MOTTÓ: VÁLTOZ-TATÓ ENERGIÁK

 
Aki foglalkozik „észközökkel”, tudja, hogy vannak azok a „hihetetlen” momentumok, amikor már felnevet, hogy „hát ez nem létezik”. Pedig dehogynem!!
Hisz az „észközök” feladata pont ez: megmutatni a tapinthatón túli világ létezését és befolyását!! Ráadásul igaz ez a csillagállásokra is: már nem egyszer és nem kétszer tapasztaltam, hogy mutatnak valamit a SZEMMEL LÁTHATÓ VILÁGBAN és VILÁGNAK – „KÖZ”-ben VAN MÖGÖTTÜK EGY MÁSik HÁTTÉRÜZENET, mely MINDENT FELÜLÍR. A konstellációkat IS. Mert azok értelmezése EMBERALKOTTA – és NEM ISTENI EREDETŰ.
Márpedig az „észközök” mindig a FELSŐBB AKARAT, az „isteni eredet” súgását jelenítik meg.
Ahogy most is.

Már harmadik napja érkezik a „Féltékenység” lapja, ráadásul "repülő üzemmódban", hogy még csak húzni sem kell 🙂- ami NEM az, ami a neve. Sőt! Pontosan az ellenkezője!!!
Ezen a lapon a FELSŐBB AKARAT „tolja be a kezét” a TÉRBE, azért, hogy az EGY-MÁS-ba felejtkezőket, azaz a süketeket és vakokat ÉBRESSZE!!! (hmm... épp 10.44-kor írom le, tehát bingo..)
A „Fétlékenység” lapja mellé ugyancsak harmadik napja érkezik a KÜLVILÁG, a „MÁS SÍK” jelölése, tehát az, hogy a „KINTI” világban mutatkozik meg a VÁLTOZÁS ENERGETIKÁJA. Haladunk a befejezés, a lezárás irányába – ami egyben a megújulás, a megtisztulás iránya is.
Mindeközben természetesen BENT MAGUNKBAN is éljük tovább a nyitásokat, változásokat, a MAG-megújításokat...

Tegnap előtt néztem meg újra a LUCY c. filmet és amelyben a csodás képességeket az agykapacitáshoz kapcsolják. De erről "MI" már nagyon jól tudjuk, hogy csak következmény: az IGAZI OK a „KÉK SZER” (kék tudattal ÉRTVE). E "KÉK SZER" mindent átható ELEMKÉNT hozza ki a MAGból az EREDENDŐ KÉPESSÉGEKET!!
Akárhányszor láttam idáig ezt a filmet, minden egyes alkalommal a zsigereimben éreztem. hogy TUDOM ezeket a képességeket!!
Csak pillanatnyilag nem tudom élni és működtetni. Egyébként saját érdekemben...
Tegnap rákérdeztem az ingára, hogy jön-e valami külső katalizátor (mint pl a Kék vér könyvek voltak számomra), amik majd kiváltják a dekódolást, de a válasz „NEM” volt. Viszont „IGEN” arra, hogy belülről fog a nyitás megtörténni, lépésről lépésre....

Ha belegondolok, ez most is már így megy.. Hisz napról napra „történik” egy MEGÉLÉS, aminek hatására ÉREZZÜK, hogy megint „beljebb kerültünk”, megint tágult a tudatunk, megint többet tudunk, többbet látunk. És mindez lecsapódik a tetteinkben is.
Én például már a legkisebb zavar vagy lelkiismeretfurdalás nélkül TÖRLÖK bárkit az oldalamról, akinek a stílusa nem felel meg az igényeimnek. Aki fröcsög, köpköd, bizonygatva, hogy én vagyok arrogáns és kirekesztő, mert a hülyeségeit nem engedem be és teszi mindezt ráadásul egy álkép alatt – annak NINCS HELYE ITT. Már nem érdekel a számomra méltatlanok véleménye, bátran felvállalom, hogy olyan vagyok, amilyen. Akinek nem tetszik, nem kell itt lennie és nem kell az oldalt olvasnia. Érdekes módon mégis itt vannak és mégis olvasnak. Vajon MIÉRT IS???

És ugyanezt a hozzáállást javaslom MINDENKINEK. Legyen nyugodtan kirekesztő. Mindenkivel és bárkivel, aki visszahúzza, aki idegesíti, aki szívja az energiáját, aki nem érti és érzi, hogy ő miről beszél. LEJÁRT A KEVEREDÉS IDEJE!! Mint tudjuk, ocsú a búzától, lencse a borsótól SZÉT-VÁLASZTÁS-ra kerül.
Mindenkinek VÁLASZTANI kell és VÁLASZT ADNI.
Tiszta MAG – vagy MAG-tévesztés?
ELME vagy SZÍV?

Gondoljunk csak bele a KEVEREDÉS OKÁN: a mostani szellemi irányadók vajon miért erőltetik a migrációt?? A KEVEREDÉST? A KEVERT FAJ eszmeiségét?? Miért töltik fel Európát teljesen más identitástudattal rendelkező népséggel??? Mert a keveredés során MINDIG A HELYI FOG ELSILÁNYULNI ÉS A BETOLAKODÓ FOG LEURALNI. Nyugodtan el lehet menni napjainkban Németországba, Franciaországba, Angliába, vagy a skandináv államokba: ott EZ VAN!
Aki PUSZTÍTANI AKAR, ezt a taktikát követi....Lásd Amerika és Ausztrália vagy a gyarmatok sorsát...
A módszer lényegét nagyon szemléletelesen megírta Wass Albert a Patkányok lázadása című írásában. Meg a regényeiben is...
Mi meg tudjuk tapasztalatból. István is a halálos ágyán jött rá, hogy mekkora bűnt követett el a magyarokkal szemben a keveredés politikájával..
Tehát nem véletlenül tolja ma is a háttérhatalom az arcunkba, hogy a „keveredés adja az erős genetikát”.
Vagy nem..

Mondjuk velünk „melléfogtak” a „keverők”, mert egyet felejtettek el, és soha nem is tudták felismerni, mert ÉRZÉKELÉSBEN a nulla szinten működtek: a MAG-ot kiírtani nem lehet!!! Telepíthettek bárkit a nyakunkba, elvehették az ország kétharmadát – akkor sem lehet az EREDET HORDOZÓIT eltüntetni! Mert a MAG mindig kicsírázik!

Ahogy az orioni programnak, a „Mindent változtass meg amit lehet”-nek is felmutatta a STOP-táblát az EREDET ÁLLANDÓSÁGA, az ISTEN-ANYAI minőség megváltoztathatatlansága.
Eddig és nem tovább...
ELÉG VOLT!
Ez van MOST. Ezt éljük MOST. A „Megállj és nem tovább”-ot.
Vége a „Mindent változtass meg” játszmájának, visszatér az EREDET TISZTASÁGA és ÁLLANDÓSÁGA.
De ezt először BENT, MAG-unkban kell megélni, erre magunknak kell ráébredni, magunkban kell mindezt MEGÉREZNÜNK!!!
Hol? A SZÍV-ben, mely VISZ, mely VÍZ-VÁLASZT...
Ha ez REND-ben a HELY-ére került, akkor elindul a KÜLVILÁG IS..

A külvilágot illetően sokszor elmondtam: ADOTT.
Egy KÉSZ PROGRAM, amibe mi újra és újra beleszülettünk, a sorskörök körözésében (Ráadásul nem is linearitásban.)
Ha most kilépnénk, menne minden tovább? Igen.
Ha most épp ideszületik valaki, akkor BELESZÜLETIK A VAN-ba? Igen. Tehát? Adott a KÜLVILÁG? Adott.
Amit mi VÁLTOZÁSKÉNT hozunk és megélünk, az SAJÁT MAGUNK MINŐSÉGE. Ezt visszük bele a „színdarabba” és ezáltal hatunk MÁSOKRA. SOHA NEM AZ ESEMÉNYEKRE, hanem MÁSOKRA!!!
Ugyanígy hatnak a BOLYGÓK IS. SOHA NEM ESEMÉNYEKET VÁLTANAK KI – hanem RÁNK vannak hatással, befolyással.

A KÜLVILÁG eseményeit azért és ADDIG lehetett megjósolni, amíg VOLT.
HA NEM LETT VOLNA ADOTT, AKKOR SOHA SENKI NEM LÁTHATTA VOLNA ELŐRE!!!! Ez nem jutott eddig az "okosok" eszébe?? Nem hát, mert soha nem foglalkoztak "észközökkel". SŐT! Tagadták őket... Nem véletlenül, hisz így lehet "ringatni", hülyeségekbe belealtatni...

Immár eljött az a PONT, amire oly sok lélek várt mát, amikor az „előre megírt forgatókönyv” IDEJE LEJÁR.
Annyit lehet látni MÉG belőle, amennyi HÁTRA VAN. És nem többet. Hogy UTÁNA MI JÖN?
Arra bizony nincs válasz.
Ez a VÁLTOZTATÓ ENERGIA ÉRZŐDIK A TÉRBEN.
Az, ahogy kifut a LEJÁRÓ KOR-KÖR TÖRT-ÉN-ELEME és közben egyre jobban TERET NYER az ÚJ KOR-KÖR EGÉSZ-SÉGE....
De ezt CSAK ÉRZÉKELNI LEHET. Elmével felfogni NEM.

Az ÉRZÉKELÉST támogatja ma HANIEL, a HOLD angyala,
És mit ad Isten: a „Teremburán” ma a HOLD és a JUPITER, (a JÓ PI TÉR) kapcsolódnak össze. Szembenézés mindazzal, ami LEJÁRT. Aminek VÉGE. Szembenézni az IGAZSÁGGAL, hogy látva értsem, MINEK JÁRT LE AZ IDEJE? Miért kell kötelékeket, családi kapcsolatokat, érzelmeket, nosztaligát VÉGLEG ELENGEDNEM?
Ez a FELSZABADULÁS, a MAG-szabadulás útja...(11.00-kor...)
BENT.
És majd KINT IS. Ott is megtörténnek a LEZÁRÁSOK, az ÁTVÁLTOZÁSOK – amiket korábban előre meg lehetett jósolni, hisz LÁTHATÓ VOLT.
De hogy mi lesz az ÁTVÁLTOZÁS UTÁN?
Az TITOK..