„22”

 
Folytatódik a számok üzenete..
 
Az első, ami ma az észközeimben szembe jött, a 4-es szám volt, pontosabban a „4-es ház”. Melléje SATANA és a SZŰZ érkeztek. Tehát? Elindult az „építkezés”, mégpedig „annak rendje szerint”, a megújult TISZTA ALAPOKRA.
Mindent átjár az „ÚJ”-nak szele. A 22 maga is „AZ ÚJ”, hisz már volt róla szó, hogy a 22 a „rejteki átfordulás” száma. A Tarot utolsó lapja. A „gyermek” (és NEM BOLOND!!).
A gyermek az, aki mindig új életet hoz. Mindent megújít. Mindent átformál úgy, hogy azért a „hagyományt”, amit „megörökölt” nem hagyja veszni. A 22-ben benne van a MAGAS-ÁG és a MÉLY-s-ÉG is, hisz FENT IS és LENT IS hat. Ami LENT megjelenik, az FENT már VAN – csak azt lehet az anyagban (4) megTER-emteni (azaz a TÉR-be hozni), KER-ET-be (KÖR-be) foglalni, ami FENT LÉTEZŐ. Ezért a 22-t a lelki érzékenység számának is jelölik. Akit ez a szám jellemez, az egészen biztosan kifinomult érzékelésekkel rendelkezik. Ráérez dolgokra, emberekre. Átlát a ködön... De ha alacsony minőségben éli a 22-t, akkor ő maga a ködösítő.
 
Ez a szám képes „szétszedni”, ellebegtetni, felelőtlenné tenni. Eszenciája „azért” a 4, hogy „leföldeljen”, hisz az „ellebegés” ellenszere a „földelés”. Emlékezni kell arra, hogy ITT és MOST az ANYAGBAN élünk. Nem azért vagyunk a Földi létezésben, hogy más dimenziókba ellebegjünk, hanem azért, hogy ITT éljük MEG a más dimenziók EMLÉKEIT. Tehát NEM ELVÁGYNI KELL – hanem ÉLNI. MEGÉLNI. Mégpedig lehetőleg BŐSÉGBEN és BOLDOGSÁGBAN, mert EZ A LÉTEZÉS ALAP-minősége.
A 4 az ALAP, a KERET, az ALAP-VETÉS, amire építkezünk.
Értjük?
Érezzük a lényeget?
 
Tehát ma indul az ÉPÍTKEZÉS (9.11....) Az építkezéskor azt használjuk, azt hasznosítjuk, ami a REND-EL=ÉL-kezésünkre ÁLL. Ami VAN. És ami IDŐSZERŰ.
Mindent, ami már hasztalan, ami nem szolgál minket, ami NEM AD TARTÁST – ki kell dobni.
Mentális szinten mit jelent ez? A múltból, a tapasztalásaink által a „következő életünkbe” azt visszük tovább, amitől NŐ-vekedtünk. Amitől TÁG-ultunk, ami BŐSÉGET AD. Ami beszűkítő, ami visszahúzó, azt „kidobjuk”.
 
A SZŰZ az érintetlen tisztaság szimboluma. Ugyanakkor a REND-et is jelképezi. Azt, ami "összehúz", ami TART. Nem enged szétesni.
SATANA az IDŐ és TÉR, a gondoskodó, támogató, az ÉRTÉKET MEGTARTÓ erő szimboluma.
Tehát? Summázva mi az üzenet?
 
Építkezni csak az ALAP-ÉRTÉKEKRE, a MEGTARTÓ ERŐRE lehet.
 
Sokszor elmondtam már: nincs új a Nap alatt, CSAK EMLÉKEZNI KELL. Az emlékezés nagy titok.
A világ szellemi vezetői, a politikusok nagyon is jól tudják, hogy ha KIIRTJÁK az EMLÉKEZÉST, akkor a FELELJTÉS KÖDÉBE MERÜL mindaz, amit MEG AKARNAK TAGADNI. Az eltagadott értékek helyére pedig kreálnak újakat, amivel megtöltik az elmét.
„A múltat végképp eltörölni”- zengte a proletár internacionálé.
De így épültek fel a VALLÁSOK IS. A „múltat” végképp eltörölni, az emlékezést, a hagyományokat a felejtés homályába rejteni. A régi rend helyére pedig gyorsan új szokásokat, új „szert” gyártani, új hagyományokat teremteni, hogy teljesen eltüntessék az emlékezet legkisebb magját is.
Csakhogy egyet felejt el minden szellemi TÖR-tető irányzat: A SZÍV SOHA NEM FELEJT IGAZÁN.
Az elmét el és meg lehet tömni, a lelket akár meg is lehet törni – de SOHA NEM VÉGÉRVÉNYESEN.
A SZÍV ELMÉKEZETE pedig újra és újra feljön.
Amíg tart(ott) a karmakör, minden egyes élettel. Újra és újra. Minden korban. Minden korszakban. Mindig voltak és vannak és lesznek olyanok (amíg szükséges), akik a MAG-ot, a „gyökereket” újra életre keltik. Mert ŐK EMLÉKEZNEK. És amint elkezdenek beszélni róla, úgy oszlatják a többiekben is a felejtés homályát. Már aki vevő rá.
ETTŐL RETTEG minden hatalom, ezért irtotta a mágusokat, a tudókat, mindazokat, akik EMLÉKEZTETTEK. Mert onnantól az ő hatalmuk veszélybe került. De miért kellene félnie a hatalomnak, ha TISZTESSÉGES alapokon működik? Hát akkor nem is kell félnie.... csak akkor ha NEM..
Innentől pedig evidens, hogy egyik SEM működik tisztességes alapokon...

A mai nap a MAGEMLÉKEZETRŐL IS üzen. Előhozni a felejtés ködéből az EREDET EMLÉKEIT. Ami mindenkinek a szívében ott van. A szív pedig azonnal bejelez, ha ezekről szó esik, mert akkor „megremeg”, átjárja egy különlegesen jó érzés... Ezeket a gondolatokat, a felébredő emlékeket aztán ALAPKŐVÉ kell alakítanunk magunkban és ezekre építeni a jövőt (9.27....)

És ha már 9.27: ne feledkezzünk meg a "Teremburáról" sem, ahol a HOLD épp a TEJÚTON halad. Reggel már kilépett az ORION hatása alól - ezért lehettek sokatmondó, ugyanakkor a VÁlTOZÁSRÓL szóló álmaink. Napközben elhalad a Hold a BIKA csillagkép fejénél, szarvai között, hogy majd holna, ÁTLÉPJEN az IKREK KAPUJÁN és lehozza ÉRZÉKELÉSEINKBEN, ÁLMAINKBAN mindazt, amit majd a mindennapokban megvalósíthatunk....
Tehát a 22 még a HOLDDAL IS összefüggésben áll.. Amúgy is, de ma különösöen...
 
Napunk kísérő angyala továbbra is AZRAEL, aki a „VIGASZ”-t hozza nekünk. Honnan?
A MENNYEKBŐL...A SATANAI SZERETET homályoszlató erejével...az EMLÉKEZET ÉBRESZTÉSÉVEL...