK az ébredésében.
Mégpedig azért, mert az ANYAGBAN, a TÉR és IDŐ és FÉNY birodalmában elérkezett a VÁLTÁS IDEJE. Kifut egy KOR-KÖR és már itt van az ÚJ, ami nem más, mint AZ EREDETI, az UR-ANAi, az EGYSÉGES, a mindent MAGÁBÓL ADÓ SÍRI ŐSI „BOLDOGASSZONYI” ERŐ. Mely a TELJESSÉG ereje, tehát BENNE LEHET a BIZTONSÁGOT megélni. Ahogy a gyerek is az anyja ÖL-ében, ÖL-elő karjai között éli meg ezt a TELJES BIZTONSÁGOT.
És akkor most gondoljunk bele, hogyan lett az ÖL-ből ölés, gyilkolás??
Csakis a MEGTAGADÁSSAL.
A mindennek az ÁTFORGATÁSÁVAL. A FEJE TETEJÉRE állítással.
A KETTÉ HASÍTÁSSAL (ez a 12), mely KETTÉ hasítás megteremtette a FÉLELMET, mivel a kétfelé hasadt felek EGYIK RÉSZE akarta a „teljes egyet” eljátszani. Ez volt a HYM-ség, az X-ből vett Y.
Mondhatni „megkapta az engedélyt” a játszmára, egy „Kor-kör” erejéig, de csakis azzal a feltétellel, hogy a MEGTÉRÉSE kizárólag „A NŐN” keresztül történhet meg. A TISZTA NŐ ÁLTAL, a SZER ELEM EREJÉBEN. Ami egyébként is BENNE ÉL - hisz egy X benne van!
És minden ember MINŐSÉGE a benne élő NŐ-ség kiterjedése!
De ezt is kiforgatta az Y: megteremtette a maga nőideálját, az „Y nőt” – akinek már nem az ANA MINŐSÉG a lényegi, hanem az, hogy nőként hogyan lehet férfi.
A magszórónak kellett a nő magszóráshoz, megcsúfolva az eredendő tiszta célt, a "hazatalálást" az "ÁTMINŐSÜLÉST" - de ez a női minőség felzabálta a magszórót, hisz épp ezzel tartotta markában.
Ahogy az ELME csillapíthatatlan szomjúságú, ha nem a szívére hallgat, ugyanígy az érzékek is, ha nincs bennük szívbéliség. Mindkettő felemészt... És mit vesz el? Pontosan a belső békét, a biztonságtudatot, a nyugalmat, az ÉLET RENDJÉBE vetett BIZALMAT...
A BIZTONSÁGTUDATUNKAT mindig a külvilág eseményei szokták kibillenteni.
Valahol joggal, mert ALAPVETŐEN NEM AZ ÉLET velejárója a békétlenség, a tiszteletlenség, az ellenségeskedés, vagy ennek túlfűtött fokozata, a háború, a rablás, az ÖL-döklés...
A Földön az ASSZÍR, a TAGADÓ szellemiségnek köszönhető az a kibillenés, amiben már évezredek óta él az EMBER.
 
Kik az asszírok?
Akik szembe fordultak a SÍRI, a SZÍR, az EREDENDŐ ANA minőséggel. Erről a folyamatról szólnak a Kék vér könyvek és magam is több videoban beszéltem erről, kiemelve, hogy ha az „A”-hanggal egy fogalom ellenpárját adjuk meg, ami az „AL”-hang, akkor miért is kezdődik az ABC- az „A” hanggal és nem az „I”-vel, mely a LEGMAGASABB?
Hát azért, mert a TAGADÁS SZELLEMISÉGÉT ÉLJÜK.
„Nyelvében él a nemzet” – mondja a közmondás. Igen.
A NEMESEDETT nyelvű népek, akiknek nyelvében ott a HÍM-nem, a NŐ-nem és a SEMLEGES-nem, bizony a TAGADÓK. „NEM”-esek.
És rabolják is a „nemesi” címeket, rangokat...
Élükön a BRITEKKEL.
Akik eltaposták az ősi kelta kúltúrát, (ami velünk rokoni), kiirtották a NŐ-S-ÉG-et és ERŐSZAKKAL, megfélelmlítéssel, rablással, fosztogatással, gyilkolással gátlástalanul uralmuk alá hajtottak földrészeket, más népeket, elvéve tőlük a BIZTONSÁGUKAT, OTTHONUKAT.
A legnagyobb kiterjedésre I. Erzsébet idején tettek szert.
A lezárás pedig II. Erzsébettel következett be.
ELMENT az a KIRÁLYNŐ, aki nőként, az EREDETI boldogasszonyi minőséget MEGTAGADVA tartotta vasmarokkal fogva a „BIRODALMAT”.
 
Már szó volt arról, hogy a hímségi „nemesedett” világ, mely szembefordult EREDŐJÉVEL, melyből VÉTETETT, azaz az ANA-val, megteremtette a „MAG-A” „méltó párját”, az „Y NŐT”. Azaz azt a minőséget, mely „velejében” hímségi, csak testében nő. Ez a nő, akkor nő, ha olyan lehet, mint egy férfi. Neki az ERŐ a fontos. A HATALOM. Az URALKODÁS. És nem a lényeg: maga az ÉLET, a LÉ áramoltatása, annak fenntartása és továbbadása.
A LEGMAGASABB MINŐSÉGBEN.
Az „Y NŐ” számára ez a lehető legutálatosabb „kötelesség”.
Feladat. Nyűg. Teher. Mert elfelejtette „kiváltságos” szerepét, azaz ISTEN-NŐI mivoltát.
Ezt az ISTENNŐI mivoltot évszázadokon, sőt, évezredeken keresztül tudatosan rántotta sárba a NEMESEDETT NEMISÉG – mert pontosan EZT nem tudta soha uralni. Hányszor fordult már elő a történelemben, hogy ha valami nem lehet az „enyém”, akkor inkább pusztuljon? Ez a tipikus rabló, leuraló mentalitás jellemzője...
 
Ma 9.9 van. Ami egy VÉGÁLLOMÁS jelölője.
A „Teremburán” SATANA-URANA „4-szög”, azaz kvadrát állt fel, ami egy TEREMTŐ négyszög, összekötve a BAK+VÍZÖNTŐ és a KOS csillagképeket. Mindehhez a MARS beállt az ALDEBARAN-FÖLD-ANTARES tengelybe. Aldebaran=Bika szeme, Antares=Skorpió SZÍVE.
Ezt a konstellációt, így „zusammen” nem tudom másképp összefoglalni, minthogy VÉGET ÉRT A MÚLT SZELLEMISÉGE.
AMEN. Ende gut - alles gut 🙂..

Innentől EGYÉRTELMŰEN MÁS SZELEK FOGNAK FÚJNI az ANYAG, a „4” síkjában.
Eljött a SZÍVBÉLI LÁTÁS, azaz BOLDOGASSZONY kiteljesedésének az ideje. HELYRE ÁLL A REND. (Persze nem egyszerre, lépésről lépésre).
Aki eddig „edződött”, hangolódott, az most teljes nyugalomban van, neki „csak” egy pont az i-re mindaz, ami történik (9.33-kor....)
Aki eddig nem volt „Magában”, azt most felkaphatja a „forgószél”, ami felhúzhatja a redőnyt a szemén... Egy biztos: VILÁGOSSÁGBA térhet mindenki, aki LÁT!
Ezt mutatta tegnap MINDEN KÁRTYA – mert többen is húztunk rá, rákérdezve, ezek után mi vár a világra.

Napunk kísérőangyala MIHÁLY (aki NEM HÍMSÉGI angyal), kinek üzenete a 4-es teremtő fényszöghöz kapcsolódik: BIZTONSÁGBAN VAGY!
Tehát? „Don’t fos, be happy!”