"23"

Ma IS haladunk a számokkal tovább...
Mi a 23? A 2-ből a 3-hoz jutni. A hasítottságból, a FÉL-állapotból a harmoniába érkezni, az EGY-MÁS-ra találáson keresztül. És ha ez megtörtént, akkor bekövetkezik a FORDULAT, az 5. Ebből a „találkozásból”, egy-másratalálásból, mely újra EGGYÉ tesz, megszülethet egy ÚJ MAG...
A 3 is 1 és az az 5 is 1. Ennek kifejtésébe most nem mennék bele, erre szolgálnak a tanfolyamok.
De ha jól emlékszem, az Akadémia videoiban azért elmondom.. Az 5 azért 1, mert abban van a MAG.
Az EGY MAG. Az 5 a MÁGIA száma, ami pedig a VÉNUSZ-hoz tartozó teremtő minőség. A MAG-MEGÚJULÁS-a.
Minden születés a VÉNUSZHOZ, a NŐ-höz köthető, belőle fakad minden NŐ-vekedés,
minden ÉL-et.
A BŐ-ség. A férfi CSAK „hozzáadott érték” – a kiválasztásban is a NŐ DÖNT. ALAPVETŐEN. Az, hogy ma ez nem így van és hogy ezt a „választójogot” erőszakkal elvették tőle, az más kérdés. Pontosabban a világunkat uraló szellemiség terméke és termése... Aminek egyébként épp a végére értünk...

Tehát MAG-MEG-újulás.
Ezzel a fogalommal szinte minden nap találkozunk, ha máshol nem, hát itt a Rituálé keretei között. Lehet, talán már unalmas is – mégsem lehet elégszer ismételni, ahogy a „Terembura” is állandóan ismétel, az EMLÉKEZÉS MIATT. Ugyanis az emlékezés elhomályosítása UGYANEZZEL a módszerrel történik: az állandó ismétléssel. Csak akkor a FERDÍTÉST ISMÉTELTETIK, egészen addig, míg gyökerekig le nem hatol az emlékezetvesztés és ki nem szárad. Mint a 40 évig tartó sivatagi járatás..
Pontosan ezt a célt szolgálta: „elsivatagosítani”, LÉ-T-ELEN-íteni...
Ahol nincs LÉ, ott nincs ÉL-et..
Ugye értjük? Ugye érezzük, mire ment ki a játék anno és miért olyan a világ ma, amilyen?....

Visszafelé, az ébresztés útján, ugyanezt a módszert kell alkalmazni: újra és újra ismételni, újabb és újabb lezárt lakatokat feltörni, újabb és újabb képességeket, tudást, emlékezést felhozni....(hmm.. épp 9.27-et mutat az óra. Tehát? Minden ÉRTÜNK van..)

A MAG megújulás által egyre közelebb kerülünk TEN-MAG-unkhoz, az EREDETI („IS-TEN”-i) minőségünkhöz, teljességünkhöz. Ha jól belegondolunk, bennünk van a MÁG-US-i erő minden EMLÉKE. Csak a képesség hiányzik, hogy működtetni tudjuk. A LUCY c. filmben Lucy egy „KÉK” drog segítségével jutott el oda, hogy teljes agykapacitását használni tudja. A végén „feloldódott” e kékség által a kékségben.. És a végszó mi volt? „Mindenhol és mindenben jelen vagyok”. Nos, ez a KÉK minőség...

A „KÉK” oda-vissza ugyanaz. EGY. Azt mondja a biblia teremtéstörténete, hogy az isten először a VIZEKET teremtette meg. De mi a víz?? LÉ. Visszafelé ÉL. Tehát az ÉL-et „MI”? Vagy MI-lyen? LÉ. LÉ-SZER-ű. A vizek, tehát a LÉ, azaz ÉL megteremtése után az „úr” kettéválasztotta az EG-et és a FÖLDET. Tehát az EG-(Y)ET megosztotta. Az EGY LÉ-t ketté vette. Lett a „fenti LÉ” – ami a LÉ-vegő, és lett (LE-tt...) a „lenti LÉ” – a VÍZ. És mindkettő KÉK. A levegő IS, a víz IS.
Természetesen a tudósok ezt CSAK a fénytörésre fogják – ődóguk. „MI” azonban tudjuk, hogy a KÉK nem véletlenül KÉK oda-és vissza, mert a két LÉ EGY. Az EMBER pedig összeköti magában az EGET és a FÖLDET, mert a tüdejében ott a FENTI LÉ, mint levegő – a vérében, gerincében pedig a LENTI LÉ, mint VÍZ. Melyet a SZÍV áramoltat. Mi tehát a „Központi EL-osztó” a SZER-VEZET-ünkben? A SZÍV.
A teremtéstörténetből egyértelműen visszaköszön, amit mindig mondok: a FÉNY dimenziója, mely az IDŐ-TÉR-ANYAG egysége, egy ZÁRT RENDSZER. Egy GÖMB. Tehát amit FENT látunk az ÉGEN, az van itt lent a Földön is. Mert EGY. Ezért érezzük úgy, ha felnézünk a csillagos égre, hogy OTT vagyunk OTT-hon. Ott a HON. Felnézni a csillagos égre mindenkinek egyformán JÓ. mindenkiben megmozgat valamit.. Szeretettel fordul az ég felé. Elfelejti a harcot, a csatát, az EL-LE-nséget, a küzdelmet.
Ugyanígy van az ember a HOLDDAL is. Mindenki egyforma lelkesedéssel bámulja a Teliholdat vagy figyeli a járását... Véletlenek ezek az érzelmi reakciók? Már amennyire vannak véletlenek... Érezzük, hogy ezekben MÁS VILÁG működik... Ami egyébként pedig BENNÜNK van, különben nem éreznénk. Részesei vagyunk, csak emlékeznünk kelleNE rá!
Nem véletlenül emlegetik Horváth Krisztina és Zsiborás Márti versei, írásai, hogy a HOLD MINŐSÉGE tér vissza. Szerintem a fentiek alapján egyértelmű, miért....

Jelenleg a visszatérés, az átállás fázisában vagyunk....
Az emlékezésben. A MAG-MEG-újulásban.
A MÁGUSI erőnk feltámasztásában. Lépésről lépésre...
Ma is várható egy emlékmorzsa felébresztése – tenmagunk tudását, képességeit illetően, ami a „jövő JÖVŐ”-ben való működéshez kelletik..
Az 5-ös szám olyan, mint a TOLVAJ lapja: visz és hoz. Mit? Viszi a függelmeket, megszabadít a röghözkötöttségtől és hozza az új felismeréseket, melyek új utakra visznek.
Az 5 a Merkúr száma, aki a Gyermek. A gyermek mit csinál? Mindig megújít. Mindig szembesít, ébreszt, emlékeztet, tanít, kihozza belőlünk az alvó képességeinket. MAG-MEGújítást végez, akaratlanul is. Bennünk. Minek tekintünk mindig egy gyermeket? AJÁNDÉKNAK....ÁLDÁSNAK...

Napunk kísérő angyala ma SANDALPHON, aki „ISTEN AJÁNDÉKÁT” hozza.. Csak lássuk meg ezt az ajándékot, ezt a „gyermeket”, mint LE-H-ET-őséget és tudjuk értékelni is.. (9.44-kor....)