„INDUL A BULI”

 
Persze kinek, mi. De egyértelműen jelzi minden észköz és a "Terembura" is, hogy beállt "AZ" IRÁNYVÁLTÁS: elindul a MEGNYÍLVÁNULÁSA a külvilágban is. Hogy ez mi lesz?
Pontosabban kinek mi? Azon túl, hogy ma elindultak az iskolák és óvodák, meg ezzel együtt a szülők robotja? Az a „Megmérettetés” idején dőlt el. Mert mindenki AZT VONZZA BE INNETŐL, ahol TENMAGA REZEG.
Mint tudjuk, azonos az azonossal....

Tegnap NEM VÉLETLENÜL lovagoltam meg az „arctalanság” témáját. Aki itt nem adja az arcát, rejtőzködik, akármilyen mondvacsinált okokkal is magyarázva, attól mit lehet várni egyébként? Mitől fél az, aki a facén nem mer magáról profilképet kitenni? Ha kimegy az utcára, akkor is csipketerítőt tesz a fejére? Vagy virágot? Vagy autót? Mitől MÁS a face, mint az utca???
Többen azzal „védekeznek”, hogy nem akarom, hogy megtaláljanak. Miért is? A BEÁLLÍTÁSOK RATJUNK MÚLNAK. Itt IS és az életben IS! Bárkit és mindenkit ki lehet zárni – HA ÉN ÚGY AKAROM.
A profilom alatt mindent úgy állítok be, ahogy én akarom. És csak azt engedek be, akit én akarok. Aki még ennyit sem tud a face használatáról, az minek van itt??? Mindazonáltal OK, legyen „csipketerítő” az arcképem. De ha KOMMENTELEK, ha kinyitom a számat akárkinek is az oldalán, akkor az a MINIMUM, hogy az arcomat is adom a véleményemhez. Aki tisztességről papol és írogat és nem adja az arcát hozzá, az tisztességes???
Tessék ezen elgondolkodni!
Hogyan várunk el TISZTESSÉGET másoktól a magunk irányába, amikor mi magunk nem játszunk nyílt kártyákkal??
Már megmondtam, amikor tisztogattam az oldalamat, kizárva mindazokat, akiknek a HAMIS volt a követendő IRÁNY: EGY FENÉKKEL KÉT LOVAT MEGÜLNI NEM LEHET. Vagy tisztességes vagyok – és akkor az élet minden területén az vagyok, vagy nem. PONT.
Ez ennyire Egy-SZER-Ű. Vagy a SZEREN JÁROK – vagy csak úgy csinálok és hintem a versust, hogy hogyan kell a szeren járni?

Milyen a SZER ÉN EMBER??
Senkit nem a „szája”, hanem a TETTEI FOGNAK JELLEMEZNI.
És ennek a pontos folytatása és következménye lesz az, hogy KI MIT ÉL MEG a KÜLVILÁGBAN az elkövetkezendőkben.
Eddig is így volt – de most a KOR-KÖR váltásban a MINŐSÉG lesz a meghatározó.
Aki a TISZTESSÉG-TISZTASÁG mellett döntött, azt kapja.
Aki hamis lapokkal játszik – azt fogja megélni.
Miben és hogyan?
Nem tudom. Erre nincs válasz. Hisz minden megélés EGYÉNI.
De az biztos, hogy most beigazolódnak a mesék: jótett helyébe jót várj. LEJÁRT AZ AZ IDŐ, hogy jótett helyébe is a sz@rt kapod a nyakadba. Ez az ERŐMINŐSÉG a VÉGÉHEZ ÉRT.
Már 2020-ban megérkezett az ÉRZET, hogy az utánpótlás megszűnt. Kellett a befelé fordulás, hogy mindenki MAG-ÁRA találjon és meg tudja élni magában az ÁTÁLLÁST. Az áthangolódást.
Ehhez a külvilág tökéletesen megadta a lehetőséget.
A régi mintából már csak a „kicsengések” maradtak. Az, hogy ez mennyi ideig marad meg a tapasztalásban, nem lehetett és nem is lehet tudni, mivel az anyag a leglassúbb rezgés és hullám. Az anyagnak van kiterjedése, tehát formája, alakja, térbelisége – így kell hozzá idő is, hogy elkészüljön és láthatóvá váljon a FÉNY-ben.
Mindazonáltal BÁRMELY PILLANATBAN megtörténhet a FELSŐBB AKARAT, a MI-nd-ÉN-ség AKarata SZER-INt.

Tehát FÉNy-TÉR-IDŐ és ANYAG egymástól elválaszthatatlan minőségek. CSAK AZ válhat benne láthatóvá, ami a VILÁGOSSÁGBAN, azaz a SÖTÉTBEN már megvan!
Mert a VILÁGOSSÁG = SÖTÉT.
Most biztosan felkapják sokan a fejüket, hogy „mivaaaaaaan”?????
De kérdem én: ki mondta azt, hogy a VILÁGOSSÁG = FÉNY????
Magyar nyelv: a VILÁG mi? A KITELJESEDÉS. A teljesség.
Jézus mit mondott? ÉN VAGYOK A VILÁG VILÁGOSSÁGA. Azt mondta, hogy világítok, mint egy körtelámpa??? Vagy azt, hogy "én vagyok a fény az éjszakában"?? NEM.
Mit jelenített meg ő? A TELJESSÉGET. AZ EGYSÉGET.

A FÉNY miből ered? A SÖTÉTBŐL. Annak RÉSZE. HATÁROS. ZÁRT rendszer. Akkor a VILÁGOSSÁG, a TELJESSÉG „CSAK” benne van – vagy RAJTA KÍVÜL?
No kérem, tessék gondolkodni...
ÉS azon is, hogy MIÉRT és KIK SÁTÁNOSÍTOTTÁK EL és töltötték fel FÉLELEMMEL a SÖTÉTET??
Az ÉJ-SZAKÁT, a SEMLEGES nyugalom birodalmát,
Miért lett az „ÉJ KIRÁLYNŐJÉ”-ből gonosz banya, aki egyébként meg nem más, mint a „FEKETE MADONNA”...
No kérem, tessék gondolkodni....

Ezért mondom mindig: egy fenékkel két lovat megülni nem lehet.
Vagy a TISZTASÁGOT követem, mert ABBAN VAGYOK, vagy a HAMISAT, mert ABBAN VAGYOK.
Jézus még azt is mondta, hogy az „ÉN BÉKÉMET ADOM NEKTEK”.
Mi ez a béke? A SZER-TUDAT NYUGALMA. A NYUGALOM színe mi? A SÖTÉTKÉK.
Na kérem, tessék gondolkodni...

Napunk kísérő angyala CHAMUEL, a „BÉKE ANGYALA”.
Ő pontosan a fenti jézusi mondatra hívja fel a figyelmet: a belső békét csak a tiszta SZER TUDATA, annak ETETŐ MINŐSÉGE fogja megadni.
És mindenki AZT fogja az eljövendőkben megélni, amilyen TEN-MAGA BELSŐ MINŐSÉGE...
Azaz tisztaságának a foka...