REND A LELKE MINDENNEK

 
Amikor minden rendben van, hogyan érezzük magunkat? Biztonságban. Nyugalomban.
Érzünk egyfajta kiszámíthatóságot, irányt.
Amikor nincs rend, akkor hogyan érezzük magunkat? Bizonytalanul, nyugtalanul, eltölt bennünket az aggodalom, mit is hoz majd a holnap. Nem tudjuk a célt, az irányt, nincs kiszámíthatóság. Eluralkodik a lelkünkön a FÉLELEM.
Amikor félünk, akkor SZORONGUNK. Magyar nyelv mágiája: FEL-eződünk, FÉL-embeként működünk és be-SZOR-ulunk saját korlátaink közé. A szorongó ember könnyen manipulálható, mégpedig azáltal, hogy MEGOLDÁST kínálnak neki. Tehát, egy KÜLSŐ „tényező” emeli ki őt a szorongatott helyzetéből. Az, hogy ennek ára is van – csak utólag derül ki. Ez az ébredés órája...
 
Bogár László szavaival élve, a „láthatatlan háttérhatalom” jól bevált módszere, hogy tehetséges gyerekeket felkutasson, kiemeljen a családi hátteréből és kíváló nevelést, taníttatást adva nekik, természetesen minden költségét állva, a saját szolgáikká tegyék őket. Mikor ezek a gyerekek elvégezték tanulmányaikat, akkor kapják meg a számlát: mit KELL tenniük a taníttatásért cserébe.
A mai politikai, gazdasági, szellemi „elit” jórészt ilyen gyerekekből került ki. Nagyon nagyon kevesen mertek később szembefordulni a rájuk kényszerített akarattal. Az ilyen lázadókat természetesen minden létező módszerrel megpróbálta a hatalom ellehetetleníteni, hisz a kezük mindenhova elér – de itt jön a képbe a földi akarat FELETT IRÁNYÍTÓ MINDENSÉG AKARATA: nem tudják tönkre tenni azt, akinek a Felsőbb világok mutatnak utat és aki MAGÁBAN a felsőbb világok útmutatását követi.
 
Mostanság, de leginkább az utóbbi két évben, mindez még erőteljesebben megmutatkozott.
A tegnapi rituáléban mélységében összefoglaltam ezt az utat, és azt, hogy a felkészülés, a magunkba fordulás után, immár a TÉNYLEGES MEGMÉRETTETÉS is zajlik. Mindenki tanubizonyságát adta, melyik irányba kíván tovább haladni. Kicsiben tökéletesen lejátszódott mindez a TISZTOGATÁS napján.
Sokan döntöttek a LÁTSZAT és a HAMISSÁG mellett – én pedig lezártam az ajtót, nincs visszaút (8.44.... zseniális, ahogy megint alátámasztják a mondandót a számok... Néha már tényleg borzongató). Valaki le is írta: megmérettettünk....
 
Minden az orrunk előtt zajlik: amit „piciben” megélünk, az történik „nagyban” is.
Csak a „nagyot” nem látjuk – mert nincs rálátásunk. A „picit” pedig azért kapjuk, hogy ÉREZZÜK, mi történik „nagyban”. Mondhatni, ez ennyire egyszerű.
Természetesen, aki nem csak a szemével néz, az LÁTJA a „nagybani meccset is” – azért tudja a picit is értékelni.
Ma 20-a van. A 20-as szám a „FELTÁMADÁS” száma a Tarotban. Miért? A 19-es a NAPÚT száma. Kezdet és vég összeérése. Amit a NAP „kiadott” parancsot, amit elindított, azt be is fejezőte.
A begyűjtött ÉL-mények és tapasztalatok birtokában pedig indulhat egy új kör, ami a 10, ami az 1.
A 20 azonban más. A HOLD határozza meg és MÁR EGY MÁS SÍK minősége. Ahogy elindult a 2000-es időszak, tapinthatóan VÁLTOZOTT a SZELLEMI MINŐSÉG: az alkotás, a tevőlegesség, a „végigviszem, amit kitaláltam” útja befejeződött és előtérbe került a KAPCSOLAT. Az EGYÜTTMŰKÖDÉS, az együttélés, az „együtt-egymással-egymásért” RENDRAKÁSA. Ez valóban egy MINŐSÉGI VÁLTÁS.
 
A FELTÁMADÁS pedig mindig egy MINŐSÉGI VÁLTÁS.
Ma EZT ÉLHETJÜK meg. Hol? Természetesen BENT, magunkban.
Átértékelhetünk gyökeresen valamit. Ráébredhetünk valamire, amit eddig nem ÉSZ-LEL-tünk. Ami minket FELSZABADÍT.
Lehet, elveszítünk valamit, vagy valakit. De helyette KAPUNK valamit, vagy valakit – aki már egy MÁS MINŐSÉG. Akiben már ott a MÉLTÓ-s-ág. Ami méltó hozzánk, és ERŐT ad. Pontosabban kihozza belőlünk azt a belső erőt, amit egy méltatlan helyzetben, körülmények között, társak mellett nem tudtunk élni.
 
A mai észközeim közül meghatározó kártyalap a TOLVAJ lapja.
Nem látható egyértelműen rajta, hogy visz vagy hoz?
Visz IS – hoz IS. Ami már nem szolgál minket – az vihető.
Ami az épülésünkre való, azt pedig engedjük be.
Mindez természetesen a Felsőbb Akarat teljes rábólintásával történik. Tehát?
Minden REND-ben van.
MIND – ÉN a REND-ben tud csak LÉ-tezni. Így hát TÉNYLEG REND a LEL-ke mind-ÉN-nek 🙂

Napunk kísérő angyala ma MIHÁLY. Már nagyon régen volt velünk, most az EMLÉKEZET üzenetével érkezett: „Emlékezz igaz önvalódra”. Mi ez az „önvaló”? A TEN-MAG-od. Aki TE valójában vagy.
A LELked. Mert ott az ERŐ, a „lelkierő”, a „Lélekjelenlét”-ed, mely minden nehézségből KI-emel és FELÜL-emel...Ami LÁT és LÁTTAT – csak nem kell az ego szemével, elméjével felülírni...