KIVEL-MIVEL-HONNAN-MIBŐL?

 
Már harmadik napja érkezik a MÉRLEG jele az asztrokockákban, és a 2-es ház is hozzá... Most pedig épp 8.44-et mutat az óra...
Azaz?
EGY-ÉN-SÚLY... Kint és bent – bent is kint. ITT és OTT.
E-világ és MÁS-világ között. Látható és láthatatlan világunkban...
NEKED HOL VAN AZ IGAZ? Az IGAZ-I?
Hisz a 2-es ház a kapcsolatokról szól és a valóságról.
Neked itt, a fizikai síkon KIK jelentik „A” kapcsolatot? Kik a társaid? Kikre hallgatsz? Ki a TISZTA FORRÁSOD?
KI A KUTAD? Kit engedsz be a teredbe? Milyen erőket mozgatsz és milyen erőkkel mozogsz együtt?
Harmoniában vagy BENT – vagy lázadsz, nyugtalan vagy, mérgelődsz, „eszed magad” és ennek eredményét éled meg aztán KINT? Ezek az energiák ugyanis szó szerint „esznek”. FELEMÉSZTENEK.
Ellenben az öröm energiái TÁPLÁLNAK. Feltöltetenek.
 
HA már MÉRLEG: megint csak itt az „intés”, hogy a KAPCSOLÓ bennünk van! Mindig mi döntünk, hogy hol áll a mérleg nyelve! Középen, rendben, békében, nyugalomban – vagy kibillenve.
A túl sok öröm is túl sok tud lenni, ha túlesszük magunkat belőle. Abba éppúgy bele lehet fáradni.
Egy idő után, mint a túl sok fagyiból, vagy sütiből, abból is elég lesz – már csak nyugalomra vágyunk. A „minden elengedésére”. Tudjuk hogy van és jó és hogy feltölt, és tudjuk, hogy tudjuk „használni”, azaz tudatosan felébreszteni, ha netán alászállunk, de állandóan abban a rezgésben lenni szintén kimerítő tud lenni.
 
Akkor miért beszélek folyton az ÖRÖMLÉTRŐL?
Azért, mert még senki nem tart ott, hogy túl sok legyen belőle....
A kibillentett hullámnak először el kell jutni a másik végére ahhoz, hogy visszatérve beálljon az egyensúly. A „felhalmozott hiányt” – némi képzavarral élve – először kompenzálni kell.
 
Jézus azt mondta: ÖRÖMHÍRT HOZOK NEKTEK.
Igen. Örömhírt, hogy VAN KIÚT a HATALOM ALÓL. Csakhogy egy a baj: ahogy annak idején is nagyon kevesen értették meg, most sincs ez másképp: mindez a BELSŐ MEGÉLÉSRŐL szól!
Ahogy most is vadászkutya módjára keresik az okosok az „Ember fiát”, vagy épp kukkolják az eget jeleket vadászva, hogy na, mikor jön el a „Megváltó”, vagy szállnak le a segítő ufok, kitakarítandó a világot - annak idején is CSAK A KÜLSŐ MEGVÁLTÁST várták. Belső munka? Aaaaz miiiiii?
Felelősség??? Nanemááááá, hogy ÉÉÉÉÉÉÉÉÉN legyek az életemben bármiért felelős????
Valahol „természetes” ez a mentalitás, mert mindehhez be kellene vallani, hogy anno, mikor megjelent a „Külső MEGRONTÓ”, „ééén” voltam, aki a lelkemet neki odaadtam. A „Megrontó” semmit nem tudott volna elérni, ha nem talál BELEEGYEZŐKET, akik BENT MAGUKBAN meg-és eladták neki a lelküket. Tehát, a „rontás”, a TAGADÁS szellemisége csakis BELSŐ HOZZÁJÁRULÁSSAL tudott megvalósulni.
 
A „visszaút” első lépcsője a SZEMBENÉZÉS.
És pontosan EZT kerülik a „tagadók”, akik megtagadták saját lelküket is. Ezért várnak KÜLSŐ MEGVÁLTÓRA – aki azonban SOHA nem fog eljönni (nagy rátüsszentés. Duplán is...) Megszólalhat valaki „KINT”, aki hallatja a HANGJÁT, aki SZÓLÍT, aki HÍV és EL-HÍV az ÉL-etre, ÉBRESZT a BEALVÁSBÓL – de ha mi nem engedjük be, mert kerüljük a SZEM-beNÉZÉST, akkor mit sem ér.
A MÉRLEG nyelve BENNÜNK fog elmozdulni. És soha nem kint.
Az ÖRÖMHÍR az, hogy VAN KIÚT. Mert vanság van. De EGY-ÉN-i döntés nélkül az út ködbe vész...
 
A MÉRLEG a TÁRSAKRÓL is szól. No, meg a 2-es ház is. No, meg a LÉLEKZÉS is, amiről RAFAEL, napunk angyala üzen. Hisz a BESZÉD, a SZÓ „vivőeszköze” a LEVEGŐ. A „LÉ”.
A „LÉ” INFROMÁCIÓ ŐRZŐ. Úgy a levegő mint a víz. Ez utóbbit tudjuk Emoto óta.
A LEVEGŐ információtároló képességét pedig a MANIPULÁTOROK használják ki, hisz már kimutatták: nem kell TÉNYLEGES ÉLŐ VÍRUS ahhoz, hogy az emberek ettől a vírustól megbetegedjenek. Elég az INFORMÁCIÓJÁT BETENNI A LÉGTÉRBE és HATNI FOG.
Miért?
Mert a „LÉ” rezgés. Hullám. Ahogy minden. Az információ is hullám. És rezgés. Ahogy a HANG is. Vannak olyan hangok, amiket füllel nem észlelünk, de a „bensőnk” igenis hallja. Reagál rá. Ha összecseng vele, akkor interferenciába lép, és máris MŰKÖDNI KEZD. Ezért – a vírusra visszatérve – az fog MEGBETEGEDNI, akiben ez a REZGÉSSZINT AKTÍV. Ami nem egy magas, finom rezgés.....
Ugyanez érvényes a HÍREKRE. Ami szintén HANG, SZÓ és REZGÉS. „INFORMÁCIÓS HÁLÓ” vesz körbe minket. És mindenki azt hallja, ahol saját maga van. Minél kifinomultabb valakiben a SAJÁT HANGja – annál MAGOS-abb hangokat képes befogni. Amilyen TISZTA valaki BENT – olyan TISZTA HANGOKAT hall meg KINT.
 
Tehát az ALFA és az OMEGA bennünk van. Nem fogjuk megtapasztalni a BŐSÉGET, az ÁRAMLÁST KINT – ha beszűkülten gondolkodunk BENT.
Nagyon komoly ÁTPROGRAMOZÁST jelent a gondolkodásban - pontosabban a TUDATBAN, mert a gondolkozás ehhez kevés, hisz az csak ELME - annak a reflexnek a kiiktatása, hogy az inflációra NEM A SPÓROLÁS a válasz. Ugyanis a beszűküléssel pontosan a BESZŰKÜLÉST fogjuk megteremteni. A SZŰKÖSSÉGET. Ellenben ha tudjuk, hogy MINDEN ÁR-amlik – és mi is áramoltatunk, akkor ami kiment, az MINDIG VISSZAJÖN. Mert nem lehet másképp.
Csak ennek a REZGÉS-MINTÁJÁT MAG-unkban kell MAGA-BIZTOSAN működtetni tudni, aminek alapja a „TUDOM MERT TUDOM, HOGY TUDOM”.
 
Ez ennyire EGY-SZER-Ű, hisz EGY SZER van, ennek a SZER-nek egy ETETŐ ELEME, abban pedig SOHA NINCS HIÁNY. Hisz a LÉ-tezésben csak LÉ van, azaz ÉLET, azaz VAN-ság....
MA ÚJHOLD van az OROSZLÁN csillagképben.
Ráadásul 28-a, ami a beteljesülés száma a kapcsolatokban, a szembenézésben, mely beteljesülés ÁTEMEL egy MÁS SÍKRA.
Új létezés, új célok - új ERŐforrások....A BŐSÉG TUDATÁHOZ..
Aki nem hiszi, járjon utána. A tapasztalata majd megmutatja... (9.07-kor... „amen” 🙂)...