MOTTÓ: EGY-s-MÁS-sal

 
Az ÉLET és a LÉTEZÉS alapelvei a TISZTASÁG, TISZTESSÉG, TISZTELET úgy MAGAM, mint MÁSOK irányába, akik MÁS OK miatt vannak itt. Ha nincs tisztelet bennem magam iránt – nem lesz mások iránt sem. Ha nem vagyok tiszta belül, kint sem leszek az másokkal. Ha nem vagyok tisztességes magamhoz, azaz még magamat is átverem és magamnak is hazudok – akkor vajon milyen leszek másokkal?.....
Tehát MINDEN a „MIND ÉN”-ből, azaz az „összes ÉN”-ből, azon belül is az EGY-ÉN-ből, tehát magunkból indul ki.
Ha TENGELYBEN vagyunk, ÉL-jük az I-gazságot, a bennünk élő I-gét – akkor minden TÖK-életesen működik. Kerek EGÉSZ minden.
 
A GOND-OK(a) a kibillenéssel indul és növekedik, minél távolabb kerülünk a tengelytől. Elkezdjük megteremteni a „GOND-OL(d)kodással” a „saját igazságunkat”, míg eljutunk odáig – lásd mai jogszabályok -, hogy végül már NEM AZ IGAZSÁG A FONTOS, hanem a JOGBIZTONSÁG. És még ezt TANÍTJÁK IS – bebiztosítva a jövő generáció számára az aljas működést. Sajnos mindig van az a hatalom, pénz, befolyás, ami elkápráztat, ami eltömi az érzékeléseket és megtalálja azt az embert, aki fenntartja az aljas működést és megrontja, pontosabban MÉG TOVÁBB RONTJA az EGY-MÁS-sal való törődés, együttműködés szintjét.
 
A Földön KÖZÖSSÉGBEN élünk. A TISZTA alapú működés az EGYÜTT-EGYMÁSSAL-EGYMÁSÉRT. Lenne.
Vagyis VOLT, mert ez VAN – csak az IDŐ SZÁLÁN a TAGADÁS által, a FORDÍTOTT működéssel eltorzult a MINŐSÉG, mert kivették belőle a NŐ-séget. Pedig MI-ndnyájunkban benne van, hisz minden emberi lény NŐ-nek indul és BENNE IS MARAD a NŐ-ség, mint a „MINŐSÉGHATÁROZÓ”.
A TAGADÁS indította el azt a „DUALITÁST”, amit ma természetesnek veszünk, hogy mindennek megvan az ELLEN(!!)PÁRJA.
De miért van ELLEN-PÁR??? Mert ami kimozdul a tengelyéből, annak kell egy „ellensúly”, hogy EGYENSÚLYBAN MARADJON!!!
Ezt nem annyira nehéz belátni szerintem – de a spirimaszlag mit csinál?? Folyamatosan TOLJA A DUALITÁS TERMÉSZETESSÉGÉT. Persze a titkos "Unio Mystica” tanítását is, hogy a „cél a nagy egy” megtalálása – de semmit nem TESZ HOZZÁ, hogy ezt a „nagy egyet” mindenki MEGÉREZVE MEGÉRTSE és ha megérezve megérette, akkor ÉLJE IS!!!
Pedig a „Nagy Egy” nem egy „misztika” – hanem maga a TENGELYBEN LÉT.
Az EGY SZER-ű-sÉG.
Aminek alapja a SZER. Mint MŰKÖDTETŐ EL-EM, amit ha ÉL-EM, akkor REND-ben vagyok.
A SZER-ÉN ember a SZER-EN járó, és RÉSZ-t vállaló, hisz RÉSZ-e a SZER-nek. Tudja a HELY-ét, ezáltal HELY-ben van. Van HON-a. OTT-HON-a és ITT-HON-a. Mert tudja nagyon jól: ami OTT, az ITT. Csak azt tudjuk áthozni a FÉNY látható világába, ami a fényen TÚL VAN.
Milyen MINŐSÉGBEN?
Az már az EGY-ÉN HANG-OLT(ott)ságának függvénye.
Azaz: mennyire működik az EGYÉN-ben az ÉGI ÉN-je.
Magyarul az ISTENI része. A TEN-MAG-ja. Ez a BŐ-SÉG-É(g)NEK a forrása.
A benne élő VÉNUSZI minőség, azaz maga a NŐ-s-ÉGe.
Magyar nyelv mágiája.
MINDEN levezethető benne és belőle, az egész ÉLET és LÉT működése megérthető!!
 
Tehát: EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN vagyunk ITT.
Az együttműködés minőségét pedig a SZER-ÉN-s-ÉG határozza meg. AMIBEN NINCS ALÁZAT!!!! Nincs megalázkodás, nincs hajlongás, fejlehajtás!!! Az ALÁ-FÖLÉ-rendeltség EMBERI TALÁLMÁNY, az ÉRTÉK-és MÉRTÉKREND kibillenéséből fakadóan.
Ez a TAGADÁS szellemiségének a működése.
Természetesen a SZER-epek lehetnek eltérőek: van, aki tervez, van, aki végrehajt. Ki miben TEHETSÉGES és JÓ. Azt csinálja. DE ez még nem jelenti azt, hogy egyik ember több lenne a másiknál. Ha az ÉRTÉKREND EGY, akkor TELJESSÉG van és bőség. És megvan a sokszínűség és a változatosság is.
Manapság ezeket a fogalmakat (is) kitekerték – a kitekert és „akasztott” minőségnek megfelelően.
A Tarot ebből a szempontból tökéletesen megmutatja, hogy az egész 12-es, azaz a „TUCAT” rendszere, a „feje tetejére állított” működés rendszere. Amiből bármikor ki lehet szabadulni – ha megvan hozzá az AKARAT és a DÖNTÉS.
HA megvan...
De manapság szó sincs erről... Pedig sokan látják már...és állnak talpra a maguk világában..
Mert a FELSŐBB AKARAT MEGNYÍLVÁNUL a SZER ELEMÉNEK a HELYREÁLLÍTÁSA érdekében. Ennek eljött az IDEJE a TÉR-ben.
Megmutatta magát a NIBIRU, majd utána EMANUEL megjelenésével. És azóta is folyamatosan, hullámszerűen érkezik a TÉRBE a MAG-MEGújító energia. Úgymond „tálcán érkezik” az EGYÜTTMŰKÖDÉS „AJÁNLATA” mindazoknak, akik JELEN vannak. Akik VESZIK A JELEKET. Akik JELEN vannak - a JELEN-ben. Akik ÉLIK a SZERT. Ami NEM a nyálas szerelem – hanem a „3T” minősége. Akik ÉLIK magát a MINŐSÉGET, a NŐ-séget, a BOLDOGASSZONYI SZER ETETŐ EREJÉT.
És NEM ELMEVEZÉRELTEK! Mert akit az ego elméje irányít, ide SOHA nem fog eljutni.
 
Sokan érezzük úgy, hogy már csak egy „paraszthajszál” választ el azoktól a képességektől, mint amit a LUCY c. film is bemutat. Csak ott egy „KÉK SZER” hatására történik mindez.
Mi ÉRTJÜK, mi ez a „KÉK SZER”.... És azt is értjük, hogy NEM KÍVÜLRŐL kell bevenni, hanem magunkbank kell ÉLETRE KELTENI, az EMLÉKEKET felébreszteni...Mert a „KÉK SZER” bennünk VAN! Egészen biztos, hogy lesz valamilyen külső impulzus, aminek hatására ez megtörténik – majd meglátjuk...
 
Napunk kísérő angyala ma AZRAEL, aki EMLÉKEZTET az EGYÜTTMŰKÖDÉSRE a MENNYEKBŐL...
Aki ÉRZI, veszi....
(kép: AMAZONIT "csoda"... Ugy értjük? Ugye érezzük?
Mi is az "amazonit"....)