MOTTÓ: „KRISTÁLYTISZTA SZÁNDÉK”

 
Ma a napi angyalkártya üzenetét hozom, aki MIHÁLY (és akiről tudjuk, hogy NEM HÍMSÉGI MINŐSÉG!!) és aki pontosan azt az ERŐT képviseli, ami a bennünk élő IS-TEN-GÉN ereje.
A TISZTASÁG EREJE.
Erről Jézus is eleget prédikált – de ha ma előlről kezdené, ugyanúgy csak a legkevesebbek hallanák meg, mint anno.
 
Jómagam is sokszor megkaptam még vállalkozói koromban, hogy „nézhetsz a tükörbe tiszta lelkiismerettel, közben meg éhenhalsz”. Akkor, amikor nem voltam hajlandó megalkudni. Nem voltam hajlandó megalázó (pontosabban számomra megalázó) feltételekbe belemenni azért, hogy egy nagyobb projekt a miénk legyen. Ezért aztán SOHA nem is lett. Mondhatni a „morzsákon” éltünk – de mégsem éltünk soha hiányban, sőt. Amikor valami elveszett a réven, szinte azonnal visszajött a vámon.
ÉN LÁTTAM ezt az összefüggést – ezért aztán mondhatott nekem bárki bármit, maradtam a TEN-gelyben. A lelkiismeretemmel így aztán soha nem kerültem összeütközésbe és utólag visszanézve meg még inkább megmutatja magát: ha úgy cselekszel, hogy mindig a tükörbe tudsz nézni, SOHA NEM FOGSZ ÉHENHALNI.
Viszont a lelked, ha nem tud tükörbe nézni – éhen fog halni...
Ugye értjük? Ugye érezzük?
 
Nemrég mesélte egy ismerős, akinek mindig jelentős álmai vannak, hogy a minap álmában 2 NAPOT látott az égen. Ő csak rácsodálkozott, hogy ez miként lehetséges – nekem meg azonnal „lejött a szimbolikája”, hisz EBBEN VAGYUNK!! (És erre most ráadásul rá is tüsszentettem!)
„MÉG VAN” az „ELŐZŐ KOR NAPJA”, aminek már lejárt a programja és már csak „kifut”, és "MÁR VAN" az „ÚJ KOR NAPJA”, melynek a programja az EREDET MINŐSÉGE, aminek pedig ALAPJA a KRISTÁLYTISZTA SZÁNDÉK.
Már részletesen kibontottam ezt a helyzetet, nem is egyszer, számomra ez az álom felért egy „rátüsszentéssel” (és most újra rátüsszentettem 😋)
 
Nem véletlenül indult el a TISZTOGATÁS, nem volt véletlen a MEGMÉRETTETÉS, amit a fejemhez vágtak, de nem érdekel.
Aki ÉRZI, az ÉRTI IS, hogy miért.
Mindehhez hozzátartozik az ARC felvállalása is, ami megint nem véletlenül most vált kihegyezett kérdéssé, hisz a TÜKÖRBE NÉZÉS alapfeltétele a tiszta ÉN-hez. És ezzel a kör körbeért....
A tükör pedig a tükörben a mi saját SZEMÜNK, a "Kinti" világban pedig a MÁSIK EMBER SZEME, amiben szintén meglátjuk magunkat. Az ő tekintetének felcsillanása vagy elhomályosodása lesz a jelzés számunkra - persze ismerve és tudva, kivel állunk szemben.
 
Már nagyon sokszor elmondtam, hogy a nyálas spiri tükörelmélet az egyik LEGALJASABB CSÚSZTATÁS a LÉLEK ISMERET MEGALÁZÁSHOZ. A „BENT-KINT tükörelmélet” VALÓJÁBAN az, hogy a BENTI LELKÜLETÜNK jelenik meg KINT AZ ARCUNKON. MINŐSÉGÜNK a „homlokunkra van írva” – és ezt olvassa a „MÁS SÍK”. Egyébként pedig a szójárásunk őrzi az EREDETI tanítást: a SZEM A LÉLEK TÜKRE. Pont. És az ARC IS.
Vannak mély vonásokkal barázdált arcok, amelyen minden barázda árulkodik. Mesél. Megmutatja embere sorsát. És ha van hozzá egy nyílt tekintet, akkor tudható: az illető megjárta a „hadak útját” és tiszta maradt.
Aztán van a másik véglet, a barázdamentes sima arc. Amiről semmi nem olvasható le.
Erre szoktam mondani: annyira sima, hogy lecsúszik rajta a jelleme....

Nos, száz szónak is egy a vége: MI MELYIK NAPOT VÁLASZTJUK?
A szánkkal kijelenthetjük, hogy természetesen az újat – csakhogy a „JEL-LE-M a JELEM”, pontosabban annak a REZGÉSE, a frekvenciája, a HANGOLTSÁGA, ami a kiválasztás alapja.
Nincs mismásolás, nincs álca és „csipketerítő” az arcon.
TISZTA VAGY vagy NEM? Pont. (9.21-kor....)

A "Teremburán" ma a HOLD és a PLÚTÓ kapcsolódása fogja a napot meghatározni - tehát ne csodálkozzunk, ha netán "kemény" tükröt kapunk....