MOTTÓ: MINDEN IO

 
... még akkor IS, ha nem annak LÁTSZIK! Mert „az Isten nem kicseszésre játszik”.
És minden ÉRTÜNK van.
Sehol nincs a teremtésben olyan, hogy „rossz”, hogy „hiány”, meg hogy „gonosz”.
Csak a „hülye fejünk” van, az EGO MEGTÉVESZTHETŐ ELMÉJE, amire a „TAGADÓK”, a „haszonlesők” építenek, akik SAJÁT GYENGESÉGÜKET mások erejével igyekeznek pótolni - kihasználásuk révén. De ez is CSAK egy „teremtett világ” – minden, ami az EGOHOZ kapcsolható, hisz CSAK az EGO, azaz az ANYAG világában vannak a LÁTSZATOK!

A gyengék az isteni fogalmakat kiforgatva, feje tetejére állítva, átértelmezve hitetik el a kihasználtakkal, hogy jót cselekszenek. Csakis így működhet a nyilvánvaló hazugság, mert különben még a legnaívabb embernek is kitűnne a lóláb. Úgy kell a megvezetést csomagolni, hogy hihető legyen! Hogy legyen benne igazságmag, amire ráharap a jóhiszemű ember – aztán máris úgy járt mint a hal: horogra került és vezetik madzagon...
Ilyen megvezetés pl – csak hogy a „kedvenceimet” felsoroljam: a „SZERESD (és NEM TISZTELD!!! – óriási különbség) felebarátodat, mint tenmagadat”, aztán a menyországgal való kecsegtetés és pokollal való riogatás, aztán az, hogy „mindenkinek megvan a maga igazsága és hagyni kell megélni” – tehát vannak jogai, de felelőssége természetesen nuku, aztán az, hogy „a jó ember ALÁZATOS(!!)”.... és még lehetne sorolni, de most több nem jut eszembe. El tudják hitetni az ego elméjével, hogy a munka és az azért fizetett bér teljesen természetes arányban állnak egymással, hogy a tőzsde a gazdaság motorja... stb.. stb..
Nem megyek bele.
Mégpedig azért nem megyek bele, amit már tegnap is írtam: a KÜLVILÁG ADOTT.
Nem véletlenül működik ez a rendszer.
Nem véletlenül vagyunk EBBEN. Nem véletlenül születtünk EBBE és EKKOR.
Nagyon sokféle minőségű rendszer van – és MINDEGYIK MEGVAN MOST IS egyszerre a Földön.
Van ősközösség, van technokrácia. Van szolgarendszer, van egyenrangú közösség.
Van pénzuralom és van olyan hely, ahol azt sem tudják, mi az és békében élnek.
Tehát MINDEN SZINT megtalálható MINDIG ÉS MINDENKOR. Legfeljebb csak nem tudunk róla.

Az EGY ÉN, mint „színész” számára pedig a „színpad” adja meg a „játékteret”, a „játék feltételeit” – azaz a SORSUTAT, ami oda-visszaható alapon kihozza belőle azt, amit a vállalt szerepen keresztül MEG KELL ÉLNIE.
Mindig Mozarttal szoktam példálózni: nem véletlenül született ABBAN a korban. A háttér, a sorsút hozta ki belőle azt a tehetséget, amit meg kellett élnie. Ugyanakkor itt az anyagban meg kellett tanulnia az anyaggal is bánni: először írni-olvasni, majd zongorázni, kottát írni, a többi hangszer működését megismerni, és közben a társadalomba is beleilleszkedni. Mely utóbbira képtelen volt. Ezért nem is maradt sokáig... Viszont pont annyi ideig, amíg MINDENT kiadott magából, amiért jött. (9.11-kor leírva...mondhatni „amen”). Szenvedett sokszor, megélte a mélységeket és magasságokat, de alapvetően boldog ember volt.

Mi a BOLDOGSÁG? Az ÖRÖMLÉT, azaz a MEGELÉGEDETTSÉG.

Az örömlét nem azt jelenti, hogy állandóan ujjongok és fülig ér a szám és akkor is vigyorgok, mikor sírhatnékom van – NEM!
Az örömlét az a TUDATÁLLAPOT, mikor ÉRZEM ÉS TUDOM, hogy az ÉLETBEN minden RENDBEN van. Hogy az „isten nem kicseszésre játszik” – pláne akkor nem, ha tudva tudom, hogy BENNEM, MAGOMBAN kódolt!! Ergo: ha isten bennem, tehát velem – akkor KI ELLENEM??
Csak egy másik ember...
Annak a rosszindulata. Akiben NEM ÉL az ISTEN-GÉN. Aki FÉL ELEM-ben van, ezért ELVÁR, és ha nem kapja meg, akkor GYŰL-ÖL... Ha netán meg szembesítik, akkor mindent tagad...
Ő aztán nem!! Ő a legistenfélőbb ember!... Ismerjük e fajtát..

A FÉL ELEM, azaz a TÖRT ÉN elem történelmének kora LEJÁRT.
Ezt sokan érzik, de bizony sokakat gyötör a TÜRLEMETLENSÉG, hogy mikor válik már láthatóvá KINT IS? Mikor lesz vége a tombolásnak és rombolásnak és annak az elviselhetetlen emberi minőségnek, mely minden együttélést lehetetlenné tesz?
Mert se tisztelet, se tisztesség, se tisztaság nincs bennük.

Nos, ma, amikor a HOLD és SATANA együtt állnak a BAK és a VÍZÖNTŐ csillagképek átfedésében, csak azt mondhatom, hogy TÜRELEM. Minden ÉRIK. Minden TISZTUL. Minden FOLY-amatban VAN, mert ennek van itt a "sorszszerű ideje".
SATANA száma a 8. Ma 8-a van. Véletlen egybeesés, hogy épp ma áll együtt a Holddal?
"hát persze"....
Mi a 8 jelentése? Ok és okozat. Aratás, Lezárás. ÁTlendülés.
Hova? Az ÉRZÉKEKEN TÚLI tartományba, ahol a KÖVETKEZŐ láthatóvá váló történet "megírása" folyik...
Ami MÉG NEM LÁTHATÓ – viszont ÉRZÉKELHETŐ. És ez utóbbin van a hangsúly.
Azaz: JELEN LENNI A JELEKNEK A JELENBEN!
Jelenleg nincs más út és módszer. Tudva azt, hogy az a „MÁS-SÍK NAP” már „dolgozik”.
Ezt érezzük is, hisz egyidőben BENNÜNK is FOLYIK a változás. Még jobban mélyül és tágul a MAG-látásunk, a látszatok mögött meghúzódó szándékok észlelése és az összefüggések értése egyre egyértelműbb bennünk.

A „Teremburán” a HOLD és SATANA közvetítik mindezt, az „észközökben” pedig a NAP kapja a hangsúlyt. Mit jelent ez?
Azt, hogy figyeljünk a VEZÉRELVÜNKRE! Mit követünk?
Mi határozza meg a TETTEINKET? Mert dumálni tud bárki bármiről. Na de a tettei....

Mai angyalunk újra METATRON, aki alapvetően a szellemi megértést támogató angyal.
Ő az, aki mindig rámutat a „fontossági sorrendekre” is. Arra, hogy az ANYAG VILÁGÁBAN mindenhez IDŐ KELL. (Rá is tüsszentettem).
Tehát?
Legyünk MEGELÉGEDETTSÉGBEN, örömlétben – ne hagyjuk magunkat a LÁTSZAT alapján kibillenteni és legyünk TUDATÁBAN annak, hogy a láthatatlan tartományban érik és növekszik a MAG, éppúgy, ahogy egy kisbabának is kell 9 hónap a láthatatlan BELSŐ TARTOMÁNYBAN, mire érett lesz a KÜLVILÁGI ÉLETRE....