MOTTÓ: FEL-IS-MER-ések, mint MŰKÖDÉSÜNK ALAPJAI

 
Ma nagyon erős hatások vannak a „Teremburán”, bele se megyek a részletezésbe, annál inkább a mondandójukba. Ami kapcsolódik a tegnaphoz, a TISZTASÁG minőségéhez.
Mert ugye a TISZTASÁG feltételezi a TENGELYBEN LÉTET, amikor MAGAMMAL és magamban EGY VAGYOK.
 
Már nagyon sokszor elmondtam, hogy alapvetően EGY IGAZSÁG VAN. VAN-ság VAN. Az a duma, hogy „mindenkinek megvan a maga igazsága” egy HATALMAS SPIRITUÁLIS CSÚSZTATÁS, a szétzilálás és az erkölcsi tisztaság TOVÁBB RONTÁSA érdekében.
Mert ezzel a kijelentéssel mindenkit és bárkit fel lehet menteni az EGYÉNI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS ALÓL. „Bocsika, én így látom”.
És ezzel le van zárva és megmagyarázva....Nehogy emlékezz mááá, nehogy képezd magad mááá, nehogy elmélyedjél magadban mááá.... Jól ki van ez találva...
 
Tegnap valaki kommentben leírta a facén, hogy van FEKETE ÉS FEHÉR, az egyik elnyel, a másik visszatükröz és ez a DUALITÁS RENDJE.
Én meg odaírtam hogy NINCS DUALITÁS! „Természetesen” nem értette is visszaírta, hogy de bizony abban élünk. Igen.
Ez EGY DOLOG. De ALAPVETŐEN NINCS DUALITÁS.
Alapvetően EGY-s-ÉG van! ALAP-VETŐ-en!!
És amíg ezt valaki nem érti meg, és NEM LÁTJA MEG a mindent meghatározó EGY MAGOT - addig csak beszél a „magosságról” és az „unio mysticáról”, de SEMMIT NEM ÉREZ és SEMMIT NEM ÉRT MEG BELŐLE. Tudatában még teljesen a dualitás ELVÉBEBN él, annak „rabja”.
 
A DUALITÁS egybéként úgy jelent kettősséget, hogy PÁRBAN.
A PÁR pedig EGY.
Érezzük? Értjük a LÉNYEGET?
Érezzük, hogy a „mai spiriduma” a dualitásról teljesen MÁSról üzen??
 
Nagyon jó volt látni tegnap, hogy mennyien észbe kaptak a profilképek kapcsán.
De azt is láttam, hogy mennyien NEM.
Nos, nekik üzenem: amíg NEM ÉRTIK annak a lényegét, hogy mit jelent az ARC FELVÁLLALÁSA, addig ők nem a TISZTASÁGot élik, hanem az ŐKET URALÓ ELVEK RABJAI.
Minden ELV valakinek a „terméke”. Amit átveszünk. Ha pedig „átvettük”, akkor NEM A SAJÁTUNK. Beengedtük és ezáltal más URAL MINKET. Hisz eme elvek szerint döntünk.
Akiben működik a tiszta jellem, akiben működik az ÖN-TUDAT, akiben működik az ISTENI GÉN, annak nincsenek „ELVEI”.
Érezzük? Értjük a LÉNYEGET?

A TISZTASÁG-TISZTESSÉG-TISZTELET minőségének a meghatározója még az is, hogy ha ÁTVESZEK egy tudást és azt „egyenesvonalú egyenes mozgásban” adom tovább, minden egyéni gondolatszál hozzáfűzése nélkül, akkor az a minimum, hogy HIVATKOZOM A FORRÁSRA. Hogy kitől tanultam!
Jómagam, mindig megneveztem Golenya Ágnest, mikor a könyveiből idéztem. Még akkor is, ha nem szó szerint és hozzátettem a saját gondolataimat. Mert ez a minimális tisztelet. Vagy, mindig megemlítem Paksi Zoltánt, mikor az asztrozófia kerül szóba. Bicskanyitogatónak tartom annak a sok, magát „asztrozófusnak” tituláló irogatónak a megnyilvánulását, de különösen két nőszemélyét, akik mindketten Paksitól tanultak, hisz ő az eredet – de ez a két nő (de a többi igehirdető asztrozófus is), egyetlen szóval meg nem említi a weboldalán vagy a profilján, hogy KITŐL ÉS MIÉRT tanult!!! Pedig nagyon nem mindegy, hogy „asztrológia” vagy „asztrozófia”. Illik megindokolni, mit és miért!
Jómagam nem fejeztem be Paksinál a tanulmányaimat, mert NEM ÉRTETTEM EGYET sokmindennel – többek között az egész görög csillagképi minősítéssel. Teljesen MÁSKÉPP állok hozzá a „Teremburához”, ezért, amiket írok, mondok, azok a SAJÁT MEGLÁTÁSAIM.
Ugyanígy a KÁRTYÁKKAL és a SZÁMOKKAL KAPCSOLATBAN IS. Ezért tartok tanfolyamokat, hogy mindezt átadjam annak, akit érdekel. Van, amit nyilvánosan "kell" átadnom – erre „utasítást” kaptam és ezzel nincs is semmi problémám. SZÍV-esen teszem.
És nagyon örülök, amikor VISSZAHALLOM a dolgaimat, mert ez azt jelenti, hogy terjed a tudás. Na de amikor valaki a SAJÁTJAKÉNT teszi ezt, az már a LEGALJA. Ráadásul az ÉN SAJÁT SZÓJÁRÁSOMAT használja úgy, mint a sajátját. Mint pl a „Magyar nyelv mágiája”, vagy a 27-es szám, vagy az „ugye értjük, ugye érezzük” zárókérdéseimet....És ezek az emberek merik a szájukra venni Boldogasszonyt és magukat „kéknek” titulálni. Szánalmas. De nagyon....

Na de: MINDENKIT UTOLÉR tenmaga minősége, ahogy azt a MAI NAP is ÜZENI.
Ma csakúgy „repültek” a kártyalapok! Mindhárom pakliból, nekem nem is kellett tenni semmit 🙂😉.

Az eszencia pedig az, hogy MINDEN RENDBEN VAN és MINDENT EMANUEL „igazgat”, a szíriuszi hajnalcsillag SZER ETETŐ energiájával. De ez nem jelenti azt, hogy bármit csinálhatok, majd úgyis megbocsájtásra kerül. HÁT NEM!!! OK van és OKOZAT.
Amit teszek, azt aratom le. Amilyen SZÁNDÉKKAL CSELEKSZEM – azt kapom vissza. Megbocsátás? ILYEN NINCS. Maszlag. Ahogy az ÖSSZES VALLÁSI TÉZIS IS.
 
SZÍVBÉLI MEGÉRTÉS VAN – ami nem más, mint a RÁÉBREDÉS az ÖSSZEFÜGGÉSEKRE.
Erről tanított Jézus, Emanuel.
"NE ALUDJ!" - intette a tanítványait. "ÉN vagyok az ÚT, az IGAZSÁG és az ÉLET".
Azaz: NINCS RAJTAM KÍVÜL ÁLLÓ ÉLET!

Mindent MAGAM HOZTAM LÉTRE. Akkor mit kell megbocsátani??? Amikor MEGÉRTEM az OK és OKOZAT összefüggését, akkor TUDOK VÁLTOZTATNI. FELÉBREDNI például bizonyos ELVEK alól.
Aztán ÚJ SÍKON folytatni a LÉTET.
Az EGOT tudják az ELVEK meghatározni és befolyásolni. Ezért találták ki a vallásokat. De aki MAG-ában van, az TISZTÁBA kerül a LÉTEZÉS MINŐSÉGÉVEL. És ha TISZTÁBA KERÜL, akkor MEGTISZTUL és LÁT és ÉRZ-ÉKEL. Az érzékelés pedig „ÉKET VER” az elme elveibe...
Ahogy tegnap megmutatta magát: mindenki a SAJÁT „ELVEIT” fogja megélni az elkövetkezendőkben.

A MEG-MAG-tisztulásra mindig és bármikor van lehetőség, ahogy Jézus azt a halálakor megmutatta a latornak. De ez CSAKIS SZÍVBÉLI AKARAT által lehetséges. A MŰBÁJ hatástalan...

Napunk kísérő angyala RAZIEL, aki a TISZTÁNLÁTÁSt képviseli. „Segítségemmel teljesen megtisztul a szellemi látásod, hogy felfoghasd az isteni SZER-etetet”.
Erről van szó....Kérj és megadatik.
Jómagam folyamatosan ezt élem... Tehát igazolni tudom, hogy működik!!