ELV-HŰSÉG

 
El tudom képzelni, hogy többekben rossz szájízt kelt e szó, hisz ez volt mindig mindenféle PÁRT elvárása. Az ELVHŰSÉG. Kitartás az ELV mellett. Teljesen mindegy, hogy az adott tag tisztességes vagy aljas, a lényeg, hogy legyen a párt ELVHŰ katonája, kádere.
Az elvhűség TILTJA A GONDOLKODÁST. Ha más is a vélemény, azt tartsa meg mindenki magának. A párt gondoskodott is kellőképp arról, hogy a gondolkodás veszélye ne lépjen fel: vagy megfélemlítéssel vagy zsarolással. Bármelyiknek is engedett a tag, elindult benne a személyiség megtörése, hisz ha valaki rendszeresen mást mond, mint amit bent gondol magában, az előbb-utóbb szétesik. (Erre most rá is tüsszentettem).
Nem tudja a sok ismétlés után már, hogy melyik állítás az IGAZ és melyik a HAMIS. Vérévé válik lassan a hazugság és elfogadja igazságnak...
 
De nézzük csak meg ezt az ELVHŰSÉG szót közelebbről.
Mi a gyöke? Az ELV. Mi az ELV gyöke? Az EL. Mi az „EL”?
Az „ÉL”. A „LÉ”- ami áramlik, amiben az ÉL-et van.
Tehát ALAPJAIBAN és EREDETÉBEN ez a szó az ÉLETHEZ, az ÉLET ELVÉHEZ való hűséget jelentette. Hogy bennem az ÉLET az ÉLETELV. Szellememben a LÉ-tezés, mely V-ezet, mely EL-vezet a LÉ-ten át.
Aki ehhez az „ELV”-hez volt hű, az gyarkorlatilag úgy ÉLTE az ÉLTET, ahogy „köllött”.
Amihez MOST megpróbálunk visszatalálni...
 
Az elmúlt hetekben a MEGMÉRETTETÉS volt a „sodrás” iránya. Mindenkiről kiderült, LÁTHATÓVÁ vált, hogy mely ELV szerint ÉL.
Mi V-ezeti őt az útján? Mi van a SZELLEMÉBEN, a FEJÉBEN?
Mi a FŐ V-onal a számára? Mit követ? Mi a mozgató rugója?
Többen megvívták a csatájukat MAGUKBAN, MAGUKKAL - MÁS-OK által...
A MEGMÉRETTETÉS pedig leszűrte: kinek merre az arra?
Volt idő és lehetőség elegendő az ÁT-LÉPÉSRE. A váltásra.
A szellemi-lelki FEL-és ÁT-hangolásra – mégpedig az ITT LÉVŐ MÁS SÍKRA.
A SZER ELEM SÍKJÁRA.
Kutathatja, kajtathatja és várhatja minden „SZÁRAZ ELME” az „Ember fiát”, lesheti bárki az eget, hogy mikor száll alá újra Jézus, várhatja a „harsonák hangját”, vagy épp nézheti, mikor lépnek le a „plejádi küldöttek”, az annunakik vagy az ufók. Mindezek képtelenek kilépni a „Fény”, a „vizet kiszárító” ELME fogságából.
És tök mindegy, hogy az illető nő vagy férfi: a BENNE MŰKÖDŐ MINŐSÉG az ő meghatározója. Ha pedig nincs benne NŐ-s-ÉG, még akkor is, ha testében látszólag nő, akkor is éppoly „elmematyi”, mint bármely „Matyi”.
Sok férfiben több a NŐSÉG, azaz magasabb a MINŐSÉG, mint egyes nőkben, még akkor is, ha épp aranykoronát ültet a fejére, eljátszva, hogy ő országunk királynéja. Hiába no, az OPNI becsukása óta zavartalanul futkosnak közöttünk a bolondok. Ez önmagában nem lenne baj, a baj ott kezdődik, hogy EL TUDJÁK HITETNI MAGUKRÓL, hogy NORMÁLISAK!! De maradjunk annyiban: azonos vonzza az azonost, a bolond a lelkében kibillentet...
És PONTOSAN itt indulnak az útelágazások...
 
Mert mától, a MEGMÉRETTETÉS után, immár MINDENKI AZT FOGJA ÉLNI, ami mellett letette a voksát. Amihez EL-v-Ében HŰSÉGET TETT. Ami mellett döntött. Megint becsukódott mögöttünk egy kapu, hogy kinyíljon egy másik – egy MÁS SÍK-on...
 
Sokszor elmondtam: KÉT VILÁG VAN EGYMÁSON. Amit nem lehet látni, CSAK ÉREZNI. Akik csupán a szemükkel látnak, azok csak az anyag világát és a fény minőségét érzékelik. Beleértve minden spirituális meg-vezetőt és fél-re-vezetőt. Ők természetesen NEM ÉRZIK ezt a „MÁS VILÁGOT”, nekik a Nibiru maga a félelmetes bosszúálló, a hüllők hordozója és hasonló. Ez az ő ELVÜK, elmeprogramjuk.
Érzékelésük, SZÍVLÁTÁSUK egyenlő a nullával, ezért a SZER ELEM ENERGIÁJÁT is képtelenek megérezni. HA Jézus megjelenne fizikai valójában, ők lennének az elsők, akik megtagadnák – mert NEM ÉREZNÉK A JELEN-LÉTÉT, a kisugárzását, a MINŐSÉGÉT – mivel alapszabály: AZ AZONOS VONZZA AZ AZONOSAT.
 
A NIBIRU elindította a SZÉT-VÁLÁST, mikor bejött a TER-ünkbe. Elhozta az üzenetet, hogy „MOSTANTÓL MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL”. Amit azóta sokan MEG IS ÉLTEK, TAPASZTALTAK és azóta is ÉLIK.
Mert mi a „jóravalóság”?
A I-O élése. Azaz az I-sten-GÉN működtetése a TÉR-ben MAG-unkon keresztül, hisz BENNÜNK VAN. Annak felismerése, hogy KI VAGY-OK ÉN valójában? És ha erre rá-ÉBRED-tem, akkor immár TUDATOSAN ÉLEM.
A TUDATOSSÁG megadja az „ELVet”, azaz az ÉLETVEZETÉS minőségének a mintázatát.
Akinek a KÜLVILÁG az „ELV” – azt fogja élni, mert ahhoz HŰ.
Neki abban van az ÉL-et.
Akinek a MAG-világa az „ELV” – azt fogja élni, mert tudja, hogy a LÉ-tezés MAG-unkból fakadó...
Mindenki azt fogja megtapasztalni, amely elv szerint él.
Mert ahhoz hűséges.
És senkit nem lehet megváltani az ELVEI ELLENÉBEN!
 
Kísérő angyalunk URIEL, aki a MEGVILÁGOSODÁST, a FELISMERÉST hozza. Ébredni sosem késő, amire Jézus is ráVILÁGÍTOTT a kereszten. Aki SZÍVÉBEN MEGVILÁGOSODIK, az tényleg a „paradicsomba” léphet...Bármikor. Nem a „másvilágon”, hanem ITT és MOST - egy „MÁS” világba...